A drogmaffia kiszorításának szándékával indokolta a drogteszt bevezetéséről szóló felvetést Orbán Viktor miniszterelnök pénteki rádióinterjújában.

A kormányfő a hazai drogmaffia növekedéséről beszélt a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában és aggodalmát fejezte ki az új szintetikus drogok megjelenése miatt. A kormány eldöntötte, hogy ebben a ciklusban megtisztítja a drogmaffiától Magyarországot – jelentette ki.

Orbán: ki kell szorítani a drogmaffiát Magyarországról

Orbán Viktor azzal magyarázta a politikusokra, újságírókra, közbizalmi állást betöltőkre kiterjesztendő drogtesztet, hogy aki drogot fogyaszt, arra nem lehet számítani a drogmaffia elleni küzdelemben, "tisztázni kell, ki hol áll". Mindeközben a szülőknek segítséget kell adni, hogy gyermekeik ne váljanak áldozattá – fogalmazott, megjegyezve: lehetővé kell tenni, hogy szülői kérésre minden iskolában elvégezhető legyen a teszt.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Egy gyerek megtalálja a drogterjesztőt, a hatóság nem?
Mert az autósokat büntetik ( pénzbeszedés) és nem a drogterjesztőket keresik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Egy gyerek megtalálja a drogterjesztőt, a hatóság nem?
Mert az autósokat büntetik ( pénzbeszedés) és nem a drogterjesztőket keresik.
Sziszifusz
A drog terjesztés kiszorítása még azokban az országokban sem sikerült amelyekben sok pénzzel és professzionális módszerekkel küzdenek ellene.
Ezek az ad hoc intézkedések sehova nem vezetnek. Nem a megjelölt cél elérése a szándék. Megy a terelés ezerrel, ezt már sokan tudják.
Minél nagyobb baj van az országban, annál nagyobb hülyeségeket terjesztenek elő.
Sziszifusz
@Sziszifusz: Amúgy pedig a drogteszt bevezetéséből úgy sem lesz semmi !
silber13
Akik meg eddig nyakig benne voltak, azoknak amnesziát adunk, mintha mi sem történt volna!
Senara
Érdekes , miért nem a kábszerterjesztőt fogják el ? Arra nincs kompetenciájuk ?
JAJMÁR
Magyarázzák a saját ostobaságaikat. Persze, hogy ki kellene szorítani a drogmaffiát, de már megint fordítva működnek, ha a lehetséges áldozatokat zaklatják.
human
Érdekes, hogy a kormány hogy is látja a bűnözést. Most szerintük ugye a fogyasztók miatt van drogdiler, ezért őket kell elkapni. A nemierőszak is azért van mert a nők úgy öltözködnek. És a korrupcióról is csúnya dolog beszélni, mert az rontja a közhangulatot.
JAJMÁR
Kíváncsi vagyok, kik lehettek a tanácsadók, drogteszt ügyben. Nem szakemberek, az tuti. " "tisztázni kell, ki hol áll" mondta a mini.elnök ! ...??? Ehhez képest a nyilvánvalóan alkoholos állapotban nőverő, drogozó. hajón bulizó politikus, ha fides, akkor rendben, megbízható? Mert róluk lehet tudni, hol áll?
(Megjegyzem: az új, szintetikus drogok összetételét még a szakemberek sem ismerik, nem hogy teszttel kimutatható lenne.)
lópicigáspár
Azért ebbe valószínűen Sanyi bácsinak is lesz némi beleszólása!
Edy Andre
Mivan, baszod, elfogyott az ellenség? Jön az árnyékboksz?
magyarbakancs
"Orbán: ki kell szorítani a drogmaffiát Magyarországról".
Meg a politikai maffiát is.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Te hol kezdenéd a kiszorítást ?
levi
És ha a fogyasztó nem nyomja fel a dílert, akkor jön a kínzás vagy mi?
És csak a 12-18 év közöttiek tudják ezt ?
A fidesznek mindig ez volt a módszere mellesleg: dobjunk be egy hülye ötletet, pár nap mulva pedig indokoljuk meg, addig van időnk kitalálni , mit mondjunk.
nemjoezigy
Kérdem én, hogy miért van a rendőrség, a titkosszolgálat, a karhatalom, a belügyminisztérium? (vagy ez utóbbi már nincs?)
Rosszul emlékszem amikor az jut eszembe, hogy az előző választáskor azt ígérte valaki, hogy 2 hét alatt rendet tesznek itt az országban, vagy ez nem tartozik a rendbe? (azóta mintha eltelt volna több mint 4 év, és mi lett? Mivel nem teljesült az ígéret, akkor nem volt jó munkavégzés. A bérezésüket megkapták a vezetők a milliókat? Ugyanmár mire? Tudom, CSAK. Esetleg bővebben: mert jár nekik, mert fidesz hívők, mert funkcionáriusok.)

