A fővárosi főügyész szerint a nyomozás során a legkülönbözőbb verziók vetődtek fel, még az a lehetőség sem zárható ki, hogy olyan külföldiek követték el a cselekményt, akik vízi úton érkeztek a Duna-parti helyszínre és ugyanúgy távoztak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Sziszifusz: Pont ezt akartam irni. A vegen meg kiderul az UFO-k oltek meg, aztan lehet behivni Fox Muldert es Dana Scully-t hogy segitsenek felderiteni az ugyet.
Ez mar kesz rohej.
Csizmás Kond
...vagyis fogalmuk sincs...
Ennyit én is meg tudtam volna állapítani.
Toby
Ez igen ! Így kell előzetesen rávezetni a hozzátartozókat és a Nagyérdeműt a várható "tettes ismeretlen volta miatt megszüntetem" című semmittevéshez ! Mindezt milliárdokért !
A nagy, neves megréket elküldtáék/elzavarták/hagyták elmenni nyugdíjba, most meg tejbedarán élő, bébiételt faló, pizzára gyúró, sz*ros seggű nyikhaj bűnügyi ipari tanulók szórakoztatják a trógereket !
Pálinkafőző Rézüst
@Sziszifusz: @Yoda69: a Miskolcra keveredett siriusi palit kellene megkérdezni tán, hátha hallott valamit valamelyik csillagközi kocsmában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.