Pedig erős mezőny tülekszik fényesre nyalni közszolgálat címen a kormányzati ülepet. Tegnap az M1-en például Németh Balázs nyalt egy egészen remek részeredményt: csillogó szemekkel olyanokról beszélt, hogy több internetes oldal elhallgatja a jó híreket, de ezek most aztán pofára estek, mert a héten szinte csak jó hírek érkeztek Magyarországról. Vagyis sok mindent kellett elhallgatniuk – tette világossá a retusálást és hírhamisítást előírásszerűen űző köztévé stúdiójából.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Balázska !!! Egyszer ( ismétlem 1x) próbáld ki NÖVEL !!
Hidd el nekem, haver ég és föld...De Neked újdonság !!
Gusztustalan vagy kivül-belül !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Balázska !!! Egyszer ( ismétlem 1x) próbáld ki NÖVEL !!
Hidd el nekem, haver ég és föld...De Neked újdonság !!
Gusztustalan vagy kivül-belül !!
m.macskosz
Nyilván nem nettó 47ezerért mondja, amit mond...
van az a pénz, amitől hajlik a gerinc, ha van egyáltalán.
m.macskosz
@m.macskosz: Csak az a baj, hogy ezt sokan látják, hallják, sőt! ..el is hiszik, sajnos!
prielle
Azon szoktam csodálkozni, hogy röhögés nélkül fel tudják olvasni azt a sok hazugságot, blődséget és belegyömöszölik a képünkbe, mindezt a mi pénzünkből!
mekkelek
igen, sok a jó hír, a korrupció virágzik, az oroszok megdícsérték a kormányt kell ennél több?
lajospapa
Mi a f@sznak kéne a sikereket az internetes portálokon is annyit beadni? Először is bemondják minden félórában a közmédiában. Az internetet többek között azért nézem , hogy olyat is találjak, amit esetleg a közmédia kifelejt. Véletlenül, mondom: Véletlenül! Ha csak az lenne a neten amit a km. nyom, már én is bedobtam volna a gépemet valamelyik székház ablakán.
A sikereknek pedig nagyon örülünk. Főleg ami úgy kezdődik, hogy tovább növekedett a csökkenés gyorsulásának lassulása...
szöszmösz
Csak péntekig sorolta a csupa jót, pedig szombaton jött Ő és a köztévé ezekkel a viccekkel. Jót nevettünk.:)
1magyar
Mit csodálkoztok??? Nekik jó. Azt meg honnan tudná,hogy a kb.4 millió magyar éhezik?
A szegény negyedeket az otthon ülő, utcára,plázába nem járókat ezek honnan látnák a drága autóikból és jó helyekről?
Dr. Felipe
Azért nem irigylem ezeket a nyomorult bemondókat. Kell hozzá erős gyomor. Ezek azt gondolják hogy majd az internetes portálok is csak a fideSS propagandát nyomhatják.
m.macskosz
@Dr. Felipe: Ahogy ma, 16:56-kor írtam, ezek nem bagóért vállalták ezt a melót!
radios45
@m.macskosz: havi 50600ft, az a közmunkás bér, és havi 1,5nap szabadság, ennyi jár, meg azt is megmondják mikor mennyit hol dolgozzál, ha nincs közmunka, vagy lejárt a szerződésed kaphatsz álláskeresőit, amennyiben megvan elmúlt év+idei év összes papírja, ha nincs meg, akár 1hiányzik, nem kapsz semmit, éhenhalás vár rád.
Én így jártam, lejárt a szerződésem, nem hosszabbítottak, nem is reklamálhatok, a munkaügy is beintett, hiányzik egy adatlap ápr, 10-ápr,30.ig munkáltatómtól nem kaptam meg.
simmering73
Ez a Lajos fia??? Nem hiszem el. Inkább csapkodta volna a földre.
m.macskosz
@radios45: Szomorú, és még szomorúbb, hogy milyen sok sorstársad van. :(
joopapa
Ez a szerencsétlen gyerek szenvedett rendesen amikor olvasta amit elé raktak, remélem a hányingertől!
dobe
@simmering73: Vagy köpte volna ki az anya.
Fradigege
Ezután haza ment és végre rendesen kiverte.
