Jövőre 44 milliárd forintot biztosít a kormány a fegyveres és rendvédelmi dolgozók életpályamodelljének bevezetésére - jelentette ki Orbán Viktor kedden a Készenléti Rendőrség budapesti alakulóterén, ahol 385 új rendőrautót adott át a szervezetnek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Már 4. éve megy ez az ostoba, hülye és velejéig hazug két szó: életpálya modell !
Nincs életpálya modell, ha kellett volna, már eddig is alkottak volna egyet, pártkatonák kellenek az egyenruhákba !
Az pedig röhelyes, minél töbet fosnak a patkányok, annál többet ígérnek a rendvédelemnek !
Biztos vagyok benne, hogy mindenféle osztogatás ellenére, lesznek olyanok, akik adott esetben szitává lövik a szaros valagukat ezeknek a tetveknek !
36
Ott az alakulótéren, aztán nem szólt vissza senki.
Mekkora cinikus hasonlat: "Ahogy a bajor rendőrök esetében természetes, hogy olyan BMW-ket hajtanak, amelyeket az utolsó csavarig bajorok készítettek, ma már az is természetes, hogy a magyar rendőrök, Magyarországon gyártott autókat használhatnak."
Talán, a magyar állam megvette a Mercedest, vagy az Audit?
Nem tudok róla.
Én is jártam már bajorországban és két kategóriával magasabb, BMW 5-ös és Mercedes E kombikat használnak. A városokban használnak olyan törpeautókat, mint amiket most átadtak. Mert megtehetik és praktikusabbak. A kis motorok miatt, nem kell majd őket, 4 év múlva a roncstelepre vinni és a csomagtartójuk alkalmas a helyszínelésre is.
Tessék már azt is egyszer abba a mikrofonba elmondani, de a tüntetők előtt, hogy a magyar átlagpolgár, mikor az életben tudja majd megtenni hogy ilyen autókat vásárol!
Igaz, Bujtor István valóban Zsigulival üldözte a Mercedeseket, az 1980-as években. De ma a törvénytisztelő polgároknak is csak Zsigulija van. A Habony féléknek, meg Lexus, 15 millióért és annál csak felljebb van a ronygyrázás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.