Röviden: nincs nyilvános meghallgatás, vádemelés, az érintettnek nincs joga betekinteni a bizonyítékokba vagy bizonyítékokat csatolni, nem kap értesítést az eljárásról és nem is fellebbezhet.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Vizsgálják ki, és akkor lesz miről beszélni.
nyanya001
Petr Hájek azt mondta: Magyarországnak is vigyáznia kell, mert ha továbbra is "engedetlen" lesz Washingtonnal és Brüsszellel szemben, akkor "bármire felkészülhet".

A volt tanácsadó szerint a Nyugat, korrupciós botrányra hivatkozva, gyakorlatilag puccsal buktatta meg a cseh Necas-kormányt, amikor az ki akarta bővíteni a temelini atomerőművet, és a cseh kormányfő Moszkvában világossá tette, hogy fair verseny lesz.

Ez sértette a nyugati érdekeket. Azért cserélték le az amerikai nagykövetet Prágában, mert képtelen volt "megszerezni" Temelint, utóda már úgy érkezett a cseh fővárosba, hogy megszerzi a beruházást - mondta Petr Hájek.

www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/137405/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.