Beer Miklós szenteste az M1-en is közvetített beszédében amellett, hogy hazugságot, korrupciót emlegetett, egész éves jótékonyságra szólította fel híveit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Egy bátor és őszinte ember, aki a szívemből szól ! Nagy igazságokat mond... Ő a keresztény ember :)
nyanya001
Tisztelt Püspök úr !
A parlamenti KDNP-s szemforgatókhoz külön kellett volna szólnia !
Mert azok a megélhetési keresztények a valóságban a Semjénnel az élen
aki egy kisgyermek segélykiáltására küldött csokoládét vigyorogva felzabált
a miniszterelnökkel együtt de ők folyamatosan keresztény Európáról pofáznak !
Csizmás Kond
@silber13: Azt hiszem már említettem, hogy katolikus vagyok, szóval a szentbeszéd kifejezés egy elavult és pontatlan megfogalmazás.
JAJMÁR
@nyanya001: Hiszen ez a beszéd nekik is szól, mindenkinek ! Ezt Beer Miklós megyés püspök a köztévében is leadott misén mondta el. Nem véletlenül !
(Ugye meghallgattátok az egész beszédet? Mert hosszú, de rendkívüli... a cikk csupán egy gyenge összefoglalóra törekvés )
@Csizmás Kond: Úgy kellett ez a beszéd az igazi keresztény embernek, mint az éhezőnek a falat kenyér. Na, persze, nem mindenkinek tetszik... de az számoljon el maga a saját lelkiismeretével, amikor majd el kell !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.