Több ponton is módosítana az országgyűlési képviselők juttatásainak szabályain a parlament igazságügyi bizottsága. Például bármekkora lakást bérelhetnének a politikusoknak (az erre fordítható összeg emelése...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Csak ennyi: - az anyátok piszkos úristenit - parazita tetvek !
Ezt a gyufát már nem lehet a dobozába visszatolni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Csak ennyi: - az anyátok piszkos úristenit - parazita tetvek !
Ezt a gyufát már nem lehet a dobozába visszatolni !
nemjoezigy
Ez felháborító! Szerintem nem kaptak erre felhatalmazást! Ezek bármit megtehetnek? Mikor állítjuk már meg őket? Ez NEM ALKOTMÁNY ELLENES? (Persze az alkotmányt ők írták magukra) Már az is felháborító, hogy ilyen magas összegű juttatásért csinálják, amit csinálnak. + minden évben minden kontroll nélkül megemelik a juttatásaikat.
Emberek, hogy lehet ennek véget vetni?
fideszkdnp hívők, remélem titeket is felháborít ez a legalizált nemzet károsítás!
radios45
Amíg a nép el nem zavarja végleg ezeket az élősködő tetveket, addig minden évben egyre többet raknak el maguknak, a rohadékok.
A munkanélküliek, +rászorultak ellátását leépítik megszüntetik, 2éven belül, sok ezer gyereknek kell éheznie azért ,hogy a drága képviselőinknek, államtitkár et.saknak jusson luxuslakásra, autóhasználatra, korlátlan mobilozásra, üzemanyagkártyára,
Ilyen undorító mocskos ország nincs másik, Európában.
Hofipisti
Egyszerű a képlet: inogni vélik a szerkezetet, kell a biztos támaszték. Ez pedig a már eddig is tapasztalt minden erkölcsi gátlást mellőző, csak a hatalmat biztosító törvénykezés útján alapozható meg. Mindezt viszont az adófizetők pénzéből nyújtott "nyelv-pénzzel" lehet elérni.
volvós
Rubovszki-papa ujabb merénylete a NÉP ellen !!!
Vénember...már nem tiszta a gondolkodás !
papa.49
Ritka undorító vénember, és még ráadásul hazug is a Rubovszki, csak a fütyisz érdekeit nézi a vén seggnyaló!!!
Miért nem takarodik már nyugdíjba???
szöszmösz
@papa.49: A síró 12 -éves , a pisilés miatt az országból távozni akaró unoka meséje szórakoztató volt. Több évtizede gyermekekkel foglalkozó szakemberként állítom,
hogy ilyen bárgyú duma nem származhat még fogyatékos gyermektől sem.:)
1magyar
Mert még nem éltek eddig is luxuskörülmények között???
human
És tovább bővítették az álláshalmozás lehetőségét. A melós meg szakadjon meg 8 óra melótól egy munkahelyen. Én dolgoztam fóliában 40 fokban. Egy hétre ajánlanám mindegyiknek, hogy legyen reális képük arról, mi a valódi munka.
papa.49
@szöszmösz. Szerintem egy 12 éves gyermekben fel se merül , hogy külföldre akar menni egy iskolai incidens miatt, ez csak a vénhülye nagyapja hagymázos tökfejébe született meg!!!
mate03
@nemjoezigy: Villamosszék készítést,jutányos áron vállalok!Nyugdíjas kisiparos!
kukac50
A szegényeket mikor támogatja a Fidesz annyival mint a politikusokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.