Két nagy meccse is van februárban a Terrorelhárítási Központnak, a rendőrségnek és a titkosszolgálatoknak. Hétfőn Angela Merkel német kancellárra kellett vigyázni, aki igen zsúfolt néhány órát töltött Budapesten. Két hét szusszanás, és február 17-én jön Vlagyimir Putyin orosz elnök. Saját repülő, külföldi kommandósok, lezárt városrészek, menő autók – ezek természetes velejárói a fokozottan védett személyek látogatásának.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Mondjuk ha Obama jönne ide, ő sem bízná a TEK-re a védelmet...
papa.49
A Putyin fosik ezért hozza magával a luxuslimoját ami páncélozott is mert ugye a diktátorok félnek még a saját népüktől is...A Merkel egy emeletes házban lakik, nincs a utca évek óta lezárva mint a Cinege utca, milyen érdekes...
Dr. Felipe
Hát vicctor páncélozott BMW je? Valahol még talán meg van a kert végében a lopótraktor mellett. Putinkának pont jó lesz.
eszegfu
@lampa laz: Hasonlóra gondoltam: mondjuk egy ZIL-130.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.