Szabó Tímea a Párbeszéd Magyarországért társelnöke azt mondta, a kormányfő beszédében elhangzó cél a teljes foglalkoztatásról utoljára Kádár Jánostól hangzott el. Ugyanezt mondta Fodor Gábor a magyar Liberális Párt elnöke.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Monnyuk Kádár a teljes foglalkoztatottságot meg is csinálta, de úgy hogy a fizetésből meg lehetett élni. Volt rá keret hiszen a nagyok nem vihettek 3-4 -szeres összeget haza.
Ezzel szemben orbán? kitalálta a közmunkabér csökkentését. Csak azt nem értem hol voltak azok a közmunkások a választáskor akik Gyurcsány idején teljes minimálbért kaptak? Igen rövid az emlékezet.
Más: Kikérem magamnak, és minden jóérzésü ember nevében beszélek, azt hiszem, azt hogy Orbánt még csak Kádárral egy lapon is említsék! Ez a valóság teljes elferdítése! Mikor a lányaim tanulták a Kádárkorszakot mi Papussal felvilágosítottuk őket, de azt mondtuk az érettségin azt mondd amit kérnek, mert ez kell ahhoz hogy bekerülj az egyetemre. Hazug politika!
Nil
akkor nem ismerik a történelmet.
OV Rákosit másolja
Toby
Orbáni keleti nyitás politikája !

Hajrá Magyarország - hajrá Kim Jong un !
kkalman
Orbánt Kádárral összehasonlítani? Na, neeee! Nem lehet egy lapon említeni őket. Kádár nem lopott, és hagyta élni az embereket, míg Orbán pont az ellenkezőjét csinálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.