És az is eszembe jutott, hogy esetleg konkurencia, és azért?
magyarbakancs
Reggel hallgattam Orbán úr szent zsolozsmáját.
Gyengécske volt de nagyon.
Megint keres magának egy homokvárat amit lelehet győzni.
Mert ö harc nélkül nem tudja elképzelni a világot.
Minden hét péntekére teremt magának egy ellenséget.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 10:28 A megelőzésnél, felvilágosítás formájában, a bűnüldözésnél, pl. szórakozóhelyek, iskolák környékének figyelésével ...stb. Nekem sok ötletem van :)
Régebben jártak a rendőrök iskolákba, és beszélgettek a gyerekekkel, továbbá a szenvedélybetegségből kigyógyultak, és orvosok is. Ez hatásos !
sokanvagyunk
Megértem, nem szereti a konkurenciát... - a kábítás kormányzati monopólium, már régóta.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...de ahhoz kell egy akármilyen kis törvény igaz ?
...a többit este...
karma1
@Sziszifusz: 9.13-ra: Dehat most mondta a vezir, hogy be lesz vezetve, mert micsoda dolog, hogy az ujsagirok kokainmamorban irjak a pamfletjeiket a regnalo kormanyrol, es esetleg palfy urunk sem a cefretol gozos, hanem valami jofele jointtol...:o))

Van meg Technocol Rapid Magyarorszagon? Mert akkor van ertelme a rohadt kis 12 eves narkosok lefulelesere, mi tobb, rablancra fuzesere...
Gyuri Géderről
"Orbán: ki kell szorítani a (drog)maffiát (is) Magyarországról." Csak ezzel az lenne a gond, "drága vezír" a számodra is, hogy Te és kebelbarátaid is kiszorulnátok az országból.
karma1
@Gyuri Géderről: Aaaa, orajuk nem vonatkozna a teszt - sajna...:o((Ok az a reteg, akik koko nelkul is ugy neznek ki, mint a kokemeny narkosok...:o)))
nezelodo
Na bumm, lehet hogy melléfogott az ország, és a szombathelyi kokós fideszes politikus beépített kiszorító harcos volt, csak lebuktatták!
drogmaffia
Fájdalomcsillapitó helyett, én is cointot szivnék, mert nem lenne annyira drága bazz!!!
Dr. Felipe
Akkor kezdheti is a szombathelyi fideSS drogmaffiával.
soljanka
@human: ÁÁÁÁ, az úgy lesz, hogy lesz kormánypárti drog, meg kormányellenes :)
Toby
Na végre, egy újabb magyarázat a sok száz közül ! "A drogmaffia kiszorításának szándékával indokolta..."
Eddig senki nem beszélt a drogmaffia kiszorításáról, még Kocsis 'Málé' sem, de Rogán-lakópark sem, új nap - újabb hamis magyarázkodás !
bretagne
@human: Igen, csak az a baj, hogy mindenki felismerte, ki van a képen, a rendőrség mégis lezárta a nyomozást, hogy nem lehet felismerni. Ha szoci lenne, már rabláncon vezetnék.
Don Quijote
Itt már meg is próbálják kiszorítani, csak még kicsit nehezen megy ezért befelé sikerült!!

