Nemrég a Fidesz politikusa, L. Simon László cikket írt arról, hogy milyen fejlesztések történnek az Orbán-kormánynak köszönhetően a Velencei-tó környékén. Azt viszont már nem hangsúlyozta ki, hogy ezzel ő is jól fog járni – írta a 444.

Az államtitkárék családi vállalkozásához, az L. Simon Borászathoz és a Simon Panzióhoz vezető út, ahova a 6212-es közútról kell odakanyarodni, igencsak rossz állapotban van. Felgyűrődött burkolatszélek, kátyúk, repedések jellemzik. Most viszont a hat méter széles burkolatot kicserélik az EU által támogatott Közép-Dunátúli Operatív Program keretében. 

L. Simon egy másik, szintén a megyei lapban szereplő cikkben azt mondta:

A Velencei-tó környékének és a 62-es főútnak, valamint az M6-osnak a jó minőségű úton történő összekötése a tókörnyék gazdaságainak is különösen fontos.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
L. Simon egy valódi KÖLTŐ!
Nem csak alanyi költő a magyar nép gyönyörködtetésére, hanem jelentős pénzköltő is.
A saját fényezéséhez, nemcsak verset szerez, hanem EU-s támogatást is!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
L. Simon egy valódi KÖLTŐ!
Nem csak alanyi költő a magyar nép gyönyörködtetésére, hanem jelentős pénzköltő is.
A saját fényezéséhez, nemcsak verset szerez, hanem EU-s támogatást is!!!
papa.49
Ez a Simon csupán ,,fűzfapoéta,, viszont seggnyalónak KIVÁLÓ!!!
nezelodo
Státuszszimbólum lett a borászat, ahogy elnézem! Valamennyi nagyember (Orbán is, nem a méret miatt a jelző) belevág, legyen az ME., KE., pártvezér képviselő bankár, vagy ismeretlen múltú szélhámos. Aztán a bukás után meg egy kalap közpénz elnyelése után már nem is olyan híresek azok a lőrék, marad a banki tartozás, a felszámolás, a jog utód nélküli megszűnés, az alkalmazottak elmaradt bére, a be nem jelentett foglalkoztatás stb. Végső soron az adófizetők állják a tündöklésük és bukásuk árát.
Tibor43
Ezt nyilván muszáj megcsinálni,mert a jön a "kedves vezír" és leterítik a piros szőnyeget,nehogy "má'" puklis legyen az út...
karma1
Na, ez az lsimon olyan hulye, hogy az nem igaz! Mi a turot akar unios penzt Zichyujfalura? Mar 2012-ben 3/4 reszig megvoltak az utca leaszfaltozasa azokon az utcakon, amik merolegesek a 6-os utra,amik a Velencei tora vezetnek le.. A szomszed telepulesen van nyaralonk, es ott mar 3 eve befejeztek a burkolast, pedig arrafele egy fideSSbunko vagy egyeb partvezer se lakik. Lehet, hogy tevedesbol csinaltak, es mar akkor is lsimonnal kellett volna aszfaltozniuk?
human
Nem tán esküvő lesz? Már elkelt volna Orbán másik lánya is?
Levendula
Ilyen nincs. Vagy mégis van? Az EU-nak mindegy, hogy milyen utat újítanak fel? Ebbe nincsen beleszólása?
human
@Levendula: Az EU sem volt felkészülve, hogy ekkora korrupció lehet Magyarországon.
Fradigege
Nekem is uniós pénzt! Írok Brüsszelnek, hogy ne köcsögösködjön! Én megérdemlem. Sokkal szebb vagyok, mint ez a pofazacskó. Különbenis, erőssebb. Simán leverem. Aztán odaráncigálom a Fradi-Újpest meccs alatt a faházhoz. Panziós pofizacsis Lacika. Egyre jobban nőni fog a pofazacskója a korával, mert valjuk be őszintén, ő egy zsidó ember. Az orra, a pofazacskója, a távol ülő szemek. Tudja kezelni a forrásokat. Ért a pénz szagához. Így kell csinálni. Furcsa, hogy nagy nemzeti.
vonotok
Képviselő Úr! A saját pénzét költse, ne az egészségügyre, vagy az oktatásra költhető összeget. Van Önék mit a tejbe aprítani. Ha pedig nincs, emlékezzen Nagymama intő szavára " addig nyújtózzál fiam amíg a takarod tart".
m.macskosz
@bencemacska: Mert nem érti meg a korosztálya...
tudod, majd pár száz év múlva...
...én kivárom.
Fogadjunk, hogy nem lesz általános iskolai tananyag
sehol a világon!:)
bencemacska
@m.macskosz: Reméljük, megkímélik tőle a gyerekeket!!!
Ha ránéznek, akkor is rosszat álmodnak. Hát még ha olvasnák!!!
a-ha
Ki ez az L.Simon, és mit csinál igazából? (ha azt javasolnád olvassak utána - HÁT NEM FOGOK, MERT HA A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI VALÓJÁBAN, AKKOR ENGEM SEM!).
Mindig csak rossz arcát látom, meg a bősz L. Simon "így. meg úgy"-ig jutok, de aztán nem tudom, hogy ki a rák ez az ember.

