A vagyonukkal felelnének, de papíron alig van valamilyük, még a villa sem az övék, amiben laknak. A parlamentben a hét elején nyújtották be azt a törvényjavaslatot, ami szerint a személes vagyonukkal is felelnének a hasonló botrányokban, de ha nincs mit elvenni tőlük, akkor ez nem sokat ér. A törvény a csalássorozat kirobbanása és feltárása óta kötött vagyonátruházási szerződéseket is felülvizsgálná, ebből pedig talán kiderülhet, hogy mióta nincstelen a Quaestor csütörtökön őrizetbe vett vezetője.

Forrás: index.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az a balfasz ellenzék lesben állhatott volna a közelben és
kísérhette volna őket, amikor folyt a nagytakarítás, videóra venni hova vitték
a bizonyítékokat,
és bemutatni az ügyészségnek természetesen az eredetit megtartva !!
Majd lenne mit elvenni azt hiszem !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gödörben
Le és felmenőktől 30 évre visszamenőleg. Valahol csak eldugták az ellopott milliárdokat.
hetöndöe
Adtak ennek a szarházinak 17 napot,hogy eltüntesse a bizonyítékokat és a vagyont,persze a hozzá hasonló fitymaszos szarháziak.
wagabund
ott a hír... a gyerekek-szülők kapcsolata(Tarsoly/Polt)...holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
nyanya001
Az a balfasz ellenzék lesben állhatott volna a közelben és
kísérhette volna őket, amikor folyt a nagytakarítás, videóra venni hova vitték
a bizonyítékokat,
és bemutatni az ügyészségnek természetesen az eredetit megtartva !!
Majd lenne mit elvenni azt hiszem !
Hellcat
Volt idejük eltüntetni mindent hála a qrbánéknak.
eszegfu
Talán a levegőt azért megvonhatták volna...
szaboria1
Benyújtották de nem fogják egyhamar tárgyalni aztán szép csendben elfelejtődik a törvényjavaslat.
coni
Én hiába próbálnék 10 Milliós vagyonnal 220 Milliárdot keresni nekem lehet nem engedélyezné a pénzügyi felügyelet. De ha titokban ál-kötvényeket árulnék, és kiderül, biztos nem lambadáznék, intézkednék szabadon hetekig. Mondjuk Polt lányát sem ismerem...
JAJMÁR
Hú, de meglepődtem!
(Elfogyott nekem ez az ember, és vele együtt az egész gyülekezet külügyestől, mindenestől)
zöldszem
Miért a Buda-Cash- ba fektette a vagyonát?
Mert volt mit a tejbe aprítani. Ja, meg idő, hogy eltüntesd!!! Ismeretlen szemét disznó!!
A budapesti, ám Győrhöz ezer szállal kötődő Tarsoly Csaba – a Győri ETO FC és az ETO Park tulajdonosa - 4,5 milliárd forinttal a 125. 2013-ban 4,2 milliárd forintra taksálták a több lábon álló vállalkozó (pénzügyi szolgáltatások, ingatlanfejlesztés, idegenforgalom) vagyonát, vagyis az elmúlt évben 300 millió forinttal növelni tudta megtakarításait Tarsoly Csaba.
www.kisalfold.hu/gyori_hirek/megyenk_leggazdagabb_emberei_harommilliard_forint_a_belepo_a_klubba/2418291/
adrenalink
Nemrég még rajta volt a 100 leggazdagabb listán...
nezelodo
Nem kell csodálkozni, a parlament is csupa templom egerével van tele.. Egy falusi kandúrt kellene közéjük ereszteni.
karma1
Hogyne lenne mit elvenniuk! Eleg lenne megnezni a Foldhivatalnal a botrany kirobbanasa ota (marcius 6) es a mai nap kozotti valtozasokat a tulajdoni lapokon, es azonnal kiderulne, hogy ki kapta meg NEVLEG tarsoly tulajdonat, + tarsoly ugyvedjenel is nyomokat keresni erre,- bar az ugyvedek neha hajlamosak a visszadatalasra, ami kimeriti a kozokirathamisitast!-, ha ez nem hoz eredmenyt, akkor bizony vegig kell bogaraszni (es tartalmilag osszevetni) tarsoly vagyonnyilatkozatait, adobevallasait, hogy abban milyen ingatlanok szerepelnek attol az idoponttol kezdve, amiota a Queastor igazgatoja volt. Nem figyelembe venni rokonokra, kamubol a nevukre irt ingatlanokat, orajuk is kiterjeszteni a vagyon- es adovizsgalatot. Tudom, ez maceras, hosszu eljaras, de megeri.