index.hu/belfold/2013/09/26/rejtett_kameraval_vettek_fel_a_kokainozo_politikust/
Yoda69
Inkabb az orban-maffiat kellene vegre kiszoritani az orszagbol, de mindorokre.
Nil
mivel tudható hogy a politika és a drog erősen összefonódott, ezért talán lehetne azzal kezdeni hogy az összes fideszes politikus elhagyja az országot és annyit visz magával amennyiért megdolgozott
Toby
@Don Quijote: "A rejtett kamerás felvételen egy férfi látható, aki tényleg nagyon hasonlít a város alpolgármesterére."
Annyira, de annyira hasonlít, hogy szombathelyi volt motortársak azonnal felismerték a bódulás örömeinek adózó csürhetagot !
tivoli
Miért kellene kiszorítani? Legálisan Nemzeti monopóliumba kell vonni, Nemzeti trafik szerű vállalkozásba adni, feltételezem volna rá megfelelő számú Nemzeti pályázó.
Toby
Aha, szóval érkeznek a nemzeti "drogériák" csupa csókos, eddig hanyagolt háttérnyalogánnyal !
A nemzeti "pláza" trafikokban is jó lesz az áru !
Január
@tivoli: Még csak az kellene, nincs elég gond az országban. Majd a "Nemzeti monopólium" ellenében jönnének a demokrácia terjesztők úgy , mint Afganisztánba, ott nemzeti volt a termelés...
JAJMÁR
Egyes újságírók helyében drogtesztet csináltatnék, mert ennek az egésznek a célja, az ellenmédia elhiteltelenítése. Sujkolják ezt már rendesen, és mindig vannak, akik ráharapnak.. ki kellene húzni a méregfogat.
Cicamama55
A fontos, megoldatlan ügyeikről terelik az emberek figyelmét ezzel! Esetleg nemzeti drogüzlet gondolatán törik a szürke állományukat? :))
papa.49
Belőletek kellene már a szuszt kiszorítani hazugovics!!!
Don Quijote
@Toby: Mivel személyesen ismerem, nem kellett sok hogy világos legyen ki szippogat!:-)))
hetöndöe
Már mint hogy a drogfogyasztó gyerekek maguk a maffiózók?
Hogy anyád nem nyelt le annak idején te gyökér!
Dr. Felipe
Úgy hogy újságírókat meg 12 éves gyerekeket pisiltetünk? Hát úgy elég nehéz lesz kiszorítani a drogmaffiát.
Desischado
Már meg drog maffia?! Elég lenne, ha magatokon kezdenétek, ti utolsó rablók! A saját mocskotokat mikor akarjátok eltakarítani?!
bakegya
Pintér lesz a végrehajtó-és mit ad neked parancsba-esetleg mexikói módszerekkel???-Az ilyen akciózásoknak igen sok halálos áldozata szokott lenni...a militális agymenéseid ellenszerét is be kellene már venni-mert a végén a te összes gyereked babakötvényéből se lesz semmi...
sentinel216
A droghelyzet bűnügyi kategória! Azzal ne akarja a politika betakargatni az elcseszett, minősíthetetlen húzásait! A drogmaffia visszaszorítását nem a tizenéves gyerekeken kell kezdeni. Meg kell fizetni a szakembereket, prevenciós programokat indítani, rendőröket helyzetbe hozni! Csakhogy ehhez pénz kell. Ez az egész ötlet el fog szállni, mint a NET adó víziója, aztán marad minden a régiben.
DR Eric CARTMEN
" Ki kell szorítani a drogmaffiát Magyarországról"--ÉVENKÉNTI VIZELET MINTÁVAL ??? Ezt jól kifundáltátok !! Nobel díjat nektek!!
vukkocska
Akkor üldözd a drogmaffiát, ne a 12 éves gyermeket, b... megy.
Linna
Az egész világon sehol nem tudják megoldani, de majd jön a nagy Orbán! Majd ő megmutatja! Kár, hogy a világ nem kéri tőle számon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.