Vlagyimir Putyin szóvivőjének tájékoztatása szerint az orosz elnök és Petro Porosenko ukrán államfő telefonon beszéltek és nagyrészt megállapodtak a válságból kivezető útról. Az ukránok is...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Éppen ideje, mielőtt kiterjedne a háború !
És jó lenne ha be is tartaná mindkét fél !
volvós
@nyanya001: Reméljük !!! Gondolom, a zorbán is közremüködött,
felhivta a barátját: - Figyelj, Vladimir !!! Haggggyátok abba !
és abbahagyták
Cicamama55
Remélem igaz a hír, s a felek pedig tartják magukat a megállapodásukhoz! Elég nekünk a magunk baja, nem hiányzik ide a háború senkinek sem.
Január
Ennek csak örülni lehet, nem jó az, ha a szomszédban balhé van. Közeli "rokonok" ők, oldják meg a problémát és senki ne dumáljon bele!
pbalage
A menetrend eddig mindig az volt, hogy két nappal egy állítólagos megállapodás után újra nekiindultak az orosz tankok. Én egyelőre nem bízok Putyinban sem, és ebben az úgynevezett megállapodásban sem.
De azért remélem, hogy megoldották valahogy, cseréljenek lakosságot, vagy mittudomén mi.
Január
@pbalage: Te láttad azokat a tankokat? Szerintem meg egyezzenek meg az ukránok és az oroszok! Az Eu és Amerika ne szóljon bele!
Ja, Obama holnap már ott a NATO csúcson... , mert a baltiak állítólag félnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.