Törölt felhasználó
@m.macskosz: 16:56 Két trafikot nyert a felesége... index.hu/kultur/media/2013/07/19/az_m1_hirado_vezetojenek_is_van_trafikja/

Mellesleg hazugság, hogy nem számoltak be. Másrészről általánosítva beszélni ilyen dolgokról vagy egyáltalán így ebben a formában beszélni erről tényleg rákosista híradó
m.macskosz
@ziziplanet: Hát, ez az! Itt olyan sokaknak van érdemtelenül szerzett vagyona,
hogy azt követni lehetetlen. Ha le is mondatnák a kormányt, az elsíbolt milliárdokat
ki tudná visszaszerezni?!
Törölt felhasználó
Amúgy most nézem, hogy ez a húszon éves kis szar a közmédia hírfőszerkesztője..? Ezzel a nem a húszéveseket akarom lekicsinyíteni, hanem hírfőszerkesztői poszthoz kapcsolódó szakmai tapasztalat, bölcsesség, élettapasztalat nyilván nem volt kritérium, amikor kiválasztották.. Szarházi kis gyökér!
almosd
Micsoda nyelvcsapások ,állj a tükörélé és gondolkozz el.
Levendula
Nem tudom, hogy kerülhetett bemondói státuszba ez az ember. Olyan pösze, sziszegi az S és Sz betűket, egyszerűen muszáj elkapcsolnunk onnan, ahol és amikor ő mondja a híreket.
Szégyen, hogy egy ekkora országban szinte csak beszédhibás embereket tudnak alkalmazni ilyen státuszban.
karma1
@radios45: Lajkoltalak, pedig inkabb sirni lett volna kedvem a sztoridon, ami biztos, hogy igaz... Bar gyorsan jonnenek a valtozasok, hogy ne kelljen megalazkodnod... Remelem, sikerul es minden jora fordul...:o))
karma1
@Levendula: Ha no lenne ez a szerencsetlen, megkerdeznem Hofival: "Ezt vajon ki b@ssza?"
lópicigáspár
Most neveztek ki új kormányszóvivőt és máris fúrja ...!?
m.macskosz
@lópicigáspár: Az nem lenne baj, ha egymást irtanák,
anyagilag jobban járnánk, mi csóró adófizetők, talán
egy karika sárgarépa helyett kettő is lenne a vajas kenyéren
a gyermek étkeztetésben.
egyeneskifli
Miért csodálkoztok?
Ha L. Simon lehet a kultúráért felelős államtitkár.
Mit vártok a fidesz médiáktól?
kkalman
Meg is érdemli az ilyen kozmetikázott híreket, aki a királyi TV-ben néz híradót. Annak csak mossa az agyát az ilyen barna nyelvű hírolvasó, bemondó.
human
@kkalman: Én nem vádolom a nézőket, mert sok helyen nincs előfizetve 60 csatorna, hogy hír24-et vagy atv-t lehessen nézni. Egyetlen baj van, hogy az m1 és társai nem köztévé, hanem 2010 óta párttévé, amihez képest már a hír-tv is ellenzéki.
kkalman
@human: Nem kell 60 csatornára előfizetni, hogy az ember normális híradót láthasson. A mindig TV ingyenesen sugározza nyolc Tv társaság műsorát, köztük a két legnagyobb ker. TV-t. Így aki akar, az tud tájékozódni, csak erősebb a "nem érdekel a politika" leküzdhetetlen demagógiája.
Desischado
Talpnyaló. semmi több! Én azért nem tenném a kezem a tűzbe a kedves szülőkért sem!
szaboria1
@Desischado: Vajon kis is az apuka ? Alias Németh Lajos meteorológus. Először a TV2-nél debütált a pici fia.
1szomjas
@kkalman: Igazad van ! Ma valóban csak az nem tud tájékozódni, aki nem akar . De az is igaz, hogy a média többsége a Fidesz propagandagyára által termelt mocskot zúdítja az emberek képébe ! És ezt profin, és sajnos, hatásos módon teszik . A bűzt néhány rozmaringszállal elnyomják... Aki azt mondja, hogy 1990 előtt nem volt agymosás, az hazudik, vagy beteg . Ám, ami az utóbbi években a ,,közszolgálati" rádiókból , tévékből is ömlik, az sokszorosan felülír mindent ! Ezek a mai sajtómunkások megvalósították az Orbán által az első uralkodása idején megálmodott ,,jó" médiát . És, az agymosás részeként, rendszeresen elmondják, milyen jellemtelen, megalkuvó, gerinctelen férgek voltak az újságírók Kádár, és pláne Rákosi idején . Csakhogy most a sorok közt se tud olvasni a ,,hétköznapi" ember... @radios45: Te talán beszélhetnél erről ...
