Az Index vasárnap este hozta a hírt. Úgy tudják, Falus Ferenc lépését hétfőn jelentik be.

A visszalépésről már a múlt héten elkezdődtek az egyeztetések, a Falus mögött álló pártok (MSZP, DK, Együtt-PM) hétfőn döntenek hivatalosan a visszaléptetésről – olvasható az Index cikkében. Azt is megjegyzik, hogy várhatóan Bokros Lajos lesz az, aki ennek a lépésnek a győztese lehet.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sekele
Az első jó döntése az ellenzéknek az elmúlt 4 évben. Az egyetlen komoly főpolgármester jelölt Bokros. És rendszerváltás óta először jó kezekbe kerülne a város. Bokros nem az az ember akinek a buszon azt mondják a Balett Intézetet államosítjuk akkor bólogat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sekele
Az első jó döntése az ellenzéknek az elmúlt 4 évben. Az egyetlen komoly főpolgármester jelölt Bokros. És rendszerváltás óta először jó kezekbe kerülne a város. Bokros nem az az ember akinek a buszon azt mondják a Balett Intézetet államosítjuk akkor bólogat.
volvós
Vagy megfélemlitették, vagy megzsarolták, vagy lefizették !!!
leszúrt rittberger
Micsoda osztás-szorzás, pozíció- és pénz-számolás mehetett a háttérben, ha ezt a döntést mostanra sikerült megszülni...

Végülis van idő még, a szavazás előtti hajnalon is bátran húzhatnak elő új jelöltet, van abban a helyzetben a "baloldal" nyilván.
lajospapa
Azt hiszem már késő a jó lépés. A poklot végig kell most már járni, ha eddig kurválkodtunk. Csak azután jöhet a feltámadás. Ez a nép még nem érdemli meg.
tivoli
El se kellet volna indítani ezt a szegény embert. Nem való politikusnak.
@sekele: ma, 21:34
Te miből gondolod, hogy egy bankár mindenre alkalmas?
naaki
Azt kellene picsán rúgni, akinek egyáltalán kipattant a fejéből Falus neve a főpolgi posztra. Ez az úgynevezett baloldali tömörülés olyan béna, mint egy gipsznyúl. Egyre inkább az a meglátásom, hogy a legjobb választás a Kétfarkú kutyák pártja. Lehet, hogy baszkódás az egész, de legalább van humoruk és ezt a szart, ami ebben az országban van, csak humorral lehet kibírni.
pbalage
Ezt a szerencsétlent én meg már akkor kirúgtam volna, mikor leöntötte magát jeges vízzel.
Bokros lenne szerintem a legjobb döntés, bár eléggé megosztó személyiség, sok minden rosszat kötnek össze vele, de amikor meg kellett volna köszönni neki, akkor inkább leléptették.sokan meg sem értik mit beszél, és azt sem is tudják, mit szeretne.

Aki esetleg nincs tisztában vele, itt gyorsan kitölthet magának egy tesztet, hogy mennyire ért egyet vele, elég frappáns és rövid. (névtelenül is megy)

www.facebook.com/momapart/app_372242009553993
Vadlaci
Falus éppen olyan alkalmatlan, mint a baloldali vezetés.Ki és honnan találta ki ezt az embert? @tivoli: Bokros elsősorban közgazdász,nem bankár.
JAJMÁR
Csak nem előre megfontolt szándék van mögötte? Szeretném ezt hinni... Úgy értem a Falus indítása, majd a hajrában visszaléptetése mögött! Így indítottak is, meg nem is, és ott a Bokros, aki mögé nem álltak be, de mégis... jó lenne tudni, hogy az ellenzék gondolkodik, tervez, számol, cselekszik... mert mindez azt jelentené, hogy élnek.

Amúgy én mindig mondtam, hogy a Falus nem való politikusnak.
nusika
Falus Ferenc jó döntést hozott,hoztak, Bokros Lajosnak, pedig , sok sikert kivánok!
bencemacska
Bokros sem való főpolgármesternek. Nem elég emberközeli. Miniszterelnöknek inkább el tudom képzelni!
