Budapesti útját megelőzően majdnem nyolc hónapja nem járt hivatalos látogatáson Vlagyimir Putyin uniós tagállamban. Az orosz nagykövet azt mondta: stratégiai lendületet adhat a kétoldalú kapcsolatoknak a látogatás, és a gázszerződés lesz a legfontosabb téma. Szakértők szerint ugyanakkor Putyin egyszerűen csak meg akarja mutatni, hogy nincs elszigetelődve Európától.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
azért ez szép ilyenkor europa vagyunk de az év többi napján meg balkán.
Clavigo
Miért jön Putyin ?? Kiruccan egyet,,megnézi a birtokot,,meg kiosztja a 30 ezüstpénzt az arra érdemeseknek...oszt jó napot.
bakegya
ÉS MELYIK MAGYARORSZÁG VESZI BE EZT AZ OROSZ NEMZETI LÓSZART-AZÉRT JÖN -MERT A CÖLÖP-TEKNŐS MEGHÍVTA-ÉS MEGÍGÉRTE NEKI TITOKBAN, HOGY MEGVÉDI-DE CSAKKK AKKOR HA BEVESZI A BULIBA AMI A MÉSZÁROST-ÉS A RASIPASIJÁT IS MÉGGAZDAGABBÁ ÉS MENŐBBÉ TESZI.A simicskát meg egye meg a sárga irigység-
ez az orbánérdek ebben a mi nemzeti lószarunkban a legbüdösebb-de mindenki tűri EZT A TETÜT.
DE CINKOSOK KÖZT-VÉTKES AKI NÉMA-ez lesz a vesztünk-mint ahogy VÁRADI ANDRÁSNAK+ IS.
papa.49
A Putyinnal nem kellene hivalkodni, nem vezet semmi jóra a túlzott ,,barátság,,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.