Albrecht Neumerker
Éljen Rákosi, éljen Rákosi, éljen Rákosi!
troppauerhumer
Ennek örülni kell!A KIRÁJ-i(Récsöl szerint ,aki mint tudjuk nem buta:
Thumbnail
özmédia az ország folyamatos sikereiről tudósít. Vajon
hallgatja-e, és érzi-e ezt a három-négymillió szegény?
Gyászos szegénységi adatok jelentek meg ...

www.napi.hu/magyar_gazd...
Na.
Stabil fos lett a besorolásunk.
Közben 500.000 magyar beleszegényedett így sikerült 3,3 millió (!!!) szegényt csinálni a nemzetmegvezetőnek a Magyarország még jobban teljesít jelszó alatt
Az a baj, hogy a békemenetes mélymagyarok többsége rettentően buta és semmit nem ért a gazdasági dolgokhoz! Arra a kérdésre, hogy stabilabb-e Magyarország fizetőképessége, mint 8 éve a válasz az, hogy igen, ezért minősítettek fel!

Egy kis lovaglás a szavakon: felminősítés nem volt. A nem befektetési ajánlású besorolásunkat tették át stabilra.De itt egy még jelentősebb kérdés is, hogy milyen áron? Aki ért hozzá világosan látja, hogy a mostani gazdasági rendszer egy mesterségesen fenntartott torz valami, ami nem a valós teljesítményen alapul! A hiánycél eléréséhez minden évben volt valami lopott eszköz pl.:manyupmilliárdok,nemmegszorítások,kiigazítások,különadók stb.Ha meg kell húzni a nadrágszíjat, mit csinál a kormány? Adót emel, mint most Varga 1700 milliárdos csomagja,vagy elbocsájt! Meddig lehetett ezt csinálni? Azok a cégek/befektetők, akik érdemi GDP növekedést tudnak produkálni,
3-5 éves üzleti tervekben gondolkodnak, ilyen időtávra kellene stabil, kiszámítható jogi és gazdasági környezetnek lennie. Az, hogy a kormány évente-év közben- talál ki új adókat, államigazgatási díjakat, járulékokat, az a legkevésbé sem vállalkozásbarát és egyáltalán nincs mit csodálkozni azon,
hogy általánosságban a tőkekivonás dominál.
Szerintem csak eddig, mert már most kevés az ember, nem tudják a munkát ellátni, további elbocsájtásokra nincs lehetőség. Adót sem lehet már emelni, mert éhezik a nép és rettentő rosszul élünk. A valóságos eredmények eléréséhez tehetség kellene hozzáértő emberek, nyugdíjrendszer...
HowlingWolf
@Levendula: Úgy, hogy a TV2-őn időjós Németh Alajos fiacskája ez a tehetségtelen fasz.
human
@kkalman: Tényleg jó lenne, ha annyira tudatos társadalomban élnénk, hogy a többség érdeklődne kicsit a politika iránt és olyan híradókat is keresne, amit nem csak a jó hírekről, hanem a melléfogásokról és korrupciókról is beszámolnak. De saját édesanyám példáján keresztül tudom, hogy megszokásból többnyire az m1-et nézi hiába van tv2 vagy rtl. Annyira meg nem érdekli a politika, hogy csak a híradó miatt átkapcsol egy másik csatornára. Egy szórakoztató műsorért viszont átkapcsol :)
Egyébként sajnos pont az ő példáján keresztül fel tudtam mérni, hogy mennyire befolyásolhatja egy átlagos választó véleményét a köztévé és a helyben fogható fideszes rádió. Biztos sokba kerül ez a fidesznek (vagy inkább nekünk), de jól működik a propaganda királyi tévé és rádió.
human
Egyébként biztos olvasta az egészet, mert a szeme kicsit lefele a súgó gépre nézett. Még ha egyet is értett ezzel, de azért nem saját kútfőből mondta ez el.
bogyoné
ÉLJEN RÁKOSI!!!ÉLJEN A PÁRT!!!(ismét fiatalnak érzem magam!!!)
whatthefuck
Ne féljetek, nem lesztek elfelejtve, az utókor emlékezni fog rátok seggnyalók! :)
magyarbakancs
Kedd nyaltam,szerdán nyalok,csütörtökön nyalni fogok,pénteken ez kezdem előröl.
hoffmann_geza
@magyarbakancs: Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!
m.macskosz
"Ilyen rákosista híradó még nem volt a közmédiában"
...meg ilyen f.sza stqatisztikai adatok sem!