Én a jelenlegi felhozatal mellett Magyar párti vagyok, neki legalább van humora!
kkalman
Ez az össze-vissza, egymás ellen, bal oldal kicsit későn ébredt, és ismert fel, hogy nem Falus a nyerő emberük. Annyi nincs bennük, hogy egy bal oldali jelöltet állítsanak helyette, így rátaláltak a jobbközepes Bokrosra. Bokros, bármelyik bal oldali, számításba jöhető senkinél jobb választás, kár, hogy kevés az esélye, ami a szétforgácsolódott balosoknak köszönhető.
JAJMÁR
propeller.hu/itthon/2993804-magyar-gyorgy-visszalep-bokros-lajos

Hát, lehet, hogy véletlen, de olyan jó lenne, ha előre megfontolt szándék lenne mögötte...

mindenesetre ez eddig jó... :)
Rózsika Hatházi
@bencemacska: Nekem is van humorom. Ki támogat?
De, félre a tréfával, szerintem Bokros lenne a legjobb választás. Valahol, valamikor, azt olvastam, hogy a következő kormányzások a Bokros csomagból garázdálkodtak.
tivoli
@Vadlaci: tegnap, 22:49
Úgy néz ki, hogy a baloldal nemcsak a jelöltjeiből, hanem saját magából is hülyét csinál. Vajon mi a céljuk azzal, hogy politikailag ismeretlen, vagy vállalhatatlan embereket tol előre, mintegy közvélemény kutatásként, hogy ki a legnevetségesebb?
Bokros nem biztos, hogy jó főpolgi lenne, oda nem közgazdász-bankár szükségeltetik.
Ezért fog Tarlós nyerni.
JAJMÁR
@tivoli: 10:45 Dehogy, ezért ! Igen, Tarlós esélyesebb,de nem alkalmasabb . Ne keress mögötte szakmai okokat :-D
Katalina62
Most már be kéne fejezni a baloldali szavazóknak Falus Ferenc ekézését, és alázását! Visszalépett, hogy önként, vagy megkérték a lényeget tekintve mindegy is! Lehet, hogy Bokros Lajos alkalmasabb, de sajnos nem biztos hogy hogy a jelen helyzetben sokat tehet! Mégis rá kell szavazni a demokratáknak,és az embereknek ha a Fidesz-kormány orrára akarnak koppintani! Kérdés, hogy akarnak-e?
Yoda69
Gratulalok Falusnak es Magyar ugyvedurnak a dontesukert. Szerintem Bodnarnak is vissza kellene lepnie, igy maximalizalhatoak a szavazatok.
Termeszetesen a jobbik es az lmp a fidesz taborat erositik.
Kielezett kuzdelem varhato.
Hajra Bokros!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 10:59
Annyiban szakmai, hogy Tarlós évtizedek óta benne van az áramlatban, Gyakorlata, rálátása van a kerületek működésében. S a mostani helyzetben is talán az a legfontosabb, nem a pártérdek, mert kormányok jönnek-mennek, Budapest marad.
JAJMÁR
@tivoli: 11:40 Életrajzi leírása alapján polgármesteri tevékenységében a "demokráciára törekvés" szimpatikus, és az is, hogy igyekezett szakmai döntéseket hozni, de ez már a múlt. A főpolgármesteri posztján nem tudott független maradni, a regnáló hatalom egyértelműen rányomja bélyegét az ő tevékenységére.
Az meg, hogy közlekedési, műszaki, és építész végzettsége van, különösen érdekes látva Bp. közlekedését, szervezetlenségét, útjai és csatornázási munkálatait.
Az önéletrajza egyébként szimpatikus, az ember nekem nem annyira.

A Bokros gyorsan tanul, - nem is az a lényeg, hogy mindenhez értsen, hanem az, hogy megtalálja a megfelelő embereket a megfelelő helyekre és értse a folyamatokat .
tivoli
@JAJMÁR: ma, 11:52
Értenélek én, hogy mit akarsz mondani, de egy főpolginak leginkább a kerületi polgikkal kell együttműködnie, és nem megfelelő embereket találnia a megfelelő helyekre. Elég, ha érti a folyamatokat, és konszenzusra jut különböző kerületi érdekekkel kapcsolatban. Hogy most a fidesz kormány határozza meg az irányvonalat? Nos, Bokrosnak is az határozná meg.
