Magyarország és Azerbajdzsán stratégiai partnerségi megállapodást szándékozik kötni, az erről szóló tárgyalások már a jövő héten megkezdődnek – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Bakuban, és mellesleg megkoszorúzta Hejdar Alijev sírját.

A 2003-ban elhunyt néhai diktátor KGB-s vezérőrnagyként kezdte lett, majd az Azerbajdzsáni Kommunista Párt vezetője lett. 1987-ben eltávolították a hatalomból, és maffiakapcsolatai miatt vizsgálat is indult ellene, de végül ügyészségi kapcsolatainak hála leállt a nyomozás, végül pedig 1993-ban egy puccsal visszajutott az ország élére – jegyzi meg a 444. Halála óta fia vezeti a nem túl demokratikus országot, amelyikkel újabban egyre jobban szeretnénk összebarátkozni.

Így tiszteleg Szijjártó egy kommunista diktátor előtt

Hát így. És még csak hétfő van.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Ezek a fiúk ha nem politikusok lennének, egy vándorcirkuszban is mutogathatnák a flexibilis gerincüket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ez a Petike egy hatalmas NYALÒGÈP !!!
lajospapa
Kell egy lelki társ, egy hű barát! Olyan egyedül vagyunk a világban mi magyarok!
miazavalami
Most mi van? Orbán + Leninhez rohangál...
Knapp75
Ezek a fiúk ha nem politikusok lennének, egy vándorcirkuszban is mutogathatnák a flexibilis gerincüket!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
Várhatóan Kim Dzsongun előtt is így fog tisztelegni !
Az ország szégyene vagytok !
coyote3
Nem értem mi a bajotok!!! Egy kommunista rezsim korrupt külügyére tiszteleg egy másik kommunista elött... Mi ebben a furcsa???
bencemacska
Van ennél lejjebb?!
Ki mennyit tett zsebre a baltás gyilkos hazaküldéséért?
A Wizzair nemzeti légitársaság lett? Miért kell kormányközi megállapodás ahhoz, hogy hova repül?

Kérdés kérdés hátán, felelet sehol, de a szégyen nagyon nagy. Javaslom a jövő héten Kim Dzsong Il szobrának koszorúzását! ( De mindjárt felállíthatnák Bp-en a " Minden Diktátorok Szobrát" és nem kell annyit utazgatni!)
F_Viktor
Azt miért nem írták meg, hogy Pétör átvette az aranykoszorús-balta díjat?
keresztapa
Talán el kellene - e az ember által embernek adott köszönésen, tiszteleten gondolkozni, hogy az embernek, vagy országnak, annak népének, vagy ideológiákat megtestesítőknek, hogyan milyen formába, milyen formai tisztelet adást bír el, jár, egy ország vezető személye, személyeinek, ideológia mentesen!
Szimba
Miért is ekézik állandóan az mszp-t, hogy kommunista múltja van?
coni
Ha így megy tovább hamarosan rendszer lesz, hogy ha valakinek nem tetszik a kolesztársa előveszi a baltát...
F_Viktor
@Szimba: A trolloknál ez még mindig beindít egy "Gyurcsány takarodj!" életérzést. Van aki napfény nélkül nem tud megélni, nekik egy kis komcsizás elég hozzá.
Cicamama55
Vajon baráti látogatáson felkereste-e a baltást?
simmering73
Mi itthon, családi körben most is megünnepeljük szép csöndben november 7.-ét. Sosem lehessen tudni mit hoz a jobboldali szél.
Nil
Vajon nálunk mikor épül meg újra a tribün a felvonulási téren?
Vasárnapiiskolás
És szájrátéttel gyógyítja az aranyeret..
kkalman
Minden tiszteletem az azeri diktátoré, hogy nem ugrott ki a sírjából pofán vágni ezt a gerinctelen férget.
spu00
Hiába, akik fával fűtenek azoknak ez a véleménye, de van egy két ember még az országban akik csak gázfűtéssel tudják megoldani ez irányú problémáikat, de hát ez a kisebbség érdektelen nem? Ez a kormány már csak ilyen, Önöknek semmilyen gáz nem jó, de legalább írják meg nekik, hogy honnan kellene vásárolni, hogy ne nyeljenek félre tőle?
Desischado
@nyanya001: Már megint a gondolataimban olvastál, édes Nyanyám! Én szinte már szégyellem magam, hogy magyar vagyok, pedig nem nekem kéne szégyenkezni! Ennek a megélhetési hulladéknak ennyire nincs semmi szégyen?! azt tudom, hogy gerinc problémái soha nem lesznek! Pfujj!
F_Viktor
@spu00: Az ExxonMobil december-januárban jön Magyarországra, a Makó-árok mezőn kipróbálja a csak ide fejlesztett technológiáját :-)
human
Ha a fidesz nő lenne, akkor mindenkinek széttenné a lábát, aki belé akar fektetni. Aztán persze jönnek a nemi betegségek.
nezelodo
"coni
Ha így megy tovább hamarosan rendszer lesz, hogy ha valakinek nem tetszik a kolesztársa előveszi a baltát..."

