A kormány feltett szándéka, hogy előbb az általános iskolában, 2016-tól pedig az óvodában és a bölcsődében is minden gyermek ingyenesen étkezzen, a szülőknek csak egy bizonyos jövedelmi határ felett kellene minimális térítési díjat fizetniük – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírteleken szerdán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hagyjuk a mesét - patkányok ! Hirtelen az ingyenétkeztetés lett a cél, csak ne fajuljanak el a tüntetések, mi ? Mocskos döglegyek, nem a milliárdos seggnyalókat, parazita adócsalókat kellene támogati - patkányok - hanem ahol hó végén úgy kéregetik össze a napi betevőt !
tivoli
Ingyen kaja minden gyereknek? Ilyen a jóléti államokban sincs, nemhogy egy ilyen legatyásodott csóró kis tartományban.
Blöff és blabla.
JAJMÁR
Miért kellene minden gyereknek ingyen enni? Nincs "ingyen ebéd", valaki kifizeti. Nem ingyen kell a gyerekeket etetni, hanem jövedelemforrást adni a családoknak ! Ha másképp nem megy, ennél még a segély is jobb, emberségesebb !
(Ez meg egyenes bicskanyitogató: "csak egy bizonyos jövedelem felett kellene minimális... " szóval már megint a gazdag gyerekeket támogatjuk, egy bizonyos jövedelem felett fizessék ki az egész térítési díjat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.