JAJMÁR
@tivoli: 12:13 Igen, egészen biztos, hogy megpróbálná... ez a kormány jóval erőteljesebben beleszól a főpolgármester és a főváros ügyeibe, mint az eddigi kormányok, és bizony ez sokszor a hátrányára van.
Politikai megfontolásból a Bokros kellene, - minden nem lehet a fideszé - de a jelenlegi politikai háttér miatt, a Tarlósnak van nagyobb esélye! Aztán majd okt.12-én kiderül :) Remélem, hogy Bp. dönt.
bencemacska
@Rózsika Hatházi: Igazad van, az első OV kormány 3 évig a Bokros csomag megszorításaiból élt.
Ha miniszterelnöknek jelölték volna Mesterházy helyett, egyet is értettem volna.
Főpolgármesternek szerintem más karakterű ember kell! Ő nem elég emberközeli!
Tekla
@mekkelek: @Yoda69: @bencemacska: Mit látok , ti ebben a sajátos gondolkodású ország tönkretevőben? Az utolsó falu legöregebb parasztjának is van annyi józan esze , hogy a lakosság elszegényítése , azt jelenti , hogy leáll a gazdálkodás hajtó motorja. Vagyis " Sok szegény emberbűl, nem lehet gazdag országot csinálni." Ez az idióta pont az ellenkezőjében hisz, és ezzel hülyíti a híveit. Akkor inkább a Jobbikos jelölt, abban van ész is meg kurázsi is.
bencemacska
@Tekla: Hol olvastad azt nálam, hogy én megfelelőnek találtam Bokrost főpolgármesternek?!
JAJMÁR
Sajnos a tegnapi 22:50-es hsz.-m csak álom marad, mert semmi elképzelés, tervezés, akarat nincs a baloldalon. Semmi! Hihetetlenül amatőrök, nem ebben az országban élnek. Az MSZP végleg kinyírta magát.

Az pedig, hogy Bokros Lajos milyen főpolgármester lenne, csak akkor derülne ki, ha kapna lehetőséget. Ez viszont Bp. ügye!
Mindenkinek van helyi ügye, az se piskóta :)
mate03
@tivoli: Bokros közgazdász! Nem bankár! Igaz hogy Matolcsi sem volt soha bankár, de közgazdásznak is csapnivaló!
szandokan
@nemkati: @Yoda69: @nusika: @mekkelek: Így van, éljen Bokros!! Remélem, olyan megszorítást vág az emberek nyakába, hogy sírni fog mindenki. Én meg majd mosolygok...:-))
tivoli
@mate03: ma, 20:38
Bokros volt bankár is, pü.min. is. Matolcsy az epigonja. :-))
tivoli
@szandokan: ma, 20:45
Igazad lesz ha ő lesz, de inkább ne legyen.
tivoli
@nemkati: Nana! Egyenesen antikrisztus. Szent elhatározása, hogy megreformál minden élőlényt, de elsősorban a pénztárcákat. Figyeld csak meg!
nemkati
@tivoli: Sebaj. Akkor te meg figyeld Tarlóst. Nekem nem jött be.
mate03
@tivoli: Soha nemvolt bankár! A pénzügy miniszterséghez,kell a közgazdász diploma! A bank szakmához,több éves banki gyakorlat kell! Az teljesen más világ.
tivoli
@mate03: ma, 22:39
A viki többek között ezt írja róla:
Karrierje a rendszerváltásig

1980 és 1986 közt a Pénzügyminisztériumhoz tartozó Pénzügykutató Intézetben dolgozott. A nyolcvanas években „Rikárdó Dávid” néven írt a szamizdatokban közgazdasági cikkeket. 1987 és 1989 között a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági főosztályvezető-helyettese volt, 1989 és 1991 közt az MNB ügyvezetője. 1990 és 1995 között a Budapesti Értéktőzsde elnöke, ezzel párhuzamosan 1990 és 1991 között az Állami Vagyonügynökség vezetője, majd 1991 és 1995 között a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója volt. Az 1990-es választásokon a budapesti területi listáról az MSZP színeiben került be a parlamentbe, azonban két hónappal később lemondott. Az MSZP-be hol belépett, hol elhagyta. Párttagságát saját elmondása szerint 1991-ig tartotta meg.
