Több francia és nemzetközi lap is úgy értékelte, hogy Orbán Viktor jelenléte kínos volt a vasárnapi terrorellenes tüntetésen. A francia elnöki hivatal szerint viszont mindenkit üdvözölni kell, aki részt vesz a terror elleni harcban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@gazdag dezső: ma, 13:33
A mi cigányaink nem kellettek nekik, de mi fogadjuk az ők arabjaikat?
JAJMÁR
@gazdag dezső: 13:37 Akkor te is tartsd tiszteletben a sajtószabadságot, és a francia újságírók véleményét.
Egyébként semmi kár nem érte a mi első emberünket, és köszöntötték is illendően :)
"A francia elnöki hivatal szerint viszont mindenkit üdvözölni kell, aki részt vesz a terror elleni harcban"
jancsik68
@Istvannyugdijas: Igen,Viki egyfelé vezeti az országot:a kilátástalanságba,a gyermek szegénységbe,a keresztényi hazug világba..Te vagy vak vagy,vagy gondolkodás korlátozott!!
gazdag dezső
Én tiszteletben is tartom a Francia újságírók véleményét,de talán előbb náluk is megtalálhatnák a gerendát,és nem a szálkát kellene más országban keresniMég a bűnözőknek is több joguk van néhány esetben mint a rendesen,becsületesen élő dolgozónak az is igaz ám !Az is lehet ,hogy ez jó tanulság volt nekik a mások tiszteltére!,Mert ha valaki tiszteli mások meggyőződését ,véleményét vallását,akkor nem gúnyolja ki azokat! Éppen ők követelik a szabad véleményezést,szólásszabadságot,miközben gúnyolódnak másvallású hitű embereken,gyaláznak kigúnyolnak valakiket.Ezt nem szabad összekeverni a szólásszabadsággal !!! Ez félremagyarázás !! Mindenki megérdemli alapból a tiszteletet,'A bűnöző arcát nem mutathatják,padig őket kellene mutogatni mint régen a szégyenfalon ,a köztereken tették ! A nem keverhető össze a két dolog !!! A gúnyos irónia,és a szólásszabadság nagyon két dolog!! Sajnos nagyon nagy tévedésben van nagyon sok ember,és kormányok is!Különben sokkal több ember esik rossz bűnőzők,terroristák áldozatává,és róluk senkim sem beszél,csak ezek a Franciák ? Ha ez nálunk történne,akkor gondolom a Franciák nagy ívben la ,,,,nák! Talán még sok más ország is!!Nekünk /KORMÁNYNAK / mindenben ott kell lenni??
világlátó
Látom és hallom a vitát.Tegnap figyelmesen végignéztem a Szőnyi Szilárd / heti válasz / és a Hont András újságírók közötti vitát. Mindketten a szólásszabadság mellett szóltak, mégis vitáztak. Hont András érvei sziporkázóan szúrnak, mégis Szőnyi Szilárd érveit tartom helyesnek.
Én nem értek egyet azzal, hogy az egyik világvallás megtestesítőjét gyalázzuk, miközben egyre tisztább a kép, nem Mohameddel és követőivel van baj, hanem közönséges bűnözőkkel, akik Allahu Akbar kiáltásokkal terroristákká akarnak válni.
A szólásszabadság éppen attól szabadság, hogy szabadon dönthetünk véleményünk kinyilvánításáról. Eldönthetjük, hogy megsértjük - e a más vallásban hívőket vagy sem.
De nem csak a vallás , hanem más nemzetek sajátosságai , szokásai, hagyományai is hasonlóképpen érzékeny területek. Mi történt most is ? Észre sem veszik egyesek, már a franciákat gyalázzuk. Ezek a franciák már nem azok a franciák, akik erőteljesen közrejátszottak a bécsi döntéshez, majd a Trianon palota melletti gyalázatos diktátumhoz. Ma is valaki már közönséges csigaevőknek nevezte őket. Holnap a németek, majd a dánok, aztán majd mások lesznek egyes magyar állampolgárok célpontjai. Nem is szólva szomszédainkról, akikkel már Báthory, Bethlen, Zrinyiek , Bocskai óta piszkoljuk egymást. Most is, azt írja gazdag dezső a franciák előbb a saját gerendáikat keressék, ne a mi szálkáinkat. Miért nem vagyunk mi képesek egy normális önkritikára? Nem hamut kell szórni a fejünkre, de a méricskélés során lássuk meg a saját fogyatékosságainkat is. Az önpusztító köldöknézés nem a mi sajátunk, ez jó dolog, de ami nem jó azon javítani kell. A viták előbb - utóbb kialakítják a végül legelfogadhatóbb álláspontot. Az sem tetszik majd mindenkinek. A közösség által kialakított álláspont legyen az általánosan elfogadott vélemény, fogadja el hát mindenki, éljen aszerint. A politikai elit kénytelen lesz ezzel egyetérteni, mert a népfelség, a társadalom erkölcse, normái a politikai elit számára kötelező.
volvós
@nyanya001: tegnap 07:04

...még jó, hogy volt velük egy tolmács !...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.