Az Európai Unióban létrehozandó jogállamiság-mechanizmussal kapcsolatban az a legfontosabb előfeltétel, hogy minden tagállam egyenlő elbírálás alá essen, és ne érvényesüljön kettős mérce - mondta magyar újságíróknak kedden Brüsszelben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Na látom Magyarországon már olyan fejlett az orvostudomány ,hogy a leszakadt nem szervet simán fel lehet varrni a fejre és azonnal külügyminiszter lesz a betegből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
...Es mikozben ezt monda', az eg nem rogya rea'...

Elkernem a kozmetikusa cimet, mit ken ennek a fejire, hogy a vastagbor is mindig apolt legyen?
Szimba
Petike! A kettős mérce? Figyu: "a kormánypárt felháborodott azon, hogy a Szolidaritás vasárnapi tüntetésén ledöntötték majd "lefejezték" Orbán Viktor szobrát, ám korábban nem zavarta, amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt ábrázoló bábut égettek tüntetők, de az ellen sem volt kifogásuk, amikor jobbikosok Bajnai Gordonnak "ajánlottak" akasztást. "
Toby
igen, ne érvényesüljön kettős mérce és a zunió fejezze be a mutyikat, számolja fel a hazai korrupciót, tiltsa ki Amerikát a zunióból, a zunió ne osztogasson milliárdokat a fideszes csicskáknak, elég volt a zunió 40 féle adóztatásából, tobb tiszteletet Vida Kitiltott Ildikónak is.
Grafix69
Na látom Magyarországon már olyan fejlett az orvostudomány ,hogy a leszakadt nem szervet simán fel lehet varrni a fejre és azonnal külügyminiszter lesz a betegből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.