szandokan
@nemkati: Kínomban?? Ne álmodozz, ha ébren vagy.
szandokan
@tivoli: Nyugi, nem ő lesz. Ha meg mégis, egy kemény "jobboldali" reformmal majd megoldja az ország gondját örökre...:-)) Nemkati ennek úgy látszik örülne, biztosan sok pénze van, könnyen kimenekíti ha kell az országból:-))
nemkati
@szandokan: Hát te aztán megint egy óriásit tévedtél, de már megszoktam. Sose volt sok pénzem, de soha nem is vágytam sok pénzre, és ha lenne, akkor se menekíteném ki az országból. Ne mindig magadból indulj ki.
dzurinda
@szandokan: Én tapsolnék Bokrosnak, hiszen ma hatalmas jobboldali megszorításokra lenne szükség, akkor állna fejlődő pályára a gazdaság, de a jelenlegi (szélső)baloldali kormány erre sajnos képtelen, ezért nem is támogatom őket. A pénzedet pedig nem kellene menekíteni, hiszen a valódi jobboldali reformok azt jelentenék, hogy pl. a bankadót eltörlik, tehát nagyon is jó helyen lenne a pénzed, hiszen egy újra nyereséges bankszektorban "fialna" a pénzed.
adrenalink
@szandokan: Bokros nem miniszterelnök jelölt, úgyhogy Orosházán Te nyugodtan mosolyoghatsz! Ha netán megválasztanák, akkor is számos fityiszes polgármester veri a nyálát a bp-i önkormányzatban, mint ellensúly, nem szólva a kormányról...
tivoli
@szandokan: tegnap, 23:46
Sajnos, én is így látom. Aki Bokros élteti, maga alatt vágja a fát. Gazdasági megszorításokban csak saját magának lenne ellenfele, mindenki más kismiska hozzá képest.
tivoli
@nemkati: ma, 07:06
Ha Bokros lehetőséghez jut, még annyid se lesz.
nemkati
@tivoli: Ne tessék engem riogatni kéremszépen! 0rbán már elvette tőlem amit el bírt venni. Bokros nem tőlem fog elvenni, hanem a Szíjjártóktól, Lázároktól, Mészárosoktól, 0rbánoktól és csatolt részeiktől. Legalábbis nagyon remélem. Na meg a diákoktól, feltehetőleg újra le akarja őket rabolni havi 2000 ft tandíjjal.
tivoli
@nemkati: Amikor a Horn kormány pü. minisztere volt, nem az tette híressé, hogy lerabolta volna a tehetősek többletbevételét, hanem a csomagja, amellyel a szegényebbeké lett a felelősség. Ő ásta meg a középosztály sírját, de erre már nem sokan emlékeznek, olyan régen volt. Igaz, hogy ez egy globális pü. koncepció része volt, a végrehajtáshoz ő csak a nevét adta hozzá, de úgy tűnik, hogy a bevált módszert újra elő kell venni, mert még mindig van mit elvenni a néptől.
S hogy jön ez ide, amikor csak Bp. -i főpolgiságról van szó? Mindenkinek a fantáziájára bízom.
Az enyém azt súgja, hogy nála gátlástalanabb kizsákmányoló még nem született az országban.
nemkati
@tivoli: Ne hallgass a fantáziádra, butaságokat sugdos. :)
Inkább a tényekre hallgas. Ja, az igaz, a Bokros bűne, hogy a Bokros-csomag teremtette meg azt a biztos gazdasági alapot, amire támaszkodva az első 0rbán kormány elkezdhette kiépíteni a mostani rablógazdálkodó diktatúráját. Bokros ha 100 évig élne, nem tudna annyit rontani az országon, mint 0rbán a 2 ciklusa alatt, és fog még a 3. alatt. De Bokros ha elnyerné (amiben sajnos én se nagyon hiszek) a főpolgármesterséget, akkor sem a nép kifosztása, hanem a demokrácia visszaállítása a célja. Amit még főpolgármesterként sem igazán tudna megvalósítani, de legalább lenne egy kis terület, egy kicsit nagyobb hatalom az ellenzék kezében, ahol ezt el lehetne kezdeni.
tivoli
@nemkati: ma, 10:19
Szerencse, hogy nemkati vagy, különben megkérdezném, ki vitt a táncba?