Ja, hogy EZERT kellett vidaildi lepenzelheto, korrupt szemelye a NAV elere? Hogy ezeket a lehetosegeket elsimitsa, es engedje kulfoldre sibolni a penzeket? Es tan ezert IS volt Amerikabol kitiltva?

Es ez a becstelen Goodfriend meg mindig szabadlabon szaladgal? Micsoda ferto!?!!!
kkalman
Hogy miért nem lepődöm meg? Több, mint két hete volt eltüntetni a bizonyítékokat és a vagyont. A hír alapján, sikerült.
karma1
@nyanya001: @kkalman: @Hellcat: Higyjetek el, nyomokat NEM lehet eltuntetni, csak meg lehet neheziteni a megtalalasukat, mert offshore-ok bevonasa tortenhetett ezugyben, a svajci bankok meg olyan melyen hallgatnak, mint a Grand Canyon. Nem lehet visszamenolegesen papirokat irni, mert ha egy szoveges kamu adasvetelit vissza is lehet datalni, szamokat, osszegeket, adovonzatokat NEM lehet utolag kozmetikazni! Itt csak abban remenykedhetnek, hogy egy poltpeti van a Birosagon, aki majd menti az egesz mocskos tarsasagot, de egy tisztesseges demokraciaban, ahol mukodnek a fekek es ellensulyok rendszere, ez tul sokaig nem ragozhato. Igy lenne Ma.o.-n is, de sajna, nem lesz igy. Legalabbis mig ez a rablobanda van uralmon, orban primassal az elen...:o((((
Desischado
Nem véletlenül volt napokig irat megsemmisítés, pakolászás! Szépen eltüntettek mindent! Egy normális országban a lámpavason himbálózna az egész banda, de minimum, a börtönben ülnének előzetesben! Itt meg, semmi sem történik, lehet vígan lopni! gyalázat, ami ebben a nyomorult országban folyik már régóta!
human
" csalássorozat kirobbanása és feltárása óta kötött vagyonátruházási szerződéseket is felülvizsgálná"
Nem túl szűk ez az intervallum? Szerintem már hónapok óta tudták, hogy baj lesz és már régen átíratták vagyonukat. Szerintem a külügy is azért tett milliárdokat a quaestorba, hogy hátha rendbe jön a haver cége és mikor látták, hogy menthetetlen kapkodva kivették a pénzt.
nezelodo
Az egészben az a legszebb, hogy az ilyen pénzfialó (tolvaj) haverokat fedezi az a politika, aki az alattvalókat nap mint nap a keresztény erkölcsre oktatja tele pofával, és ha kell komcsizzák a kisembert ezek, a főállású elvkufárok.
karma1
@Desischado: 23.43-ra: Igen, ha az ellenzek pucajaban volna egy kis ver, na meg a hataban gerinc, a sziveben becsulet, az agyaban esz, akkor mar reges-regen elment volna olyan fuggetlen nemzetkozi birosaghoz, akik legalabbis egy vizsgalatot inditottak volna, olyan jogon, hogy akar tetszik orbannak, akar nem, azert mi meg mindig unios orszag vagyunk, es ellene megyunk minden altalunk is alairt kozos szerzodesnek, szabalynak. Szerintem az osszes titkosszolgalat tud rolunk mindent, a korrupcios ugyeinkrol, meg az osszes tobbirol is, de addig ugysem tudnak (es nem is akarnak ) csinalni semmit sem, amig mi magunk nem akarunk valtoztatni a helyzetunkon. Marpedig ahol a baloldal ugyanolyan bena, toketlen es hasznalhatatlan, mint a kormany dilettans miniszterei,tanacsadoi, addig itt valtozas nem lesz. A love el fog folyni offshore cegekbe, a tarsoly-felek poltpetik segitsegevel kisiboljak az orszagbol a penzt, aztan a szemunkbe rohognek, mikozben a bayer-felek meg is ideologizaljak, hogy ez miert is tortent igy, es senki nem rugja oket v@lagba sem itthon, (az ellenzekbol), sem az Uniobol, mint egyenlojogu tagorszag...

