Tarsoly Csaba, a Quaestor tulajdonosa a brókercég problémáiról március 9-én tájékoztatta levélben a miniszterelnököt, akkor, amikor azokat a jegybank felé is jelezte – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az ATV Szabad szemmel című, vasárnap este sugárzott műsorában.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Akárhányszor elolvasom nem értem, hogy aki 150 Milliárd hamis kötvényt ad el bűnszervezetben aminek ca. 20 év a büntetési tétele, miből gondolja, hogy a Miniszterelnök megsimogatja a buksiját és ad még egy kis kölcsönt az Államkincstárból???
Mondjuk nagy balhé nem lett a dologból csak bevágták a durcát és elzárták a pénzcsapot.
Aki Én
@coni: 10:45 Ilyenben, és ennek elsimításában csak akkor bízol, ha eddig is megvolt a kiváló ,,együttműködés". A három hét tötyimötyi és a felelősség teljes áthárítására tett végtelenül együgyű kísérlet is ezt igazolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.