Kemény lehet. Csak állni télen és tavasszal, egyedül egy bányában, miközben izzik benned a nukleáris hulladékkal teli tettvágy. De egyéb, mint a nukleáris hulladék melege utáni vágyakozás a hideg hétvégi estéken, amikor a gyanú szerint mecseki biciklitárolóként funkcionál a magyar  köztársasági elnök, nem magyarázza azokat az égbekiáltó baromságokat, amiket a magát az izotóp sugárzásától zölddé maszkírozó köztársasági elnök mond. (Fotó: Köztársasági Elnöki Hivatal) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A Mecsekben nukleáris hulladéktároló?
Most láttam a tévében egy reklámot, a Mecsek teáét...
Vajon meddig?
nyanya001
Durva beszólások közepette távozott Orbán apja a gánti fórumról, ahol kapott hideget-meleget !
Orbán Győző kiállt, és próbálta meggyőzni a helyieket: a hulladékfeldolgozó nem lesz rossz nekik. Amint ellenvetésekkel szembesült, bepöccent. Ekkor elszabadultak az indulatok Gánton.

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/durva-beszolasok-kozepette-tavozott-orban-apja-a-ganti-forumrol-ahol-a-lakosok-vegig-savaztak-a-banyatulajdonost-94144

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.