A kaposvári rendőrség hatáskör hiányában továbbította Árok Kornélnak, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja kommunikációs igazgatójának feljelentését, aki azt kezdeményezte, indítsanak eljárást Orbán Viktor miniszterelnök ellen kényszerítés és hivatali visszaélés gyanúja miatt. Az MTI úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbították a feljelentést.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Méhes Dóra az MTI megkeresésére annyit közölt szerdán, hogy kedden megérkezett a kaposvári kapitányságra Árok Kornél feljelentése, amelyet szerdán a hatáskörileg illetékes hatósághoz továbbítottak. Azt mondta, sem a feljelentés tartalmáról, sem arról nem adhat további tájékoztatást, hogy milyen hivatalhoz továbbították az iratot.

Az MTI információi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség fog foglalkozni a továbbiakban az üggyel.

Árok Kornél feljelentése hétfőn került fel az internetre, de a rendőrséghez akkor még nem érkezett meg. A feljelentésben azt kezdeményezte, hogy indítsanak eljárást Orbán Viktor ellen. Szerinte ugyanis felmerül a kényszerítés bűntettének, valamint a hivatali visszaélésnek a gyanúja amiatt, mert a miniszterelnök arra utasította Vida Ildikót, a Nemzeti Adó-, és Vámhivatal elnökét, jelentse fel André Goodfriend budapesti ideiglenes amerikai ügyvivőt rágalmazásért, ellenkező esetben eltávolítja posztjáról.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Addig tologatják míg el nem keveredik a postán, ahogy szokott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...vagyis a beosztottat nem szabad irányítani...nagyon mély az árok.
Dr. Felipe
Addig tologatják míg el nem keveredik a postán, ahogy szokott.
Szimba
Érdeklődve várom, mire hivatkozva szüntetik meg - illetve el sem kezdik - a nyomozást.
pbalage
@Szimba: ismeretlen (esetleg halott) feljelentő?
pbalage
@Csizmás Kond: végül is abban is van valami, de amikor bűncselekmény gyanúja áll fenn, akkor jobb elhatárolódni, nem pediglen javasolgatni/parancsolgatni. Ha a Vitya fején nem lenne vaj, akkor nem húzná-halasztaná az ügyet.

Szóval én elhatárolódok a témától, mert a Főnök mindenre képes lehet.
Naggggyon gyanússá vált számomra.
Szerinted adjunk neki időt, hogy el tudja tüntetni a nyomokat?
sentinel216
Érdekel engem, hogy a köpcös vezér mivel ijesztgeti nyilvánosan - a parlamenti homokozójában - a maffiatárs NAV vezért? Kell nekem a küszöbömre reggel egy levágott, véres mangalica fej?
Szimba
@sentinel216: Kezdettől fogva zavart, hogy jelenthet ki munkáltató - főleg orbán nagyvezír - olyat, nagy nyílvánosság - pláne ország, világ - előtt, hogy ha nem teszel a kedvemre, akkor kirúglak. Valszínű, nem vette be aznap a gyógyszerét. Vagy nem ért rá a pszihiátere.
volvós
@Szimba: 21:23

Ha ezt nyilvánosan kijelentette, márpedig az internet nem felejt... eltüntetni a nyomokat már nem tudja, ettöl kezdve az Ügyészség dolga, hogy elinditja-e a büntetö eljárást, illetve megszüntetik-e a mentelmi jogát...Nem egyszerü sorozat elé nézünk !!! Kemény vád, !!
De Árok Kornél van annyira tökös katona, hogy megörizte a feljelentést,
annak másolatát, nem úgy mint Horváth András... Minden lehetséges !!
Szimba
@volvós: Ja, hogy a legfőbb ügyész polt petya? Akkor már tudjuk a végkifejletet. Ami el sem fog kezdődni. És jó, ha Árok Kornél megússza felfüggesztettel. Mert be merte mószerolni a sérthetetlen, soha nem hazudó nagy urat, minden magyar megmentőjét - a fagyhaláltól, mert éhen hal - orbán victort.
volvós
@Szimba: én azért kivárom a végét...minden lehetséges !!
Árok kemény ellenfél ( szerintem )
Meg tudja magát védeni, ha kell !!!
Stancika
Molnár F Árpád feljelentésével mi van? Ő előbb indított, sokkal jobban megírt feljelentést.
bakegya
Itt az idő,most vagy soha...álljon bele,legyen férfi vicctorunk!!!
kkalman
"Szerencsére" Vitya is élvezi a mentelmi jog minden előnyét. Így a nyomozóhatóság semmit nem tehet, amíg vagy az érintett le nem mond róla, vagy vissza nem vonják. Érdekes meccs lesz ez ebben a felállásban.
Linna
1. Feljelentés? Piha! Érdeklődnék, létezik-e ember ma Magyarországon, ki eljárást mer indítani ellene?
2. Mi van a mentelemmel?
3. Ha menne a dolog, akkor meg úgyis csinálnak hozzá új törvényt! Visszamenőleg is.
Egyéb ötlet?
Toby
Senkinek semmi kétsége ne legyen akkor, amikor egy natúr KRESZ szabályszegésért sem vonják felelősségre a főtetűt és lányocskáját !
A feljelentés egy darabig elpihen az asztalon, aztán irány a szemétkosár !
human
orbán vejének embereit falopáson érték. Minden bizonyíték adott (képek,elkövetők,tiborc trak tora) mégis leállították a nyomozást. Itt sem fog történni semmi.
bakegya
@human: Váradi András halálra gázolása ügyében sincs semmi hír-
Orbán még egyetlen intézkedésébe se "állt bele"nyiltan,nyilvánosságot felvállalva.
Mindíg is függöny mögül -kézivezérelt-valakit és valakiket felhasználva a saját politikai hatalmának értékkovácsoló tényezőit bebiztosítva.A saját vagyonát is látensen-a strómanjain keresztül folyatva tartja-holott már rétől nyilvánvaló.
Ebből kváncsi vagyok én is hogyan fog kilépni---
human
@bakegya: Amíg nyomozás zajlik addig információkat nem lehet megtudni (csak az MNO-nak ellenzéki ügyekről) a nyomozás érdekére hivatkozva. Pont ezért nem zárják le a falopásos ügyet és fogják elhúzni a gázolást is.
bakegya
@human: öt év elévülési idő-ja,hát több hektár erdőm bánja-de hát kit zavar ez.Magánügy-húsz éve kihallgatgatnak 200 km ottalvással-végül is-aztán a fidessnyikk társtulajdonos jelzálogfeltöltésre ingyen elfogadja ajándékba az üres földet"ügyvédke",rendőrei meg én így kergetőzünk-hát csodálatosak a részletek a cél érdekében- sikeresek az zicher-
wagabund
A hír olvastán valaki örömében maszturbálna, akkor most szólok, hogy nem lesz ebből semmi.. ...egyszerűen azért, mert nem történt kényszerítés(sem).. a legfőbb munkáltató szólt a beosztottjának, hogy törölje le azt a sárpöttyöt... vagy így, vagy úgy... ennyi.

