Egy magyar férfi önzetlenül segített egy hajléktalanon, bevásárolt neki, majd erre hívta fel a közösségi portál más felhasználóit is. Története vírusként terjed a Facebookon.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Sokan vannak ilyen jótevők. Ismerek boltvezetőt, aki ugyanígy idős, láthatóan alacsony nyugdíjú embereknek vásárol be, sőt, ha kissé nehezebb a bevásárlás, akkor a közel lakót még haza is kíséri !
Szeretik őt, amikor beteg volt és sokáig nem dolgozhatott, szabályos nyomozásba kezdtek, hogy melyik osztályon fekszik - megkeresték !
Én is szeretem őt !
A feleségem !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Jó lenne, ha a valóságban is terjedne nem csak a facebokon !
Nil
Sokan segítik névtelenül a hajléktalanokat.
Ők azok akik tudják hogy ez bármikor bárkivel megtörténhet.
És az a legjobb amikor kézből kézbe és nem egy szervezeten keresztülmegy a segítség.
Akkor valóban az kapja akinek szüksége van rá és azt amire szüksége van.
human
A KDNP-s rubuvszky györgy is tesz az emberek jólétéért. Emlékeztek még a "Meg lehet élni 47 ezerből" Zsiga Marcellre? A KDNP-s elnök hihetőnek tartotta, hogy felesége adott neki kölcsönt 40 milliós házához. Ugyanaz a KDNP-s szintén megmentette Szijjártót egy alaposabb vagyoni vizsgálattól, hisz ismét megdönthetetlen érveket kapott arról, hogy lehetett Szijjártónak 150 % -os megtakarítása a fizetéséhez képest.
Tehát a Keresztény Demokraták ott vannak és megvédenek minden milliomost, aki számít.
www.168ora.hu/itthon/szonyeg-ala-soportek-zsiga-botranyt-110855.html
www.gondola.hu/hirek/160003-Rubovszkyt_meggyozte_Szijjarto_Peter.html
nemkati
@nyanya001: Igen, ez szépen hangzik, de csak mese, amíg az ember maga is meg nem teszi, és amíg el nem kezdik követni mások is. De minden úgy kezdődik, hogy először van egy első...
Szimba
Igen szép kezdeményzés, de nem ez a megoldás. Egyszer jóllakatni, aztán ennyi? 20 dkg párizsi és 1 vekni kenyérrel a kezében fog megfagyni télen? Vagy vegyünk neki vodkát is? (tudom, még nagyobb a megfagyás esélye). Nem az egyén tud segíteni magán a hajléktalan problémán. Ez a mindenkori kormány feladata.
nemkati
@Szimba: Igen, ez a mindenkori kormány feladata. De a mindenkori kormány nem végzi el a feladatát. Továbbpasszolja az önkormányzatoknak, akik a homlokukra csapva zseniális felfedezést tesznek: ki kell tiltani a hajléktalanokat a települések/kerületek központjából. (amit nem látni, az nincs?)

Úgyhogy nagyon sokan eddig is az egyszerű emberek jóindulatára voltak utalva, akik erejükhöz mérten pár órával meg tudták hosszabbítani ezeknek a szerencsétleneknek az életét. De azért azt is el tudom képzelni, micsoda hatalmas élmény lehetett a hajléktalannak az a bevásárlás (mint Eliza Doolittle Higgins professzornál), szóval az se semmi. És lehet, hogy ez a hajléktalan ezen a télen meg fog fagyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.