A Jobbik szerint Benke László XIII. kerületi k jobbikos képviselője magánvéleményét fejezte ki a Schweitzer József haláláról szóló megemlékezéskor, azt a párt nem minősíti, az üggyel kapcsolatban semmilyen lépést nem tervez – közölték a párttól pénteken.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
@keresztapa: Bunkó László nem magánemberként ücsörög a közgyűlésben, hanem a választóit képviseli.
Jelen esetben csak a tapló, rasszista választóit képviselte.

Vona arról győzköd minket mostanában, hogy a Jobbiknak más az irányvonala, de ez valahogy nem jön át, mikor ezek a "magánemberek" megnyilvánulnak és előbukik belőlük az ostobasággal kombinált tahóság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@keresztapa: ma, 11:24
Ezt eddig még nem is tudtam. Álldogáljon neki a radai rosseb.
tivoli
@keresztapa: ma, 13:14
Ez nagyon igaz. Az egyik tesómnak zsidó volt az apja.
keresztapa
@tivoli: Csak azt írom és csak is azt állítom amiről már van megtapasztalásom, most a tisztelettel a tiszteletadással kapcsolatban történő külön vélelmezések,érthetőbbé tételéért az ülve maradás igazolására. De a szolgalelkű képviselőknek fel kellett állniuk, kifejezésre juttatni, hogy ők azoknak a szolgái, akik népükkel együtt azon vannak, hogy ott ártsanak a magyarnak, ahol tudnak. Mert állításuk szerint. Mi magyarok Kelet - Európa szégyenei vagyunk! @keresztapa: Visszautasíthatatlan ajánlat Netanjahu Izraelbe Költöztesse az Európai zsidókat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.