Bar ugy latszik, kell minden uri haz melle egy kupleraj meg egy szemettelep is, ami jo, ha van, de nem illik rola uri korokben beszelni...:o(((
human
@nezelodo: Ja. Ez az eset is megmagyarázza, hogy miért van Lázár fiának már háza és bankszámlája. Ha borul a bili, akkor nem lehet visszavenni az ellopott közpénzeket.
karma1
@human: Szerintem, ha kiderul az, hogy a ravalo penzt tisztessegtelenul szerezte lezerjanko, akkor eladathatjak vele a hazat, es a penzt elvehetik tole. Senki nem tarthat meg buncselekmenybol szarmazo vagyont semmilyen formaban sem, legalabbis regen igy volt... (Hiaba van elirva a vagyon, ha a birosag feltetelezi, hogy kamu nevekre vannak irva a tulajdonok, akkor koteles megvizsgalni a tulajdonosi szerzodeseket. Nehez es szivos munka ez, de kulfoldon megcsinaljak)
micfild
@zöldszem: ez az ETO-Park egyébként maga a csoda.
Bazi nagy hodály, butikokkal- zokmányirodával... középen egy csúszda. A benne lévő CBAt bezárták mert nem volt semmi forgalma. A butikoknak sincs. Ha nem lenne az okmányiroda... akkor kb senki sem tenné be oda a lábát.
A butikok egyébként méregdrágán árulnak rongyokat. Forgalom semmi, egyértelműen mosoda. A város biztosan fizeti a bérleti dijat a felső szinten lévő okmányirodáért.
Van még rendezvényterem... meg éttermek... ki a fene megy oda?- bár ottani étteremben volt a céges- karis bulink. .:-)
Azért mégis jó ez az ETO-park... vasárnaponként van zsibvásár, megtelik a parkoló, csak ilyenkor.
és finom a sültkolbász. :-)
human
@karma1: Jó is lenne, de valahogy most egyetlen példa sem jut eszembe, hogy politikus vagyonát elárverezték volna, hogy a lopott pénzeket visszaszerezzék.
micfild
@nyanya001: elgondolkodtató, miért is nem veri az ellenzék a tamtamot... hm? talán ők is sárosak? csak találgatok.
nyanya001
@micfild: Verik, csak nem elég hatékonyan !
karma1
@micfild: Volt egy osszeroffenese az osszes baloldali partnak, ahol kijelentettek, hogy ki kell vizsgalni az ugyet, es hogy ez buncselekmeny, erre nem hivtak meg a Jobbikosokat, mondvan, ok nem ellenzek, hanem fideSS-erdekeltsegu Joker part, igy nincs helyuk ezen a megbeszelesen. Gyurcsany is ott volt, de nem volt szemelyes allasfoglalasa
Levendula
Nincs mit elvenni... Tudnék példát mondani, hogy ha vagyont nem is, mit lehetne tőlük elvenni... Amire - remélhetőleg - sokáig nem lesz szükségük a börtönben...
karma1
@human: Azert nem hallottal meg ilyenrol, mert ilyen pl. csak kulfoldon tortenhet meg gyakorlatilag. Nalunk ugyanis, ha nem tudnad, nincs korrupcio, mert harcolunk ellene, megmondta a csuti vezir is... Ha meg nincs korrupcio, akkor kit is kene elszamoltatni? Csak nem meszarosra, roganra, lazarra, vajnara, szijjaspetyara gondoltal? Ne is vard, hogy egy tisztesseges, napi 8 orat dolgozo vizvezetekszerelo majd elszamol Neked az utobbi 5 evben szerzett milliardjairol, meg mit nem?
human
@karma1: Pintér Sanya meg Goodfriendnek mondta meg, hogy aki itthon korrupciót emleget az csak az országnak akar ártani. Mert ugye, ha nem beszélünk róla és nem teszünk feljelentést akkor az nem jelenik meg a statisztikában és akkor ugye korrupció sincs. Unortodox logika szerint legalábbis.
zöldszem
@human: ma, 08:16
Milyen vagyont árverezhetnének? Az adóbevallásuk szerint mind, szegény, hajléktalan, kövér disznó!
karma1
@zöldszem: Valamelyik kommentemben mar mondtam, hogy ez egy sziszifuszi munka lenne, de elobb-utobb osszeallna a kep, tulajdonkeppen nem kellene csinalni semmit mast, csak elovenni minden sunnyogo fideszes vagyonbevallasat, adobevallasat es vegigkiserni, hogy a kozszolgalatba lepese ota milyen lakcimeken elt, es azoknak ki volt a tulajdonosa. A Foldhivatali tulajdonlapokkal kell osszehasonlitani a fent emlitett bevallasokat, es amelyik evben kiugro volt a bevetel, es az illeto megis az angyikajaval lakik (papiron) egy 38 nm-es lakotelepi masfelszobas garzonban, es mondjuk odajon erte minden nap az A8-as vagy a 600-as Merci, akkor is elszamoltatni ot, meg akkor is, ha a vagyonbevallasaban EZ van, a sofor viszont minden reggel a Rozsadomb tetejen levo kacsalabon forgo varbol hozza be a Parlamentbe. Iszonyu nagy munka, rengeteg embernek adna honapokon, eveken at elfoglaltsagot, de a vegen megerne: biztosra megtisztulna a politikai elet. Na persze belevennem - ha volt - a kepviseloi allaskor kotelezo atvilagitasokat, erkolcsi bizonyitvanyokat, iskolai bizonyitvanyokat, es persze banki, financialis allapotot is.