...ja, hogy zárva a mosoda?

na, most jön az, hogy seggnyaló vagyok...
Hellcat
Úgyis elakad valahol...mint eddig minden...öv nélkül vezetés, tilosban parkolás meg a többi...
human
@wagabund: Én sem gondolom, hogy megállna a vád.
36
A mentelmi jog miatt, minden magyar politikus, olyan mint "Goodfriend" érinthetetlen és ideiglenes.
rosalinda57
Tisztelt Főügyészség ! Itt az év vége. Lehet túlórázni és minél előbb a feljelentést kivizsgálni. A tények pedig adottak hozzá, nem sok mindent kell tenni, de csak "függetlenül" ér valamit a vizsgálódás,és annak jogkövetkezménye. Erre a vizsgálatra jó lenne ha úgy kerülne sor, hogy senki sem dugja strucc módjára homokba a fejét.
36
@wagabund: Hát, nem?!:)))) Csak mi maradunk. Balekok.
Főlökött
@kkalman: Az a baj, hogy Ő sem mondhat le a mentességi jogáról! Ez csak egy jó hasbaakasztós duma. Megvonható, de lemondás nem játszik, mivel nem lehet lemondani róla.
Megkéri az Ügyészség, a Mentelmi Bizottság megtárgyalja és a parlament elé viszik szavazásra. A jelenlegi 2/3-al lenne rá bármi lehetőség, hogy megvonják :)
Nem olyan típusú 'férfi', mint amelyet hangoztatott a szóvivő kapcsán! Mondván legyen oly 'tökös', hogy mondjon le, diplomáciai mentességéről. Hát Ő sem tud lemondani, mert hiába mondaná, a küldő országnak lenne ehhez joga :)

Más kérdés, ha nem lenne képviselő, nem lenne az Országgyűlésben, akkor pedig ez a helyzet :
fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/p403x403/10343495_298510410347569_6403874973834934876_n.jpg?oh=f29d8011e5119942b75d02203ebc2dcb&oe=5504FD42&__gda__=1426173840_39a7eeb615229f74c0d8b18986aa60a2
Linna
@Főlökött: Nincs ennek töke, csak egyre nagyobb segge.
Desischado
El lesz sikálva ez is! Majd polt petike kimossa, mint eddig is mindent! Sajnos!
mate03
@human: Mint vád,nem áll meg! De hogy gusztustalan az biztos!
balambér
Itt a törvény csak a másik oldalon lévőkre érvényes.
Vajon minek tették a hatalomba Poltot és Hadót? Hogy legyen résen, ha ellenük követ el valaki valamit, vagy csak simán ki akarnak szúrni velük, vagy elvenni a másiktól valamit, amire megfájdult a foguk.
Ékes példa a sérthetetlenségükre, hogy a gázszerelő KRESZ szabálytalanságát sem merték a rendőrök büntetni.
De OV és a főkeresztény parlamenti cinikus csoki zabálását sem büntette meg köteles. Pedig ezek annyira piti büntetések lettek volna, amit még kirakatként is alkalmaztam volna a helyükben. De nem, még ezt sem vállalják be...
bretagne
Én gratulálok Árok Kornélnak. Ezt sem tette meg mindenki. Pedig tudjuk, hogy nem lesz ebből semmi, de legalább megpróbálta.
papa.49
Ott már ,,irattározták,, is= iratmegsemmisítő, papírkosár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.