Évekig marihuánáztak, aztán egy időben rácsúsztak a herbálra, ami olcsóbb ugyan, viszont pár hét alatt függővé lehet tőle válni. A hasonló szintetikus kannabis-származékok árusítása legális, bárki számára hozzáférhető az interneten. Mire egy-egy szert betiltatának, már rég a módosított verziói futnak a piacon. Krisztián és Enikő karácsony előtt kritikus állapotba került az egyik szállítmánytól, és most elhatározták, alapítványt hoznak létre, hogy bemutassák, a herbál mennyire durva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Én úgy gondolom, hogy a drogok nélkül is annyi szépség van az életben azt kéne megtalálni. Ha már pia és drog kell ahhoz, hogy jól érezzem magam, ott nyak fölötti gondok vannak, vagy nem vagyok jó helyen, jó társaságban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@gödörben: Minden szavaddal mélyen egyetértek. Véleményem szerint minden drog káros, és ezért kerülendő!
mate03
@Desischado: Egyet értünk! De sajnos az elkeseredett emberek többsége,az alkoholhoz ,menekül! Pedig az nem old meg semmit!
Desischado
@mate03: De nem ám! De sokan már nem látnak más kiutat, és legalább addig sem gondolnak a keserves helyzetükre! Ez az igazi veszély!
gödörben
@Desischado: Ez nagyon nagy veszély, mert tovább gondolva a keservit a családon veri el.
varrólány
@gödörben: 06:57 Ezt nagyon jól leírtad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.