Az MVM Zrt. 212 milliárd forint tulajdonosi kölcsönt kapott a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) összesen 212 milliárd forint tulajdonosi kölcsönt adott az MVM Magyar Villamossági...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Aztán majd a lakosságon bevasalják más adók formájában. Már készül is a 2015 ös büdzsé, tele meglepetésekkel melyet most még titkolnak az önkormányzati választások előtt.
Vadlaci
@Dr. Felipe: A bevasalás az "elmút négy évben" bevezetett 37 új adóval megkezdődött.
Pl. a bankokat 98 %-os különadóval sújtották, azaz a hitelek utáni profitot az állam csapolta le. Eddig nem kérdezték, hogy miért ilyen sok a nyereség, mert a különadó, mint állami bevétel fontosabb volt. Abból kellett volna pl a devizahiteleseket rendezni!
human
Aggódom, hogy el tudják-e költeni az MVM-ben ezt a rengeteg pénzt.
A fidesztől már távozott egy államtitkár, mert alá tartozott az MVM és nem tetszett neki amit ott lát. Fúrcsa beszállítói machinációkat látott. Bizony fideszesek. Nem csak Ángyánnak fordult fel a gyomra attól amit a fidesz csinál.
bundi
az fejenként 21000 az adózóknak...
egy négy tagú család 85000 ft-ot fizet azért, hogy az árram kevesebbe kerüljön nekik...mennyivel is havonta? kb 1-2 ezerrel...?
tehát hogy évente 15-20 ezret spóroljanak, adóban befizetnek 80 000-el többet...csak a villanyra...
megéri még a hülyének is...vagy csak annak...
nade erre adtak felhatalmazást...és most ősszel is erre fognak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok