A magyar miniszterelnököt az a vád érte, hogy protokollhibát követett el, amikor kezet csókolt Angela Merkelnek. Schiffer Miklós stílustanácsadó szerint azonban ez teljes tévedés, hiszen a világ számos politikusa köszöntötte már hasonló módon a német kancellárt. Ráadásul a kézcsók az európai kultúra része.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Stílustanácsadó mi? Vajon mekkora fizetésért nem csinál lópikulát se ez a barnanyelvű fitymaszbérenc? Mert például szólni kellett volna a gazdinak kutyuskám, hogy nem verjük a pulpitust a sajtótájékoztatón, ha a beszédpartnerünk történetesen szintén nő!! Pláne ha a hölgy történetesen a német Kancellár!! No meg alkalmasint rá kéne érezni sztájliszkám, hogy nem minden nő örül, ha mindenféle kétszínű szarházi összenyalogatja a kezét!
Senara
Magyarázzák a kézcsókot , de miért van a magyarázási kényszer . Schiffer Miklós hol voltál te "stílustanácsadó" mikor Sonia Gandhinak akart kezet csókolni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.