Ez derült ki a rendőrség válaszából, akiket arról faggattunk, miért szívódtak fel a dobálás kezdetekor. Nem fogja elhinni, honnan szerzi nemzetbiztonsági információit Rogán Antal. A hosszú reakcióidő azért is érthetetlen, mert a rendőrség jól felkészült a menet biztosítására, az esemény ideje alatt minden mellékutcában várakoztak az egységeik. Álrendőrök lehettek Kérdéseinket szaporította, amikor magyarázat végett megkerestük a BRFK-t. Ezt válaszolták: „Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a rendőrség nem volt a Fidesz székház előtt, mivel azt semmi nem indokolta, ebből kifolyólag nem volt honnan levonulni.”

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ez egy bejelentett tüntetés volt, amelynek a Facebook-eseményén akkorra már több mint 40 ezer ember jelezte, hogy ott lesz. Tehát a jelenlétet "semmi nem indokolta".
soljanka
"A rendőrség azt állítja, nem voltak jelen a rendbontás kezdetekor, ezért nem tudták megakadályozni a székház megrongálását. A fotók és a szemtanúk szerint azonban a rendőrség korábban is a helyszínen volt."

Tehát mindegy mit mond a szemtanú és mi van a képeken. Ha a magyar rendőrség úgy dönt, akkor felesleges minden bizonyíték. Nagy magyar valóság (:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.