Ha mindenben a torvenyek szerint jart volna el a fideSS annak idejen, akkor nem fordulhatott volna elo a schmidtpaja bacsi-fele blamazs (orszag szegyene), vidaildi alkalmatlansaga, hoffmanrozsacska iskolai kepzettsege is, amivel okosabbnak akarta magat feltuntetni, mint akiknek parancsolgatott, egy csomo nyelvvizsga-botrany is elkerulheto lett volna, na es habony meg tarsoly se ugy jarnanak be a Parlamentbe, mint mas a kuplerajba (bar a Parlament mar jobban hasonlit egy kuplerajra, mint az orszag T. Hazara),... Az eredeti Alkotmany eloirasait kovetve ez az 5 ev alatt felhalmozodott csodtomeg nem tortenhetett volna meg.
zöldszem
@karma1: ma, 11:53
Én ezt, nem csak az utolsó 5 évre terjeszteném ki! Bár ezt már sok helyen lehet, hogy már itt is leírtam. Az elmúlt 25 év politikusát, gyermekeit rokonait, elszámoltatnám. Elő kellene venni a privatizációkat is, ha áron alul kötöttek szerződést, a kárt megfizettetném.
Ha törvénytelenül szerezte vagyonát, vissza az állam kasszába! Azt nem vitatom, az utolsó 5 év-ben a lopás, csalás, hazudozás mérhetetlen károkat okozott hazánknak. És még a látszatra sem adnak. Szomorú, hogy az egész országot teljesen hü..ének nézik!
nyanya001
NÉPDALVÁLTOZAT

Tasoly Csaba híres háza
TEK-esekkel körülállva.
Azért van az körülállva,
Hogy elvigyék, ami drága.

Tasoly Csaba üres háza
Rendőrökkel körülállva.
Üres kézzel kell elmenni,
Hisz nincsen abban már semmi

Tasoly Csaba nagy bajban van
Hiszen szegény hajléktalan.
Reméljük, hogy lesz lakása,
Orbán, Rogán lesz a társa.
karma1
@zöldszem: Nincs mit hozzafuznom, ugyanezt gondolom...:o)))
zöldszem
@karma1: ma, 12:54
Talán még annyit. Addig elszámolás nem lesz, amíg a demokrácia vissza nem tér.
Mert jelenleg, Orbán mindig, mindenhol egyesszám első személyben beszél.:((((
Valamikori demokratából, diktátor lett!:(((
A félő és szomorú, hogy demokratikus úton(mivel demokrácia nincs) nem lehet leváltani. A mérhetetlen ország rombolásához félő, hogy vér is fog társulni.
Desischado
@karma1: Sajnos, drága lelkem, tökéletesen igazad van, bár ne lenne!
nezelodo
"human
@nezelodo: Ja. Ez az eset is megmagyarázza, hogy miért van Lázár fiának már háza és bankszámlája. Ha borul a bili, akkor nem lehet visszavenni az ellopott közpénzeket."

Az egyik szerény ismerősöm szerint ezeknek a porontyai már Rolex karórával a kezükön bújnak ki az anyjukból, a többi meg automatikusan jár nekik a javakat előállítók munkája nyomán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.