A Kereszténydemokrata Néppárt egy jól vezetett, szervezett és eszmeileg megalapozott szövetség tagja – mondta a KDNP parlamenti frakcióvezetője pénteken Kunszentmártonban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Árnyékpárt, olyanok mint a pincsikutyák! A nevük miatt még a megalakulásukkor azt hittem, hogy valóban a kereszténység elveit hirdetik, hogy a keresztény emberek érdekeit képviselik! Én bíztam bennük!Ennél meghunyászkodóbb, megalkuvóbb csoportosulást a Föld nem hord a hátán, mint ők! A "bort iszik, vizet prédikál" szólás híven tükrözi az ő politikai szereplésüket. Önálló pártként indulva kétlem, hogy a parlamentbe egyáltalán be tudnának kerülni. Szemben megjátsszák az ájtatos manót, utána pedig becsukott szemmel áldást adnak minden embereket sújtó, a kormányt egekbe emelő törvények meghozatalára. Pápábbak a pápánál- a hatáskörüket elnézve biztosan...
bakegya
Most kellő alaposságot se kellene alkalmaznom -plagizálnom se kell-egy az egyben kiprédikálta a fityiss- faffia kódexét Harrach -haragos isten nyilazásait folytatja a világ képeslapon szavazóinak legitimizálásával-hogy nem rogyik ré a MAGYAROK ISTENÉNEK HÁZA!!!
silber13
Peti bácsi! Szar dolog lehet az öregség, ha ilyen agyament mondatokat nyöszörögsz!
Toby
Jól megdícsérte magát Harrach Mszmp-s Péter ! Parazita, eltartott disznók !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.