Van olyan önkormányzati képviselő, akinek a havi bruttója átlépi az 500 ezer forintot. Ez majdnem háromszorosa a régi tiszteletdíjplafonnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Várnait azért tették ki az LMP-ből mert eljárás indult ellene, saját volt felesége jelentette fel, mert lökdöste az utcán. Ebből inkább az az említésre méltó, hogy nem akkor lépett ki az LMP-ből amikor Orbán-Schiffer újra összemelegedett hanem amikor elküldték.
Ez egy ugyanolyan sztori mint amit előadott Karácsonyról. Az ördög a részletekben bújik. Demagóg és szemét dolog hergelni a közvéleményt Karácsony ellen, mert ha ez megoldja a Milliárdok elsíbolását, ráadásul tisztességes munkát végeznek nem sajnálom tőlük, hogy annyi a tiszteletdíjuk mint egy multinál egy adatfeldolgozónak, vagy üzletkötőnek. Nem a Fidesz, hanem Várnai fogja akadályozni, hogy ennyi év után Zugló végre fejlődjön. Ne csak a polgi WC-je.
Katalina62
@coni: Ha tisztességesen végzik a munkájukat, és nem lopnak, én sem! Mondom, ha...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.