Április végéig három autóipari fejlesztés bejelentése várható több százmillió euró értékben itthon – hangzott el azon a háttérbeszélgetésen, amelyet Szijjártó Péter tartott újságíróknak hétfőn. A külgazdasági és külügyminiszter arról beszélt, hogy a már meglévő gyárak fejlesztése várható, és megerősítette: a korábbi hírekkel ellentétben nem épít gyárat a BMW. Magyarország beszállt az Iszlám Állam elleni harcba, az oroszoknak pedig stadionépítésben segíthetünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szó, ami szó, tegeződve könnyebb egymást elküldeni a sunyi p****ba ! Mégiscsak közvetlenebb !
coyote3
Elképzeltem.
Bell: Petike, te hülyébb vagy, mint azt mondták nekem !
Zselés idióta: rezsicsökkentés, keleti nyitás, déli nyitás...
papa.49
Nem hiszem hogy az USA. nagykövet leereszkedik a xargyártó szintjére, de mivel muszáj neki vele beszélnie, hát megteszi...
human
Idővel meglátjuk, hogy Goodfriend a NAV ügyet is vitte-e magával vagy egyenlőre még csak informálódik és ismerkedik az új nagykövet. A demokrácia leépítésével kapcsolatos kritikát viszont már most fenntartja az Orbán kormánnyal szemben.
human
És ne feledjük, hogy a kitiltási ügy egy botrány. Az eredeti botrány Horváth András volt NAV alkalmazottnak köszönhető, azaz a NAV által elsumákolt évi ezermilliárdos áfacsalások ügye. Az független az USA-tól.
zöldszem
Az angol nyelvben nincs külön magázódás, mint magyar nyelvben. Használják Mr, Ms Miss. Az USA-ban angolul beszélnek, így természetes a tegezés. Nem kell dicsekedni, hogy tegeződtök!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.