A kormány nem enged, marad a reklámadó – ezt sajtóhírek szerint a tizenharmadik kötcsei pikniken mondta Orbán Viktor. A Népszabadság szerint a kormányfő ezzel a kijelentéssel foglalt állást az állítólagos Orbán–Simicska háború kérdésében. A választási kampányról azt mondta: a balliberális oldal lenullázása a cél. A miniszterelnök szavait Karácsony Gergely nem hagyta szó nélkül, a politikus üzent Orbánnak. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Nélküled is Magyarok vagyunk Viktor!" Gy. F.
tivoli
@Manhattan: ma, 08:58
Bizony, ettől jó politikus Gy: F.
Mert volt ő már cigány is, zsidó is, táblával a nyakában.
Sőt homokot is lapátolt a Duna partján amikor a többiek öltönyben grasszáltak a kamerák előtt, magukat árulván.
human
Hangzott el ott egy nagyon nem vicces dolog. Orbán szerint a politikai "elitnek" kell a leggazdagabbnak lenni az országban, mert akkor nem befolyásolhatják tőkés érdekek. Tehát a politikai elitbe pénzt akar pumpálni. Vajon minden politikusra gondolt, vagy csak a fideszesekre? És vajon mennyire gazdagnak kell lenni egy politikusnak, hogy ne inogjon meg rendíthetetlen becsülete? Vajon ezt nem inkább a BTK-val kellene szabályozni? A korrupciót nem a független ellenőrző szervezeteknek kellene felderíteni? És ha lemond a politikus, akkor visszafizeti a milliárdokat amikkel közben gazdagodott (a függetlenség ára).

Szerintem Orbán ezzel csak legalizálni, törvényesíteni akarja azt a rendszert amivel eddig pénzt pumpált saját holdudvarában. Ha nem tud rá ideológiát gyártani, tudja hogy nagyon meg fogja ütni a bokáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.