Az Együtt-PM a korábban bejelentett vagyonnyilatkozati eljárás mellett vagyonosodási vizsgálatot is kezdeményez Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ellen.

Az Együtt-PM szorgalmazza, hogy Szijjártó Péter a nyilvánosság előtt adjon számot vagyonának gyarapodásáról – közölte a szövetség pénteken az MTI-vel.

A miniszter évek óta lényegesen több pénzt tesz félre, mint amennyi fizetést kap, megtakarítása 82 millió forint, miközben jelentősen növelte ingatlanvagyonát, a napokban egy 167 milliós dunakeszi villát vásárolt meg – írták.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nincs az a NAV, nincs az az Ügyészség, nincs az a Biróság,
aki elszámoltatná...Orbán szófosójaként is az ATV Egyenes beszéd
cimü müsorban is megmagyarázta, hogy a saját törvényük - miszerint
nem lehet egy politikusnak sem 2 millió feletti a havi jövedelme - azt
találta mondani, hogy Ö nem is tudta, hogy 2,5 milliót keres, nem jár
a Bankba, és nem figyeli...
Azóta meg csak rosszabbodot a helyzet !!
Mint ahogy M.L vagyonbevallása sem " publikus "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istvanka
Gyerekek!Széllel szemben az elefánt is alúl marad!Amíg nem sőprik ki valóban a Disznóólat a nemzetes bunkókkal egyetemben addig nem lehet a csirkefogókat számonkérni!Olyan erős agymosott tőmeg áll mögőttük,hogy néha már ők is félnek,milyen vezethető bírkákat "kaptak"!
Hellcat
A fidesz úgyis kimosdatja a szarból a haverokat...
volvós
Nincs az a NAV, nincs az az Ügyészség, nincs az a Biróság,
aki elszámoltatná...Orbán szófosójaként is az ATV Egyenes beszéd
cimü müsorban is megmagyarázta, hogy a saját törvényük - miszerint
nem lehet egy politikusnak sem 2 millió feletti a havi jövedelme - azt
találta mondani, hogy Ö nem is tudta, hogy 2,5 milliót keres, nem jár
a Bankba, és nem figyeli...
Azóta meg csak rosszabbodot a helyzet !!
Mint ahogy M.L vagyonbevallása sem " publikus "
Toby
Tudható az eredmény:

Nincs és nem is lesz vizsgálat, mert a természet és a Fikusz világ törvényeivel abszolút egyező az a tény, hogy valaki többet költ, mint amennyit megkeres ! Pont.
joopapa
Az ilyen szájtátó peti félék aztán a gumi gerincű politikusok! Ezekre mondta a Hoffi Géza: Hozzájuk képest a ház nélküli csiga egy gerinc oszlop! Itt egy indexes ami részletesen tárgyalja a szájtátó petya mesébe illő karrierjét és gazdagodását, a szülei önzetlenségét! index.hu/belfold/2014/09/26/a_szulei_tartjak_el_szijjarto_petert/
Vasárnapiiskolás
@joopapa: mondottam volt.a szarban is van gerinc.1998-ban kezdett kifejlődni! Mára massziv, mint a jón oszlop:))
Grafix69
Semmire nem mennek vele, soha senkit nem marasztaltak el aki a kormány berkeibe tartozott. Egyszerűen lopnak aztán kész. Nyilván való ,hogy a politikusok zsebbe kapnak pénzt bizonyos törvények érvényesítése okán. Korrupció teljes mértékben. Lobby érdekek és hatalmas harácsolás nulla teljesítményért, katasztrofális és egyben hazug rablás az egész. Közpénzeket bitorolnak ,élnek minden lehetőséggel amit a szerencse hozott nekik. Mindenki csak les miből telik nekik mindenre a bérből élők meg dögöljenek bele a melóba meg az elnyomásba. Még a Hagyó Miklóst sem tudták 5 év alatt elítélni pedig ott is simán mentek zsebbe a pénzek . Semmirekellő ingyenélő bagázs az egész , pártól függetlenül , mindegyik egy tolvaj .
varrólány
@volvós: Nem tudta mennyit keres! És az ilyenek hozzák a törvényeket , meg elmondják mennyiből lehet megélni!
volvós
Megmondta Rubovszkiaggastyán, az ellenzéknek:
- Tetszettek volna megnyerni a választást !
Nem tudom, Ö hol lenne most akkor??
.valamelyik birkapásztor tanfolyamon ???
Vasárnapiiskolás
@volvós: Ne adj alá lovat! Még beleéli magát,hogy megüti a limitet:))
human
@volvós: Azt se tudják, hogy mennyit keresnek? És ezekre bíztak egy egész országot :(
human
Sok sikert és kitartást kívánok az Együtt-PM-nek az elszámoltatásban. Mondom ezt úgy, hogy tudom, rejtve marad a vagyonosodása a taknyosnak. De ha az ellenzék ennyit sem tenne meg, akkor rájuk még jobban haragudnék mint erre a kis senkire.
naaki
Hogy is mondta Rubovszky tata? Tetszettek volna választást nyerni? Na igen, az vén keresztény ( :D ) megmondta a frankót, nyerni kellett volna és talán akkor esély lenne a szopott gombóc fejűt elszámoltatni. Ebben az országban vannak olyanok, akik a törvény felett állnak, nincs esély az elszámoltatásra. Esetleg lesz egy olyan vizsgálat, mint a NAV esetében, amit egy, ismétlem, egy hétvége alatt átvizsgáltak az ezer milliárd ügyében és semmit sem találtak. Pontosan ez lesz (ha lesz) a botsáska esetében is. Taknyos vicsorgás ez az egész felháborodás. Mi jól felcsesszük magunkat azon, hogy 0 munkával milliókat keresnek és még az sem elég nekik, ők meg jót röhögnek rajtunk, mert tehetetlenek vagyunk a szemét cinizmusukkal szemben és még hülyére is melózzuk magunkat 100 ezerért. Rohadék banda, mindet fel kellene függeszteni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.