Én megéltem azt a korszakot, amikor Bokros megteremtette a "biztos gazdasági alapot". Akkor vesztettem el hitem abban, hogy az államnak számít valamit a lakosság komfortérzete.
Bokros egy érzéketlen, gátlástalan kizsákmányoló, s ha főpolgi lesz, jól megsarcolja majd Bpestet. Utána jöhet a vidék, mert ami pesten bevált, beválhat máshol is jelszóval. Orbánnak nem is lesz más dolga, csak karba tett kézzel hátra dőlni és jót röhögni, hogy amiért nálam hőbörögtek ezek a birkák, Bokros kedvéért önként és dalolva mennek a vágóhídra,
nemkati
@tivoli: Nem osztom ezt a jövőképet, olyan terveket tulajdonítasz Bokrosnak, ami csak a te fejedben fordul meg. Nem tudom, mitől fosztott meg téged anno - meséld el -, de biztos vagyok benne, hogy nem a kisembereket sarcolta meg. Főpolgármesterként pedig csak Budapesten lenne hatóköre, vidéken semmi. Ez csak riogatás egy képtelenséggel.
tivoli
@nemkati: ma, 11:01
Én elmondtam a tapasztalataimat, és nem az elképzeltet hanem a valóst, Te meg higgy amit akarsz.
S ha majd belesel egy gödörbe amit nem is gondoltad volna, hogy ott van, hiába figyelmeztettek, majd rosszul fog esni.
De biztos fiatal vagy még, van sok-sok éved, hogy a magad bőrén megtapasztald, hogy mennek ezek a dolgok.
nemkati
@tivoli: Hát nagyon fogy az időm, és szeretném megtapasztalni, hogy hogy menne ez, ami most megy, egy normális, épeszű, és tisztességes vezetéssel. Azért nem szeretném az ilyen tapasztalatokat gyűjtögetni, mint ez az elmúlt 4 év!
Vizual
M ég mindig ez a baloldali cirkusz megy ? De legalább nem változtatnak rajta, ugyan azt csinálják. Mi tudjuk, ők nem látják magukat.
Vizual
csak megjegyzem. A Orbán már túl van mindenféle Bokros elképzelésen. Sőt meg is valositotta. csak ugye a pénz meg eltünt.
tivoli
@nemkati: ma, 12:20
Felajánlanám, hogy tedd józan megfontolás tárgyává, amit most leírok:
1990-ben megválasztottuk az MDF-FKGP-KDNP koalíciót. Jobb élete lett a népnek? Ugye nem? Csak eladtak mindent, ami értékes és mozdítható volt az országban. Ezért kellett vissza 1994-ben az MSZP-SZDSZ, hogy hátha. Ott volt a mi csodálatos Bokros pénzügyér urunk, aki úgy rendbe tette az államháztartást, hogy mehetett is brancsával a süllyesztőbe.
Aztán jött 1998-ban a FIDESZ-FKGP-MDF. lett jobb? Ugye nem? Tudjuk, hogy komoly gazdasági háttér alakult ki, szintén a nép rovására.
Mivel ez se tetszett, 2002-ben lett egy MSZP-SZDSZ koalíció, amely kisebb-nagyobb zökkenőkkel kitartott 2010-ig, a Fidesz hathatós aknamunkája ellenére.(!) De a népnek végképp elege lett a baloldalból, mert továbbra is rombolta a maradék jóléti színvonalat. Orbán Viktor kellett megváltónak. Minden áron!
És jött 2010, Fidesz-KDNP formációval. Akik még emlékeztek az előzó Fidesz regnálásra, azok voltak az 1/3-ad, a többi ide szavazott. S lám, folytatódott a dolgozói népréteg megsemmisítése.
