"Egy fát kivágunk, három másik dől ki helyette" - jellemezték a hétfői fővárosi állapotokat a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál. A tűzoltók több mint ezer hívást kaptak az ónos eső miatt Buda magasan fekvő területeiről: fizikusokat zárt el az eső a külvilágtól, egy szállodából gyerekeket kellett kimenteni, és egy időre szinte teljes hosszában lezárták a Budakeszi utat is. A XII. kerületben komolyan veszik a kidőlő fák és leszakadó fák okozta veszélyt: négy hegyvidéki óvoda nem nyit ki kedden, és Pokorni Zoltán polgármester minden környékbelit arra kér, hogy holnap ne induljon útnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
"Egy fát kivágunk, három másik dől ki helyette" - jellemezték a hétfői fővárosi állapotokat a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál.

Valaki látta, hogy előre jelezték volna a rendkívüli időjárás helyzetet ?
miazavalami
@nyanya001: Már tegnap beharangozták, déltől már jelezték hogy estére keletre ér. Itt is van . reggel korcsolyával megyek dolgozni...:-( Ha pedig a szél is fúj, majd felhúzom a vitorlát, oszt befújjjj.:-)
nyanya001
@miazavalami: Akkor csak én nem láttam és elnézést kérek :))
a negatív megjegyzésemért :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.