Orbán Viktor szerint az Egyesült Államok befolyást akar szerezni Közép-Európában, és ehhez használja fedőtörténetként a korrupciót. A Híradónk által megkérdezett elemző azt mondja: a kormányfő ezzel tagadni próbálja az állami korrupciót. A miniszterelnök egyébként az állami tévében arról is beszélt, hogy nem tulajdonít nagy jelentőséget a fideszes politikusok közötti vitáknak. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na igen... Hat persze, hogy igy van: Amerika befolyast akar szerezni Kozep-Europaban, aztan ezt ugy kezdi el, hogy (orban szerint) hamis vadakkal kitilt, illetve nem enged be az orszagaba 6 simlis magyart...

Gratulalok annak az idiotanak, aki ezt a fordulatot sugta orban fulebe, mint hiheto Kozep-Europat lerohano "hatulrol mejjbe" fedosztorit...Netan habony mondott ekkora okorseget, vagy a bertalan a havasiektol?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@keresztapa: ma, 20:58
Magam is így gondolom.
De meg lehetne oldani ha a világ gazdaságai összefognának, hogy Amerika átértékelje kompetenciáját.
Szimba
@keresztapa: Szerinted Amerika be akarja kebelezni Európát. Borogasd magad jeges vízzel. Aztán rájössz, hogy putyinnal kevered Amerikát.
volvós
A legkorruptabb tagadja a korrupciót...
Vagyis az kiabál akinek a háza ég !!!
tobikamama
@JAJMÁR: Talán egyszer a valóságról is lehet beszélni nem másokat minősíteni nem ez a téma a valóságról kellene beszélni és itt a valóság, ezt kell kitenni az ablakba csak valakik még elfogultak.
keresztapa
@Szimba: aki az orráig lát, annak nem szabad zebrát mutatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.