Bár nincsenek új fejlemények Simon Gábor vagy Hiszékeny Dezső ügyében, az eddigi gyakorlat alapján szinte biztos, hogy a jobboldal és médiája felhasználja az egykori és mai szocialista politikusok ügyeit az önkormányzati választási kampányban. A szocialista pártból kizárt Simon házi őrizetét épp október 12-ig - a választás napjáig - hosszabbította meg a bíróság, ügyvédjének pedig nincs tudomása semmilyen újabb fejleményről a nyomozással kapcsolatban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
Igen, itt a kampány, találni kell valamit, amit szajkózni lehet az erre fogékony híveknek, hogy aztán a választás után szépen el is felejtsük az egészet...
nyanya001
Nincs új fejlemény a Simon ügyben ?

Majd kreálnak a fideszék mert ebben nagy mesterek !
Bár az ország vezetéséhez értenének úgy, mint a mocskolódáshoz !
Hellcat
Pár nappal a házi őrizet vége előtt telenyomják a fideszes médiát azzal a hírrel, hogy "Pár nap múlva vége Simon házi őrizetének" és leírják benne miért is volt otthon, hogy eszébe jusson a birkáknak hova is kell X-elni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.