A Magyar Nemzeti Bank elrendelte a Széchenyi Kereskedelmi Bank végelszámolását, mert a banknál lefolytatott vizsgálatai során súlyos szabálytalanságokat tárt fel. A betéteseket az Országos Betétbiztosítási Alap fogja kárpótolni 30 millió forintos felső összeghatárig. A becsődölt bank többségi tulajdonosa az a Töröcskei István, aki egyben az Államadósság Kezelő Központ elnöke is. - írja közleményében Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Minden takarékszövetkezetet,bankot hírbe hoznak azért,hogy felszámolják utána meg egy Fideszes seggnyalónak oda adják.
kukac50
Minden takarékszövetkezetet,bankot hírbe hoznak azért,hogy felszámolják utána meg egy Fideszes seggnyalónak oda adják.
Yoda69
Es ez a bank akarta felvasarolni a Raiffeisent. Jujj. :)
Nos ilyen biztonsagos ha a fidesz kezeli az emberek penzet.
Juhász István
Milyen jó is, hogy nincs elfekvő pénzem...hová tehetném? melyik bankba? Hol lenne biztonságban? Megvan... keresnék egy pénzintétete, ahol bizonyos Töröcskei István a főnök, ő ugyanis erősem kormánypárti. Azok meg becsületesek, a magánnyugdijakat is igencsak megvédték...Talán, ha lenne pénzem oda raknám én is, Ez a Töröcskei meg is védené, megőrizné, de nagyon. Ja, az állam pénze is nála van a legjobb helyen...
1magyar
Aki dolgozik annak nincs takarékba teendő pénze. Arról a kormányok gondoskodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.