Szociológiai értelemben már megbukott, de egy éven belül politikailag is megbukik Orbán Viktor - ezt mondta Ungár Klára A Parlament című műsor mai felvételén az ATV-ben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Miért kell nekünk még egy évet várni a cigánybáró bukására???Már tegnap is késő lett volna!!!
Dr. Felipe
Hát azt én sem hiszem hogy ilyen aljas nemzeti tolvaj garázdálkodás mellett ki lehet húzni 2018 ig. Ennyire azért ne nézzék butának a magyarokat hogy addig eltűrik ezt a sok ocsmányságot.
Rövidesen ki lesz ganézva a csuti disznóól.
human
Na de hova bukik? A köztársaság elnöki székbe? Mert 2010 óta a bukást másképp értelmezik fidesz berkekben. Lásd Matolcsy.
Toby
Allah növessze hosszúra szakálladat, ha bejön a jósdi, megcsókolom a...lábad nyomát (is) - Ungár Klára !
papa.49
A Ke. szék nem lenne bukás ennek a komának, a bukás az lesz mikor a nép kihúzza a páncélozott BMV. ből és a helyszínen vesz elégtételt az elszenvedett dolgokért, bár akkor átfog menni ,,vénasszonyosba,, úgy fog sírni mintha ő lenne a ,,siratókórus,, egymagába, meg könyörögni kegyelemért, mert alapjában véve gyáva, nyuszi manus, na akkor kell észnél lenni nem elengedni a palit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.