A volt fideszes környezetvédelmi államtitkár szerint a második kétharmad után a kormány azért nem választotta a konszolidáció útját, mert az uniós forrásokból még sokan meg akarják tömni a zsebeiket. A paksi bővítésből kinyerhető százmilliárdokkal pedig megkísérelhetik bebetonozni a politikai hatalmat is. Illés Zoltánt a Hetek kérdezte a Simicska–Orbán háborúról is, de hárított, mondván, ő csak szakpolitikával foglalkozik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Rendesen megokosodott a koma, amióta kipiszkálták alóla a hivatalt búbos bankástól!
Beszélhetne arról is pl. mi vezethetett a vörös iszap ömléshez, mert ott nem hallottam semmit a hivatal esetleges felelősségéről.
lampa laz
Mikor kegyvesztetté válnak a fideszes politikusok attól kezdve mind olyan vélemény formál róluk, mint azt a normálisan gondolkodó emberek teszik. Ilyenkor azért jólenne, ha önkritikát is gyakorolnának a tetteikről, ne csak a sértettség beszéljen belőlük.
Vizual
Kétlem, hogy bármilyen szakmainak látszó dologról essen szó ebben a kormányban.
Senara
Idézet tőle " Nem nyalás a részemről, ott voltam, megtapasztaltam, le a kalappal azon intézkedések sorozata kapcsán, amiket ott megtett. Képviselő asszony, a miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára. 2 ...itt még nagyon megakart felelni . Mi lehet a kegyvesztése oka , lehet ha nem is kritizálta , csak megjegyzést tett Paksról párttársainak ?
Tibor43
Mióta kiesett a tutiból,gyorsan megvilágosodott...
Clavigo
Aszongya..szakpolitikával foglalkozik...Nem ez a f@sz óbégatott a parlamentben az ellenzéknek,,hogy ne vegyék a szájukra a csüngőhasú Besúgó nevét..??Közben erősen nyáladzott...Illés pajtás ""szakpolitikája "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.