Azért van mondanivalóm L. Simon gyanúsítottnak:
"Ne bántódj meg, de a lyukas zoknimat nem bíznám rád, rossz arcú!"
m.macskosz
@bencemacska: @a-ha: elsimonlászló egy senki, ami a jelenlegi politikai elit seggét nyalva qrva jól él...ahogy a többi mocsadék semmitevő... Nem vagyok híve a halálbüntetésnek, ha az nem indokolt...
brutus
@Fradigege: Nem kell ehhez zsido lenni !! Penz beszel, kutya ugat: ez az "ösnemzetiekre" ugyanugy ervenyes...
zöldszem
Nem lehet, hogy a 6212 út sürgős megépítése miatt állt le az M4 építése. Ide kellett az EU-s pénz? Simicska építi? Hej ha az,az amerikai fecni beszélni tudna!
a-ha
@bencemacska: Köszi, valami ilyesmire gondoltam.
Amit eddig sejtettem, most már tudom.
Gyorsan ki is javítanám magam:
L.Simon gyanúsított, "Ne bántódj meg, de a lyukas FÉLPÁR zoknimat sem bíznám rád, rossz arcú!"
human
@bencemacska: A kapzsiknak semmi nem elég. Van egy közeg ahol ez persze elfogadott és követendő, na ott hülyének nézik aki tisztességesen akar élni.
bakegya
@bencemacska: ez is egy G...orbánbérenc-naná, hogy lapátolhatja a birtokaira az EU.pénzeket.
Toby
Na, vajon miért is vesztett szavazókat a g**ipárt ?
Mert qrwára tisztességesek ?
Mert elfogulatlanok ?
Mert "a keményen dolgozó kisemberek" oldalán áll ?
Mert minden lépése " a magyar emberek" érdekeit szolgálja és nem csicskaérdekeket ?
lajospapa
Igy a borászathoz egyenes út vezet. Elfelé majd meglátjuk...
hulk2
Rossz arcú. Kihívlak egy ketrecharcra - ketrec nélkül.
Csak ütnélek egy darabig, aztán ha megunom hazamegyek.
Desischado
@hulk2: Hulk, csak egy darabig vernéd? Nem lehetne, hogy jó alaposan megruházd, hogy elmenjen a kedve a lopástól? Nem kár érte, mert ez is egy megélhetési hulladék here!
karma1
@human: Kedvesem, p@csanyi utcakrol, piti helyekrol beszelunk, ezeken az utakon ket auto nem fer el egymas mellett, az utca mindket oldalan cseresznye- illetve meggyfasorok vannak, KIVUL a magantelkeken, ez egy olyan baratsagos, meghitt kis udulokornyek, nekunk 60 eve van Velencefurdon nyaralonk, amit a csaladunk a ket kezevel, kalakaban epitett fel, mint a kornyeken akkor mindenki. Magatol az Unio errol a reszrol meg sem emlekezne, mert hangyafing a jelentosege! Hogy a zavaros istennyilaba kapott ez a kocsog unios penzt erre az akciojara? Merthogy ez az o fideSS-es szemelyenek szol ezek szerint, az nem vitas! Ki es mekkorat hazudott az Unional, mire kell ez a penz??? Ki fog ezzel jol jarni??? MIT HAZUDTAK MAR MEGINT???
human
@karma1: Úgy tudom, hogy az EU közvetlenül nem tudja mire költik a pénzt. Csak az irányt adja meg. A részleteket a kormány dolgozza ki. Ellenőrzés közben bukhat ki, hogy oda tolták a pénzt ahol nem fog megtérülni vagy az elvárható ár többszöröséért csinálják.
EGO
Gagyi ez az ember! Ha nem lenne mellete Závogyán Magdi (helyettes-államtitkár), szart érne!
karma1
Tobb mint valoszinu, hogy igazad van, de ha azt veszem figyelembe, hogy mindenhol a vilagon meg a legkisebb kolcsonosszegekre is meg kell jelolni, hogy konkretan mire koltod, azert ezt egy kicsit furcsallom. Szoval - mivel festett szoke vagyok - nem ertem, hogy az Unio miert nem pontositja, hogy pl. a fovarosban a Ferenc koruttol a Szt. Istvan korutig a teljes burkolat- es villamossin cserere ad tamogatast, nem pedig ugy altalaban, utfelujitasra? Ennek a malackepunek egy tizedrangu mellekutcaban van a koceraja, hat nehogyma' unios penzekbol legyen osszetarhalva a ravalo, mig korhazakat zarnak be, mert keptelenek uzemeltetni, muszert, gyogyszert, futest fizetni bennuk.

