Kedden küldte szét a Miniszterelnökség az új trafiktörvény tervezetét, hivatalosabb nevén a dohánytermék-kiskereskedelem integrációjáról szóló törvény tervezetét – írja a 444.hu.

Ennek alapján pedig a mostani állás szerint a trafikrendszer kap egy új szereplőt, akinek szinte kockázat nélkül évi 5-6 milliárd forint ütheti a markát.

A tervezet lényege, hogy 2015 májusától a trafikok csak az úgynevezett dohánykereskedelmi-ellátóból vehetnéneg gohányárut, aminek az országban több helyen is lenne raktára. A tervezet szerint a dohánygyárak és egyéb nagykereskedők ennek az ellátónak adhatják csak el a termékeiket.

A 444.hu azt írja, aki csak a piacra akar lépni, azzal üzletelnie kell, kedvezményt senkinek sem adhat. A kockázata azonban nem lesz túl nagy az ellátónak: ráér majd akkor fizetni, ha már továbbadta a trafikoknak az árut.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez tipikus fideszes húzás.
A gázt sem közvetlenül kapjuk, hanem be van iktatva egy !offshore! cég, ami megdrágítja a végül fogyasztókhoz kerülő gázt. Arról lehet olvasni, hogy Orbán nem csak a lányánál volt Svájcban, de az energiaszektor bizonyos képviselőivel is találkozott kint. Szél Bernadett már rajta van az ügyön.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ez tipikus fideszes húzás.
A gázt sem közvetlenül kapjuk, hanem be van iktatva egy !offshore! cég, ami megdrágítja a végül fogyasztókhoz kerülő gázt. Arról lehet olvasni, hogy Orbán nem csak a lányánál volt Svájcban, de az energiaszektor bizonyos képviselőivel is találkozott kint. Szél Bernadett már rajta van az ügyön.
bundi
és minden fideszes a goodfriendre van ráizgulva, hogy adjon valami adatot a visszaélésekről...ahan...
elég lenne csak szétnézni ...
F_Viktor
Egyértelmű, hogy a nyertes csak a Lézer Jankó haverja, Sánta, a Continental vezetője lehet.
Ő írta a trafik törvényt is, a trafikmutyi legnagyobb nyertese lett ezzel a maguk 500 elnyert trafikjaival.
Most újra írtak egy számukra államilag kiosztott, minden kockázat nélküli 5-6 milliárdos mutyikát, amit majd a dohányosok adakoznak zsebükbe.

Természetesen lesz itt közpénz is, mert ezzel a törvénnyel még nagyobb lendületet vesz a dohány fekete importja, költségvetésben okozott bevételkiesést pedig más adóban, de a Zemberek fogják megfizetni.
levarosbukta
Apuskám! Ez mekkora ötlet! Hogy ez nekem mé' nem jutott eszembe! Ezt mindennel, szinte mindennel meg lehet csinálni.
Senara
Aki most is korrupcióról beszélne , gondolna , ne tegye . Baltás miniszter is megmondta Magyarország jó úton jár ... ja és van még mit mutyizni legfeljebb bővül az ügyvivő "fecnije"
Szimba
Állítsátok (állítsuk meg) orbán viktort!
soljanka
@Szimba: Én már nem vagyok benne biztos, hogy meg kéne állítani. Illetve nem most.
Még nem elég dühös a nép. Ezeket a tüntetéseket félvállról veszik. Pofátlanul hazudnak még mindig - valami van még a tarsolyukban. Azt ki kéne várni.
Aztán hagyjuk vesztébe rohanni.
Szimba
@soljanka: Ha nem most, annyi kárt okoz, amit nagyon hosszú idő alatt lehet csak orvosolni. És mikor lesz elég a dühös a nép? Én úgy gondolom, hogy már évek óta elég dühösnek kéne lennie. Hazudnak, mert csak hazugsággal lehet fenntartani a hatalmukat. Nem nagyon van mire várni.
pictor
Nem csak a trafiktörvény miatt, de kezdem úgy érezni, hogy ADÓÁLLAMban élünk!
KERKA
@F_Viktor: 15.36 az amerikai Gootfrind a trafikmutyit is felemlegette a Vida ügy kapcsán, miszerint a teljes Fidesz apparátus benne volt nyakig a mutyiban. Hát mi ezt tudtuk hiszen.
F_Viktor
@KERKA: Belefér a trafikmutyi is. 2011 óta folyik titkosszolgálati módszerekkel adatgyűjtés korrupcióról a USA és más EU tagország(ok) részéről Magyarországgal szemben.
Viszont a hat kitiltott (de azóta ez a szám növekedhetett is) személyesen is érintettek a korrupciókban.
F_Viktor
@KERKA: Lemaradt:

Azon sem csodálkoznék ha maga Lézer Jankó neve is szerepelne a kitiltottak listáján.
Most olvasom, a paksi mutyit is ő vezényli le. Pardon, vezényelNÉ le.
human
@Szimba: Teljesen érthető a felháborodásod, én is így vagyok vele de, ha felkészületlenül zavarjuk el a korrupt kormányt, akkor bár Orbánt ideig óráig ki lehet rakni az ajtón, de be fog mászni az ablakon. Hajlok arra, hogy Szoljankának adjak igazat. Ássák meg a saját sírjukat, hogy nekünk már csak a fejfát kelljen rászúrni.
levi
Szerintem pedig a dohánykereskedelmi-ellátóból vegyék meg a raktárak, azok adják tovább kisebb elosztóknak, akiktől szintén meg veheti egy még kisebb raktár, ahonnan megveheti egy elosztó akiktől...valahol csak vége lesz.

Majd akkor jön ki a szeme mint a csigának amikor majd a trafikosok is feketén veszik az eladó cigit !!!
KERKA
@F_Viktor: A legelső olvasatban ott volt Lázár neve. Olvastam. Aztán később már nem találkoztam a nevével sehol. Megpróbálom megkeresni.
nyanya001
Felkészülhet Orbán, hogy ezért újabb kokikat fog kapni !
Megint kitaláltak maguknak egy jó kis mutyit !
F_Viktor
@KERKA: Igen, én is olvastam.
A videót is láttam, mikor Lézer bemegy az ülésterembe és még visszaszól az újságíróknak, arcán azzal a gúnyos mosollyal mikor hazudni szokott, hogy "Ne vicceljen, nem vagyok rajta a listán!"
KERKA
@F_Viktor: Hát igen csak ez nem vicc, hanem nagyon is komoly. A legelső -eredeti cikkben a magyar keresztapaként említették. Azért ez sokmindent elárul:))
F_Viktor
@KERKA: Inkább a keresztapa második jobb keze...
Szimba
@human: Nem nagyon értem a "felkészületlenül"-t. Hogy lehet felkészülni?
m.macskosz
@F_Viktor: És szerintem a leendő Brutus.
F_Viktor
@m.macskosz: Nem tudom mikor fogja önállósítani magát...
human
@Szimba: Ha le akarjuk váltani a kormányt jó, ha már megvan, hogy kik fognak az új kormányban posztot betölteni. Utólag is kialakulhat az új kormány összetétele, de ez a módszer elég nehézkesen szokott menni mostanság.
orogordog
virágzik a fekete gazdaság legalizálása.
Desischado
F Viktornak igaza lesz, nyilván lézer janó és a haverja áll a háttérben! Ezeknek az isten lova sem elég! Komolyan nem értem, mit akarnak még? Addig csinálják, míg nem lesz már mit elvenni az emberektől! Mert ezt is mi fogjuk megfizetni, akár dohányzunk, akár nem. De engem érdekelne, meddig űzhetik még a piszkos rablásaikat? Ami itt folyik, az nem emberi! El kell őket zavarni!
coyote3
Valaki??? Megint az a Continental, aminek a tulajdonosa írta a trafiktörvényt. :))))
mate03
@KERKA: Nana! Azért Lázár még tanulhat,néhány évet amíg átveszi a helyét ,Pintér Sándornak!
keresztapa
@F_Viktor: A nevem ne adományozd tolvajnak. Köszi!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ezek után nem kell csodálkozni ha ténylegesen megkezdődik Magyarország ellen az EU-s offenzíva!
F_Viktor
@Csizmás Kond: A hangsúly a ténylegesen van! Eddig csak ti beszéltetek harcról. Eljött az idő, hogy vissza is lő az ellenség.
tivoli
@F_Viktor: ma, 16:07
és te hol húzod meg magad míg tart a vérzivatar?
Csizmás Kond
@F_Viktor: Ja valaki...mert ugye az ismét nem t(e)(i) leszel...
F_Viktor
@tivoli: 9-én vasárnap sem voltam rest és elmentem a Dob utcába elmondani véleményemet a korrupció elleni tüntetésen, de hétfőn, 17-én is újra ott leszek!

@Csizmás Kond: Nyugodj meg, ott leszek, mikor a fejetekre kell olvasni bűneiteket!
tivoli
@F_Viktor: Sajnos nekem más dolgom akadt. Neked viszont jó szórakozást kívánok.
F_Viktor
@tivoli: Tudom, te majd a CÖF mögött állsz a megérdemelt helyedre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.