Lett jobb a népnek? Ugye nem? 2014-ben mégis újra ők lettek megválasztva.
Ez a története a rendszerváltás óta eltelt időnek, a valóság azonban egészen más.
nemkati
@tivoli: Hanem, mi a valóság? Ha nem az a törénet, amit leírtál, akkor mi?
tivoli
@nemkati: ma, 13:18
Nem elég ennyi? Mindezt azért írtam, hogy lásd, nem 2010-ben kezdődött a néphülyítés.
nemkati
@tivoli: Nem elég. Leírtad, hogy szerinted mi történt a rendszerváltás után, majd hozzátetted, hogy a valóság azonban egészen más. Még jó, hogy akkor kíváncsi vagyok, mégis mi a valóság?
tivoli
@nemkati: ma, 13:31
Még ezt sem emésztetted meg. Úgy vagy vele mint a krimivel. már az elején kíváncsi vagy, ki a gyilkos.
nemkati
@tivoli: Hihi, azt tudom, ki a gyilkos (remélem a börtönben éli le az életét!). De nem mondom meg! :)))
Már csak azt nem tudom, szerinted mi a valóság. Nem árulod el?
tivoli
@nemkati: ma, 14:12
Nem az a lényeg, hanem ahogy haladunk '89 óta, lett-e jobb? Azt akartam megmutatni. Azt, hogyha visszanyúlunk megoldásért, mert jobbat ígérgetnek, változik valami pozitív irányba? Te elhiszed, hogy Bokros jó lesz, mert most ebbe az irányba indult a néphülyítés. Nézz már vissza, minden korszak egy irányba mutat, s magadtól is kitalálod, hogy mi a lényeg. Kormányok jönnek, mennek, de a nép élete egyre csak romlik. Bármit is akarnak elhitetni a választási ígéretek.
Lassan már ott tartanak, hogy arra se veszik a fáradtságot, hogy ígérjenek valamit, eszi-nem eszi, majd észre veszi, hogy nem kap mást.
És mi veszekszünk itt értük?
verőce21
"Bokros főpolgármestersége azt jelentené, hogy nem lenne egyetlen fejlesztés sem, a vonaljegyek ára megtízszereződne, a közműcégeket újra privatizálnák, és így a gáz és víz ára is az egekbe emelkedne."
Az országban lehet rezsicsökkentés, a bokrosi Budapesten viszont londoni árakkal számolhatnánk majd.
verőce21
Pedig Falus Ferenc jó főpolgármester lett volna! Hogy kiállta a hidegvizes próbát is! :)
nemkati
@tivoli: Na annyit nem érnek, de mégiscsak a mi életünkről van szó, nekem legalábbis nagyon nem mindegy, hogy az milyen. És hogy mi volt a múltban, az egy dolog, talán okulni kéne belőle, de engem inkább a jövő érdekel. Ha azt akarod mondani, hogy sose lesz jobb, hanem rosszabb, vagy hogy a politikusokat valami madzagon rángatják valakik valahonnan, arra nem vagyok vevő. Ha ebben hinnék, akkor akár szót is fogadhatnék Kövér Laci bácsinak, és fölköthetném magam.
tivoli
@nemkati: ma, 15:13
Igazad van! De a jövő csak találgatás, okulni a múltból lehet.
szandokan
@nemkati: Akkor miért vagy irigy mindenkire, aki jól él? :-)) Felőlem lehet Bokros akár a miniszterelnök is, az sem érdekelne. Az én életemben volt már egy Kádár rendszer, utána az MDF, majd jöttek Hornék, utána a Fidesz, majd megint a szocik, most megint a Fidesz...Milyen érdekes, nekem mindegyik alatt jó volt, egyikre sem fogtam rá, hogy szarabbul élek. Nem fura?
szandokan
@tivoli: Te nem lennél kíváncsi, vajon merre menne az ország, ha Bokros miniszterelnök lenne?
szandokan
@dzurinda: Na és szerinted az átlag emberek mit szólnának Bokros "jobboldali" csomagjához? Lehet, visszasírnák Orbánt.
