Alkotmányos jogainak sérelme miatt beperelte az összes Magyarországi pártot Várady Zsolt, az iWiW alapítója. Pontosabban az összes, 1990 óta parlamentbe került pártot, a Demokratikus Koalíciótól kezdve a KDNP-n és a Fideszen át az Egyesült Kisgazdapártig, és a többieket is. Az október 10-i keltezésű feljelentést azzal indokolta, hogy a pártok olyan adórendszert alakítottak ki, amelyben „LEHETETLEN A VÁLLALKOZÁSOM FENNTARTANI ANÉLKÜL, HOGY ADÓCSALÁSRA, ADÓELKERÜLÉSRE KÉNYSZERÜLJEK”. Várady Zsolt szerint ez akkor is érvényes, ha munkaadó, de akkor is, ha munkavállalóként dolgozik – olvasható a a Vs.hu-n.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez nagyon hasonlít arra a gondolatomra, hogy az alacsony fizetések célja ugyanez. Akinek nincs megtakarítása az függ a munkáltatótól és az állam jótékonyságától. Ezért nem mer ugrálni, ha valamivel nem ért egyet. De felhasználhatók kampánycélra vagy akár szavazatszerzésre is. Például volt mikor Bajnai ellen közmunkásokat vezényeltek ki demonstrálni. Így kapunk egy jól kezelhető széles alacsony keresetű réteget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.