Megdöbbentő pletyka kezdett terjedni a napokban arról, mi zajlott az egyik Sásd járási településen. A szóbeszéd szerint kosz és mocsok borította a szoba-konyhás épületet, ahol kilencen laktak: a szülők, hat gyermekük és egy általuk befogadott idős nő. A háziállatok bejáratosak voltak az épületbe: a macskák, nyulak, disznók a szobában éltek, ott végezték dolgukat, és a gyerekekkel egy ágyban aludtak. A kicsik viszont szinte semmilyen ellátást nem kaptak, folyton tetvesek voltak. A családsegítő szolgálat többször járt a családnál, végül sikerült elérniük, hogy kiemeljék őket a katasztrofális állapotok közül, és nevelőszülőknél helyezzék el. Az igazán döbbenetes dolgok azonban ekkora kerültek napvilágra. Az egyik gyermek elmesélte, mi mindent kellett még átélniük a szülői házban. Elárulta, hogy válogatott eszközökkel verték, kínozták őket, szexuális tárgyként tekintettek rájuk. A nevelőszülő azonnal értesítette a rendőröket, akik elfogták és elvitték a házaspárt.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És hány év telt el mire a területi védőnő erre rájött??? Még mindig a helyén van?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
És hány év telt el mire a területi védőnő erre rájött??? Még mindig a helyén van?
joopapa
Remélem a dutyiban a rabtársak méltó elbánásban részesítik ezeket a véglényeket!
szandokan
@Horizont: Bizony fogják. Semmi szeretetet nem kaptak ezidáig, brutális szülők kínozták őket. Csak reménykedni lehet abban, hogy a nevelőszülők megadják nekik azt, amit meg kellene kapni minden kis új jövevénynek az életben.
nyanya001
Ezek nem szülők, ezek genetikai hulladékok akiknek semmi keresnivalójuk
az emberek között !
miazavalami
@bencemacska: A kerületi védőnő többször jelentette az esetet. Éveknek kellett eltelni mire ki tudták emelni őket a "Szülői szeretet " rabságából... Hogy miért azt nem tudom.
Nil
Aztán majd ha felnőnek, a bíróság kötelezi őket szülőtartásra.
Egyébként ez nem új dolog volt már ilyen ítélet
Senara
A gyámhatóság , családsegítő itt sem tette a dolgát !!!
világlátó
Ezek az emberek is itt élnek közöttünk. A felháborodás mindig késik egy kicsit. Amikor már az eljárás lezajlott, akkor vagyunk ilyen kritikusok és hivatkozunk az emberiességre, meg a családgondozó hálózat renyheségére. Előbb kellett volna.
Nézzünk körül a szomszédaink körében. Rendszerint jól tudjuk mi történik a környezetünkben, de ne szólj szám, nem fáj fejem egyszerű magatartást választjuk. Aztán pedig sűrün ítélkezünk. A gyerekeket nagyon sajnálom, a szülők nem valók erre a világra, de ezt már korábban is tudta mindenki a legszükebb környzetükben.
A közöny és a gyávaság, a képmutatás és az álságos befeléfordulás mind a közösségi érzés teljes hiányát igazolják.
qxy
Azért nem biztos ám hogy ez van.
Nem tudom ki emlékszik a 90 es években történt.
Romániai csecsemők bér szülőknél és embertelen körülmények közt éltek, nem egy meg is halt és vitték ki Amerikába. Majd a hatóság minden bér szülőtől el vette a gyereket és meg lettek büntetve.
Mert én tudom az eredeti verziót. és az teljesen más.
vadsanca
A téma borzaztó, de valós is!? Aki meggondolatlanul vállal gyereket, szégyelje magát! A múlt század közepén sem volt mai szemmel minden tökéletes, de ilyen dolgot akkor sem csináltak az emberek. -Az állatoknak ólakat építettek. Talán ez a család ólban lakott? Mert akkor jöhettek volna az állatvédők kimenteni a jószágokat az emberek közül.- Na jö, a viccet félretéve. Nem az együttlét ellen vagyok, sőt az csodálatos dolog egy igazi párkapcsolatban. A gyermekvállalás lehetőségeit kellene oktatni a mai közoktatásban, ill. megadni a lehetőséget a fogamzásgátló tabletták beszerzésére. Esetenként költség mentesen.
Jankó123
SZTA@RVA!
Letaglózott a hír!
Meg van róla a véleményem, de nem lehet leírni, csak a vulgáris részek kisípolásával!

-Azt a jó beep, beep, beep, beep, ... beep! :-(((
picike
a bünösök büntetlen ne maradjanak bizony példás büntetést az ilyen szülőknek hogy az ilyen dolgoktól másoknak is előre menjen el a kedvük!
Desischado
@Horizont: Drágám, köszönöm neked az infót, hogy Bence gyilkosainak - remélem, a ribanc is köztük van! - milyen sorsuk van a börtönben, nagyon örülök neki! Remélem, ezek is megkapják a magukét! Halál és kín legyen minden mocsok féregnek a sorsa, aki egy gyereket bánt!
bencemacska
@vadsanca: Lehet, hogy a családi pótlékot itták a kocsmában.
Még jó, hogy voltak állataik, talán azért nem fagytak meg télen a gyerekek!
csa-csa
@Horizont: "a börtönben még azt a napot is elátkozzák amikor megszülettek!!!"
AZ ILYEN TETVEK SOHA!
nincs helyük a földön!!!
Desischado
@Horizont: És nincs azoknak a nőknek igazuk? Én sem lennék külömb!
1magyar
Ezeknél le kell kötni a nőnek a petevezetékét és soha többé nem engedni szülni!!!
Az egyetlen megoldás a világon,hogy a gyermekek ne szenvedjenek.
1magyar
Naponta olvasni ilyen eseteket, a gyereknek annyi értéke,joga sincs mint egy kutyának.
Borzalom.
Bercifiu
A segíj mellé kell a családi pótlék

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.