A Fidesz-KDNP budapesti képviselőik javaslatára döntött egy új, nagy fővárosi kórház mellett.

Rogán Antal elmondta, a frakció felkérte és felhatalmazta a kormányt arra, hogy az ehhez szükséges anyagi forrásokat – európai uniós pénzek felhasználásával is – teremtse elő, döntsön az új intézmény helyszínéről és felépítésének ütemezéséről.

A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja arra is kérte a kormányt, fordítson nagyobb figyelmet a megelőzésre, a szűrőprogramokra, különösen a méhnyakrák és a vastagbélrák elleni védekezés esetében – tájékoztatott a fideszes frakcióvezető.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem fognak ezek új kórházat építeni, a másik meg ,,MINEK KELLENE ÚJ KÓRHÁZ,, ami van azt se tudják tisztességesen fenntartani...
Ez megint csak a szokásos ,,gumicsont,, ...
A meglévőkkel tökéletesen el lehet látni a betegeket, csak nem kellene a xarban hagyni őket, a stadionok helyett az egészségügyre fordítani azt a sok, sok milliárdot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Hiszen vannak nagy kórházak, modern gépek nélkül is. Miért nem párat fejlesztenek és látják el modern gépekkel. ÁÁÁ ! Nincs is jelentősége a kórház építésnek. Hiszen már azt is válogatják, hogy kit érdemes gyógyítani és meddig.
Arról nem is beszélve, hogy minek is épüljön ? Hiszen itt olvastam a Propelleren, hogy átlagosan napi 3 orvos hagyja el az országot. Persze azok akik már tapasztaltak. Én nem bántom az Erdélyből hazaszakadt vagy éppen valahonnan ide jött orvosokat, de azt a szintet képviselik és úgy is dolgoznak annyi tudással amennyit otthonról hoztak. Az meg nem Europai színvonal.
Csak annyit látok, hogy egyre többen panaszkodnak a rendelőben, hogy egyesek félrekezelték sokak betegségét. Vagy nem ismerik a 80-s évek mára már hatástalan gyógyszereit ? Pedig a reklámokban csak azok mennek.
Talán ezért van szükség arra a rendeletre, hogy mindenki a lakóhelyén gyógyuljon.
És hadd jegyezzem meg ! Ez az illiberális demokrácia. Kell ez nekünk? Mert ez a szó ugye a lexikonban sem demokráciát ír le.
Vizual
Nem kórházat kell építeni. Elég volt, mert ez is olyan lesz mint a stadionépítés. És annyit fog érni.
Toby
Rogán - te korrupt tetű !
Egy szép, kellemes ideggondozót csináljatok magatoknak, de már az összelopott vagyonkákból !
Büdös féreg !
eugen4402
Ha már nem élhetünk igérgetések nélkül, valaki igérje meg, hogy naponta 3 brit orvos jön ide dolgozni, mert némelyik kórházban már közmunkások ügyelnek.
mariaberta
@papa.49: A zsenit idézőjelben gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.