nemkati
@szandokan: Irígy nem vagyok. Mert te az vagy, ez nem azt jelenti, hogy más is az. Éntőlem mindenkinek annyija van, amennyit csak akar, kivéve ha azt a közösből lopja, mint most a legtöbb fideszes újgazdag. Hát az nagyon csípi a szemem, de irígy soha nem voltam senkire, pláne ezekre a rablókra.
tivoli
@szandokan: ma, 16:10
NEM! Az Isten őrizzen tőle.
tivoli
@szandokan: ma, 16:11
Az könnyen lehet!
dzurinda
@szandokan: Mivel ez egy baloldali beállítottságú társadalom (ezért nyernek folyton baloldali pártok: Mszp, Fidesz), az emberek valószínűleg nem támogatnának egy jobboldali politikust, Bokrost, és az ő intézkedéseit.
dzurinda
@szandokan: Bokros mellé nem kell idézőjelbe tenni a jobboldalit, hiszen ő valóban az.
nemkati
@szandokan: Fogalmam sincs, de nem is érdekel. Na meg úgy, ahogy vagy nem érdekelsz.
volvós
Hurrrrrfáááááá ! Megnyertem a fogadást, miszerint tarlós gyáva pistike nem áll ki
nyilvános TV-vitára a Bokros Úr kihivásra ...Köztudott volt elöre, hogy nem
akar felmosórongy lenni !!! Volt anno egy Gyurcsány - Orbán vita (is)
nemkati
@volvós: Ezek egyre fentebb hordják az orrukat, nem ereszkednek le egy kihívóhoz. Más kérdés, hogy nem is akarják kitenni magukat a nyilvános megszégyenülésnek. Naponta akár többször is bizonyítja az összes tahó, hogy kérdésekre se hajlandók válaszolni, legyen az ellenjelölt, újságíró, ellenzéki képviselő, vagy akár egy senki átlagpolgár, akik csak vegyék tudomásul, ami történik, de közük nincs hozzá.
nemkati
@volvós: Azért ezt a fogadást nem volt nagy kunszt megnyerni. :)
Ki lehetett az a balek, aki fogadott veled? :)
volvós
@nemkati: aki bízott pistikében...hát igy járt !
mate03
@verőce21: Mi köze van egy főpolgármesternek a privatizációhoz? Ha az élelmiszer áfáit le vinnék 15%-ra ,akkor lenne rezsicsökkentés!
szandokan
@nemkati: @volvós: Azért álljon ki, hogy 2 nap múlva megint más jelölt legyen, akivel ki kellene állnia? Ez az egész baloldal szétesőben van, még akkor sem nyernének, ha csak ők léteznének, mert még akkor is megvernék saját magukat:-)) Nemkati, hidd el, ha te lennél az egyetlen nő ezen a bolygón, én meg férfi, és nekem lenne egy kecském, lehet, te sem érdekelnél engem:-))))))) Komolyra fordítva a szót, nem is tudom ki nem méltatta válaszra a Hír tv riporterét Bokros kapcsán.
szandokan
@dzurinda: Ja, a Jobbik is baloldali, ma mondta a tv. Akkor egyedül Bokros jobboldali? A mindenit!
dzurinda
@szandokan: Válaszolhatsz lekezelően, de áruld már el mégis: mi a jobboldali és mi a baloldali? Tisztában vagy a fogalmakkal?
dzurinda
@szandokan: Egyébként igen, a Jobbik sem tekinthető jobboldalinak, a programja ugyanis a következő: államosítások, multik kiűzése. Ez minden, csak nem piacpárti, jobboldali hozzáállás.
tivoli
@köhögő bolha: ma, 07:35
Százszor lájkolnám ha lehetne, annyira igaz!!!
verőce21
@szandokan: (17:03) (19:11) Úgy látom belédszeretett a nemkati. :)
szandokan
@dzurinda: Tisztában, és nem akartam lekezelő lenni, sorry, ha úgy jött le számodra.
Nagy Testvér
Végre pártunk és államunk újra engedélyezte a képeink megjelenítését!!! Okt. 12 miatt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.