Gazdaság-statisztika-KSH
RÖVIDHÍR - KSH: 0,4 százalékkal csökkentek a fogyasztói árak októberben
Budapest, 2014. november 11., kedd (MTI) - A fogyasztói árak októberben átlagosan 0,4 százalékkal voltak alacsonyabbak mint egy évvel korábban, míg szeptemberhez képest 0,3 százalékkal mérséklődtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Az előző hónaphoz, szeptemberhez képest az éves árcsökkenés minimálisan, 0,1 százalékponttal lassult, míg a havi árcsökkenés augusztusban és szeptemberben is 0,2 százalékos, azaz 0,1 százalékponttal alacsonyabb volt.
Londoni elemzők 0,1 és 0,3 százalék közötti éves árcsökkenésre számítottak.
Mináry Borbála, a KSH osztályvezetője az adatok ismertetésekor elmondta, hogy immár ötödször fordul elő idén, hogy éves összevetésben negatív az infláció. Kiemelte, hogy októberben a háztartási energia, a ruházkodási cikkek, illetve a tartós fogyasztási cikkek ára csökkent.
A szezonálisan kiigazított maginfláció az előző hónaphoz képest szinten maradt októberben, míg tavaly októberrel összevetve 1,5 százalék volt a szeptemberi 1,4 százalék után.
MTI 2014. november 11., kedd 9:00
m.macskosz
@m.macskosz: Jé, most látom, hogy már bekerült a hírek közé ez a gyönyörű hír:
propeller.hu/itthon/3017361-oktoberben-is-minuszban-maradtak-arak
Strong
Nem akarok személyeskedni, de annyira igénytelen már a "köz" tv, hogy beültet mindenféle beszédhibás gyökeret a híradóba...na mindegy - ez az ő magánügyük.

Ami biztos: ők hiába olvasnak be kamuhíreket, őket is ugyanúgy eléri a kormány megszorítása...ők is szívnak.

Aztán majd nyomorognak 30 év tv-s meló után - mint Antal Imre...l
mariaberta
@Albrecht Neumerker: Kihagytad: Éljen a Párt!!!
mariaberta
@human: Miért? Szerinted van saját kútfeje?
X-ray
@kkalman: Hogyha olcsó vezetékes telefon szolgáltatást és net előfizetést akarunk, akkor nem szólhatunk bele, hogy ahhoz a csomaghoz hány tévécsatornát szeretnénk kérni...
Bercifiu
@volvós: Miért irigyled a popsikat? nem kell abortuszra menni, s B Zoli veszít.
Bercifiu
@human: A köztv egy fideszes nyalógép, be kellene zárni, s a fenntartási összeget az éhező nyerekeknek adni.
öcsi55
@m.macskosz: Annak a 4 millió szegénységi küszöb alatt élőnek ezek nagyon jó hírek! Holnap ez lesz a vacsora!
kkalman
@X-ray: Az amit írsz, igaz a komplett szolgáltatást nyújtó szolgáltatókra. Én a Mindig TV-ről írtam, ami csak TV műsort nyújt a megrendelőknek, illetve az előfizetőknek. Az alapcsomag, nyolc csatorna ingyenes, a bővítettért fizetni kell. Most nem tudom séróból, mennyi az előfizetési díj, és hány csatorna foglaltatik benne, de ha érdekel a Mindig TV Extrán megtalálod.
kukac50
Olyan Tv-t nem érdemes nézni amelyik hazudik nincs saját véleménye nyal,nyal ezzel vége ,igaz témát híreket képtelenek leadni.
nemjoezigy
Aki a rádiót hallgatva is akarja magát kínozni, az a Kossuth rádiót, mint fideszes rádiót hallgathatja, amikor a kocsis éva vezeti a reggeli műsorokat.
Ökölbe szorul a kezem ahogy beszél az alanyaival.
human
Nekünk meg van helyi fideszes rádiónk bibibíííí :P
Választásokkor a csatorna fölé lógatva hallgattunk, mert a zenék közt úgy okádták a propagandát.
m.macskosz
@nemjoezigy: @human: A munkahelyemen csak a Bartókot vagy a Juventust tudom hallgatni. No, a Juventus hírei >>>az MTI hírei. Tehát azok a fiatalok, akik azt az adót
hallgatják, szintén a kormány szövegét kapják.
Levendula
"A nyuszika bemegy a festékboltba. Azt kérdi az eladótól:
- Ecet van?
Erre a medve:
-Nyuszika ez itt festékbolt nem árulunk ecetet.
Nyuszika:
- Akkor mondom másképp. Pamac van?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.