A kormány még nem döntött a vasárnapi zárva tartás KDNP által javasolt bevezetéséről. Ha lesz ilyen, a kereskedők mellett a lapkiadók is komoly veszteségeket szenvedhetnek, elbocsátásokkal. A kormány...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A költségvetés így is bajban van, nincs fizetőképes kereslet, ami van az a hiper-szuperekben, meg a turkálókban van. Vásárolni a dolgozó emberek szoktak és főleg hétvégén. Kizárt, hogy a válsághoz képest minimálisan megemelkedett fogyasztást csökkentsék a vasárnapi bezárással mert akkor nem jön össze a hiánycél és az adósságcsökkentés és akkor bukjuk az uniós pénzeket.
Kacsa, mint a 150 Forintos internetadó.
m.macskosz
@coni: " Kacsa, mint a 150 Forintos internetadó. "
???
coni
@m.macskosz: Varga bejelentette az internetadót majd azt mondta 150Ft adóból évi 20Mrd bevétel lesz. Valójában 250Mrd lenne, két perccel előtte találták ki, hogy bejelentették. (átlagban az előfizetési díj 2x lett volna).
Ez csak elterelés volt.
Csizmás Kond
Na ez a legnagyobb butaság. Egy lapmitől jobb ha vasárnap adják ki ?
m.macskosz
@coni: Ez a közbenső lépés kimaradt, köszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.