Ahogy mi is megírtuk, hétfőn nagygyűlést – ami igen csak kicsire sikerült – tartott a Civil Összefogás Fórum és a Békemenet Sümegen, hisz nemsokára időközi választás lesz Tapolcán.

A Népszabadság írása szerint a megmozduláson Bayer Zsolt keményen bírálta Simicska Lajost. Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosát megdöbbentette, hogy odáig jutottunk harmincéves barátság után, hogy Simicska simán leügynöközze Orbánt, és azt is hozzáfűzte:

ekkora gazembert még nem láttak, mint Simicska Lajos.

Szintén a Népszabadságnak adott interjúban Harrach Péter úgy nyilatkozott, szerinte a Hír Tv és a Magyar Nemzet már nem ugyanaz, mint eddig és joggal tartanak attól a kormánypárti politikusok, hogy hátba fogják támadni őket.

A KDNP frakcióvezetője úgy gondolja, hogy egy, az elkötelezettség helyett érzelmektől és sértettségből vezetett választási kampányban fennáll a veszélye a korábbi partnerek hátbatámadásának. A miniszterelnök és Simicska közti háború szerinte nem szól másról, mint a nagyvállalkozó személyes sértettségéről, aki szerinte brutális támadást indított Orbán Viktor ellen.

A KDNP-s politikus hozzátette, hogy ez a sértődés a jobboldalt csak még jobban összekovácsolja, hisz az ügy inkább szimpátiát és együttérzést ébreszt vezetőjük iránt, bár azt nem tartja jónak, hogy most a nemzeti érzelmű embereknek nincs megfelelő felületet a tájékozódáshoz. Harrach úgy érzi, hogy a miniszterelnök melletti lojalitás és szolidaritás lelkiismereti kötelessége, így minden felkérést mérlegel a Hír Tv, Magyar Nemzet ls Lánchíd Rádió bojkottálásával kapcsolatban.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Okosan csinálja simicska...elég ha néha elhint ezt azt, hogy folyamatosan legyen min rágódni és szépen de folyamatosan apad a támogatottság...ha egyszerre borítana ki mindent a fele azonnal elvesznek a fideszes médiapöcegödörben. Bayer te senkiházi, kukucskálj be a fidesz pártházba vagy a tükörbe aztán találsz még ott gazembert...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Vannak akik aggódnak ha kiderül az igazság. Mert az se nem jobb, se nem baloldali, még csak nem is keresztény, hanem objektív.
nyanya001
de én láttam, például a Bayer Zsolt !
Egyikőtöket sem kell félteni !
soljanka
Egy igaz: tényleg van félnivalója Harrachnak és társainak.
karma1
Kovezzetek meg, nem ertem a cikkben a "ketoldalrol tamadjak Simicskat" cimu kifejezest!
Hisz a fideSS meg a kdnp ugyanannak a kutyanak a kolke, ok vannak egyuttesen kiborulva Simicskara, en ezt EGY oldalnak szamolom, ki a masik? Csak nem a Fleto? (koltoi kerdes, O biztos nem...:o)))
F_Viktor
Nem féltem a szobatársat, Simicska nagyon jól tudta/tudja mit vállal(t) mikor elindította harcát Orbán és a fitymakk ellen.
Nála kevesebben ismerik jobban a fityesz karaktergyilkos módszereit, milyen eszközökkel gyilkolják-, tüntetik el az útjukban állókat.
eszegfu
@karma1: A vasárnapi zárvatartás miatt Harrach talán "joggal" gondolja, hogy a KDNP és a Fidesz szele nem ugyanabból a lyukból fúj.
coni
Simicskának fel van adva a lecke. Hogy tudja lebuktatni Orbánt úgy hogy ő megússza a 20-30 évet. Ráadásul a szoci érintettek is ellenérdekeltek (a Szili félék akik jönnek mennek, vándorolnak). Izgalmas az előadás, plusz még az új "köztévé comedy" csatornát is érdemes követni.
Strong
A Simicska nem hülye...

Egyszerre nem fogja kiteríteni a paklit..viszont folyamatosan szellőzteti majd az újabbnál újabb infókat...
karma1
@coni: Simicska NEM fogja ugy talalni az orban elleni bizonyitekokat, hogy kozben onmaga is be ne sarozodjek; azert gondold el, hogy a KOZGEP-es penzekrol, az mno-ban kozolt fideSS-nyalonc cikkekrol, meg me'g sok mindenrol igencsak el kell szamolnia... Szerintem csak ugy tudja ezt az egeszet elsikalni, ha tetelesen be tudja bizonyitani, hogy a KOZGEP-es penzekbol mennyit kellett neki visszafizetni orban zsebebe, illetve orban stromanjainak, meg a kamucegeinek a zsebebe, es hogy erre orban valamilyen modon kenyszeritette ot... Bar szerintem Simicska kezdettol fogva tudja, hogyha bukta van, akkor o is benne van a lekvarban nyakig...