Hallom a híreket, gyorsan hoznak is kétszázat, gondolom a balta alapfelszerelés a kollégiumi szobában. Lehet, hogy aggódhat az ottani vezér, mert itt nevelik ki az új vezető garnitúrát neki, nehogy elfelejtse a régi komcsi módszert, a forradalom exportját!
mate03
@Desischado: Tudod Fideszéknél ez dívik! Suba a subához,guba a gubához!Ezeknek nem jó Európa! Nekik a diktatúra az elfogadható ,államforma!
Clavigo
Még hátra van Mao,,Kim Ir szen...kihagytam valakit??Ide azért már Orbán elvtárs megy,Ezek már fajsúlyosabb haverok emlékművei...
narancsbirka
Mi lesz ezzel a majommal, egy, vagy két év múlva?
gyuszka
Q..va érdekes, hogy a nagy kínai demokráciát senki nem meri megkérdőjelezni. Főleg az USA
akinek a sarát Kína rendszeresen felvásárolja (hány ezermilliárd dollár?). Addig, míg egy kis állam „diktátora” behódol az USA-nak, nyugat-Európának addig semmi gond nincs az egy tisztességes vezető. De abban a pillanatban mikor szembe pisil, akkor rögtön kinevezik DIKTÁTORNAK!!
spu00
@F_Viktor: Gondolom nincs tisztában a technológia miben létében, mert akkor nem hívná fel erre a figyelmet, az időt nem is kellene figyelembe venni.Az ár érdektelen?
Megjegyzése nagyon ideológiai, a tények érdektelenek, de butításra alkalmas.Már van információja, hogy a szükséges víz mennyiséget honnan veszik?
Dr. Felipe
@spu00: spu elvtárs!

Itt az a legnagyobb gáz hogy a nyálas petike egy volt KGB s komcsi gazember sírjánál koszorúzott.
Ön szerint Merkel kancellár asszony mikor fog ott koszorúzni? Nem nehéz ám kitalálni csak használni kellene borsónyi kis agyát amivel megáldotta a sors.
F_Viktor
@spu00: Majd te elmondod nekem (8 hónapot dolgoztam a Makó-árok szeizmikus kutatásában, 1 hetet vendégeskedtem az ExxonMobil kéregrepesztésekor, valamint a TXM-nél dolgozik két nagyon jó barátom) a palagáz kinyerésének technológiáját, :-)

Fracturing Magyarországon az 50-es évek közepétől folyik, 2014-ben sokkal kevesebb vízre van szükség, mint 60 évvel ezelőtt.
Mert a repesztésre szolgáló folyadékot teljes egészében visszatermelik a kútból, mely tisztítás után ismét ugyanolyan víz lesz, mint korábban volt, még egy újabb fracturinghez is felhasználható.
A mai technika lehetővé teszi, hogy a repesztés során alkalmazott folyadék-rendszerek teljesen zárt technológiában működjenek.
Azaz nem helytálló az a környezetvédői riogatás sem, hogy iszonyatos mennyiségű vizet pocsékolnak el a repesztések során, ezzel is környezetvédelmi kárt okozva!
Ezt a Gazprom által fizetett nyugati újságírók terjesztik. No és te is beálltál a sorba. :-(
spu00
Gondolom, hogy ezért kezdik el most az USÁ.ban az újabb technológia bevezetésével a próba kitermeléseket, s ettől teszik függővé a közel jövő termelés-vásárlás koncepció kialakítását.Ha ennyire benne van, meg mondaná, hogy melyik palamező van mélyebben? az Amerikai, vagy a Makói? melyiknek milyen a kitermelési mutatói, árarány és mennyiség vonatkozásában? M.o képes lenne ezt a technológiát megvenni, bérelni, vagy ettől függetlenül jelenleg olcsóbb megvenni még vezeték építésével együtt? Várom megtisztelő válaszát, mert ez egy rendkívül érdekes téma, mert valós válasz esetén már gazdaság-politikai állásfoglalást is kell tennie. Köszönettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.