En azt varom, hogy azt bizonyitsa be, hogy minden penz legalabb 90 %-a ment az orban-klanhoz, a maradek 10 %-bol kellett simicskanak elnie, adot fizetnie, fejleszteseket csinalnia, szoval, azt varom, hogy orban bukjon, es huzza magaval az osszes szennyladat is , aki belole-altala elt a magyar nep nyakan,...
karma1
@Strong: Pedig ez nem tul szerencses politika, mert ezzel idot ad, hogy az eppen megszelloztetett disznosagra orbanek tudjanak lepni, esetleg fontos bizonyitekokat elsikalni. Ha van flosh Simicska kezeben, akkor teritsen, mert kulonben modot ad a fideSS belso atszervezodesere, esetleg beerositesre... Most mitol jott elo a COF megint az elfekvobol? Kaptak egy kis lovet erre a kis kiruccanasra? Fenyezik a fideSS megvakult foncsorat? Kar, nem lesz abbol mar ep part soha,...

A baloldal meg egy nagy losz@rt er, csak csalodni lehet bennuk is..
nyanya001
Változnak az idők, változnak a seggek is !
Az ellenzék oligarchának, Orbán Viktor magyar nagytőkésnek, Kéri László Lenin-fiúnak, Lázár János kisegérnek, a Forbes pedig a 16. leggazdagabb magyarnak tartja Simicska Lajost, Bayer Zsoltot viszont kolumbiai kokainbáróra emlékezteti. Volt Orbán Viktor gimnáziumi társa, Bibó kollégista, Fidesz-pénztáros, APEH-elnök, később cégtulajdonos. Most milliárdos cégtulajdonos, aki vagy úgy törheti meg a Fidesz-kétharmadot, hogy közben ellopja az MSZP elől a show-t, vagy kibékül Orbánnal.

www.origo.hu/itthon/20141127-az-ember-aki-titokzatosabb-mint-columbo-felesege.html
eszegfu
@nyanya001: O.V. "tablóképe" helyett "rablóképet" olvastam... Egyetértek..."változnak a seggek" is megállapitásoddal és kiegészitem, hogy segg minden esetben szükséges.
nyanya001
@eszegfu: Akár az is lehetne a képaláírás... nem lenne tévedés !
eszegfu
@karma1: Szerintem papiron nem tud Simicska semmit sem bizonyitani, mert szinte biztos vagyok benne, hogy ezek a dolgok (mármint a bevétel "szétosztása") nincsenek lepapirozva. Azt gondolom, hogy Simicska minden ujabb "szurkálásával" csak O.V.-nek akar kellemetlenkedni, ill. valamiféle védekezésre, magyarázkodásra kényszeriteni. Vagyis O.V. látszólag nem támadó, hanem védekező pozicióra kényszerül, ami nem igazán "fekszik" neki. Összeségében én nem nagyon hiszek Simicska "biliboritásában".
karma1
@eszegfu: En ugy gondolom, itt mar minden lehetseges, es ha mas nem, de "fal" papiroknak - mar csak a konyveles miatt is - MUSZAJ lennie,... A birosag majd raer azon agyalni, hogy mi volt benne hiteles, mi nem...
F_Viktor
@coni: Írod:
"Simicskának fel van adva a lecke. Hogy tudja lebuktatni Orbánt úgy hogy ő megússza a 20-30 évet"

A bíróság enyhítő körülményként értékelheti az elkövető önfeljelentését, a nyomozás elősegítését, a bűncselekmény beismerését, megbánó magatartását, stb.
S még ott van a vádalku lehetősége is.
karma1
@F_Viktor: Foleg, mivel nagyerteku, folytatolagosan elkovetett csalasrol , hazaarulasrol van szo, aminek Simicska most veget vethetne egyszer es mindenkorra...
eszegfu
@karma1: Ezt én ugy tudom csak elképzelni, hogy osztalékot vett ki Simicska (erről tudni lehet), leadózta, erről valóban van papir és a megmaradt pénzt annak adja, akinek akarja, az már nem kérhető számon. Tehát megint odajutunk: nincs bizonyiték sajnos...
human
A fidesz esetleg attól tarthat, hogy megjelenik egy új jobb oldali konzervatív alternatíva. Na nem Simicska személyében, de ha lesz ilyen Simicska médiája valószínűleg őket fogja támogatni és nem a romlott narancspártot.
Hellcat
Okosan csinálja simicska...elég ha néha elhint ezt azt, hogy folyamatosan legyen min rágódni és szépen de folyamatosan apad a támogatottság...ha egyszerre borítana ki mindent a fele azonnal elvesznek a fideszes médiapöcegödörben. Bayer te senkiházi, kukucskálj be a fidesz pártházba vagy a tükörbe aztán találsz még ott gazembert...
karma1
@eszegfu: Azert a kettoskonyveles letezik, csak persze TILOS!..:o)) Valami ilyesminek tutira kellett leteznie, vagyis letezhetett egy olyan konyveles, ami a NAV es egyeb felugyeleti szervek fele kimutatta a penz utjat, de kellett, hogy letezzen egy olyan konyveles, ami tulajdonkeppen nem is konyveles, hanem egyszeruen a penz IGAZI utja, ahol lehet, hogy a penzt kapok neve csak kodolva volt feltuntetve, viszont az osszegeknek hajszalra stimmelnie kellett. Simicskatol fugg, hogy megadja-e a nevek kodjat, mert akkor lesz igazan trutymoba orban meg a tobbi sunyi mutyis...
eszegfu
@karma1: Őszintén kivánom: legyen igazad ebben az ügyben!
coni
A másik oldala is érdekes a dolognak. Valakinek be kell bizonyítania, hogy a 30 éve legjobb barátja (akit 15 éve fényez) hirtelen hétfőről keddre akkora gazember lett amilyet még nem látott a világ.
Madarat tolláról ...mondja a népi bölcsesség.
nyanya001
@eszegfu: Most a Mészáros segge az édesebb, aki olyan orosz
biznicbe van, amiiről nem is tudott !
A Simicskáé már nagyon unalmas volt !
eszegfu
@nyanya001: Ma Te hoztad el számomra a jókedvet..."Mészáros segge az édesebb"! Kösz.!
Strong
@karma1: Értem a felvetésed.
Ha nagyot durranna a botrány az nem lenne szerencsés. Ugyanis a ciklus elején vagyunk, és a választásokig "megszépülnek" elfelejtődnek dolgok.
Ha lassan adagolja a Simicska, akkor a közvéleményben az marad meg, hogy folyamatos botrányok vannak a Viktor körül...
..és így kell megbuktatni valakit...
Az eszközök tárháza végtelen - főleg egy médiamágnásnak...
Yoda69
@Hellcat: Szerintem is ez a strategiaja. Ezert is mondta korabban az ATVben, hogy “egyenlore” csak ennyit kivan elmondani. Tehat meg vab boven meglepetes a tarsolyaban. Kivancsian varom a kovetkezo lepeset.
wagabund
Csak beválik ez a Simicskázás...néha Gyurcsányoznak is picit, csak a rend kedvéért...ja,hogy kilopják a pénzt, az nem érdekes...
A nép meg boldogan rágja az odavetett simicska-gyurcsány gumicsontot...
Toby
Bayer ! Sumácska pofon fosott benneteket, majd jól kitörölte a seggét veletek ! Erre vagytok alkalmasak ! Ki, minek mestere...volt pofád közpénzből perelni újságírókat - te büdös görény ?
nusika
Egy rövid eszmefuttatás keretében megemlítette, oda jutottunk, hogy harmincéves barátság után Simicska leügynöközze Orbánt. - mondta Bayer. Erre az a vicc jutott eszembe, hogy "az úgy kezdödött, hogy Moricka visszaütött!" Moricka = Simicska
karma1
@Strong: Lajkoltalak, mert az elkepzelesed jo, csak eppen mar nincs 3 eve Magyarorszagnak, hogy kivarjon egy ketes kimenetelu ujabb valasztast, mert akarmennyi botrany is van a viktor korul, de sajnos, akkora hatalom is van a kezeben, hogy ujra alkalma legyen megvarialni egy ujabb valasztast, es ezt nem szabad megengedni! Ha a bili dol ki elobb, akkor MUSZAJ legyen elorehozott valasztasokat, uj kormanyt felallitani.
Tudom, szepen belevarazsolta az Alapkatyvaszba, hogy ne lehessen valasztani, csak 4 evenkent, de ha kiderulne rola mielobb, hogy siman csak hazaarulo, akkor nem lesz eleg, hogy semjenzsoti, vagy egy masik simlis helyettes vegye at a kormany iranyitasat. Ez a harc mar regen nem Simicska es orban kuzdelme, hanem Simicska es az egesz korrupt kormanye.

Sullyesztobe veluk, mielobb!
nezelodo
Hát HaragosPapuska, nagyon mocskos dolog mások hátbatámadása, nem annyira keresztényi. Jogosan fosnak a dakota-keresztények, elég, ha csak annyit kapnak vissza, amennyit ők tettek másokkal. Torgyán, Dávid I. Herényi, Gyurcsány, Hunvald, és nagyon hosszú még a sor, a felcsúti juhászig.
karma1
@Cameronballon57: Igazad van, orommel megtettem, bar kulfoldon elek. Mindent bele!!!
eszegfu
@Cameronballon57: Kösz., hogy feltetted a cimet, éltem is vele!
kukac50
Orbántól,Rogántól, Lázártól ,Szíjártótól Bayertól Mészáros Lőrinctől kisebb gazember még Simicska is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.