valami egy kicsit el van rajzolva, es tudod mit? sajnalom, hogy erre van esze a kormanynak, megtalalni a kiskapukat az unios penzhez jutashoz...
human
@karma1: Ne kicsiben gondolkodj, hanem nagyban. Az EU-nak nincs arra apparátusa, hogy az összes európai beruházást részleteiben felügyelje. Gondolj bele ez mekkora mennyiség. Ezt kénytelen az adott országra bízni és legfeljebb szúrópróba szerűen ellenőrizni.
karma1
@human: Persze, az eszemmel en is tudom ezt, de ennek a fenyeben meg erthetetlenebb, hogy orban miert ku'rta el Simicskaval a kapcsolatat, vagyis miert tolta ot hatterbe majdnem egy eve, amikor masokat kezdett el favorizalni? Hiszen akar irva, akarcsak szoban, de biztos volt koztuk egy megallapodas, ami orban hatalmarol es Simicska eszerol szolhatott, mint az uralkodas sziklaszilard alapjarol...

Van egy olyan erzesem, hogy orbannak gyorsabb es sulyosabb a leepulese agyilag, mint azt mi tudhatjuk.
brutus
@karma1: Pedig az EU is a "sajat" adofizetök penzet költik...mint pld. az enyemet, aki itt Ausztriaban adozik...!!?? En meg nem akarom, hogy elrabolja a tolvajbanda ezt a penzt !!! Szoval qvaul nem ertek egyet, hogy milyen laza modon "b@ssza" el az EU a adoimat !!
karma1
@human: Jo, Neked van igazad, mint mondtam, tobb, mint valoszinu, de akkor miert ul az a kismillio agyonfizetett pali az Unioban, es nagy valoszinuseggel abban a bizottsagban (hitelintezetben), akik ezeket a penzeket atutaljak?Azert Ma.o. nem egy Spanyolorszag, vagy egy Franciaorszag meretu, ahol valoban kismillio dologra adhatnak - bar szerintem ok kevesebbet kapnak vissza az Uniotol, mint mi, akik allitolag "fejlodunk", dehat en azt gondoltam, hogy a ma.o.-i fejleszteseknek kint van egy magyar es egy unios biztosa, akik reszletesen vegigmennek a hitelkerelmi palyazatokon, HISZEN EZ A DOLGUK, NEM??? Nem tudom elkepzelni, hogy valahol Brusszelben ul valaki, es azt mondja, hogy adok Magyarorszagnak 5 milliard eurot epitesre, 5 milliardot az egeszsegugyre, 5 milliardot szocialis kiadasokra, mert akkor ezeknek az embereknek egy evben kb. 1 ora lenne a munkaidejuk, nem kene gondolkodniuk, csak nagyban kiszorni a penzt, oszt jonapot. Na, mindegy, ez nekem magas, foleg, hogy meg a fideSS-esek se tudnak mast, csak hazudni ezugyben, foleg az Unio neveben (vagyis hogy ok allitottak le a hitelt a fegyverneki utszakasz megepitesere, mert a 4 milliard/km-t dragallottak). Aztan meg tavaly Lazar megmagyarazta, miert olcso, most majdnem ugyano" megmagyarazza, miert meregdraga?
karma1
@brutus: Kosz, megnyugtattal, akkor nemcsak en erzem azt, hogy nagyon is lazan-f@szan van kezelve a kozos kalapba dobott penz... Igenis, annak a sok lehutonek Brusszelben legyen annyi ideje, hogy nyomonkoveti az altala kiadott penz utjat, megfelelo felhasznalasat, mert ha mar a kezdetektol ezt tettek volna , akkor a korrupcio mar eleve nem lephetett volna be , mint tenyezo, sot, mint jo magyar nepszokas...K@rva sok penzt vesznek fel az ott dolgozok, mondjuk, nem sajnalom toluk, csak azt nem akarom hallani toluk, hogy milyen nehez korulmenyek kozott dolgoznak, ezert lehetetlen kovetniuk a penz utjat!
human
@karma1: Talán Simicska családi okok miatt utálja az oroszokat vagy csak Putyin politikáját. Orbán viszont velük akarhatja tovább gazdagítani érdekeltségeit Paks segítségével. Simicska ebbe nem ment bele és Orbán így másik céghálózat kiépítésére kényszerült. Talán ez az oka. Egy biztos, hogy valamin összekülönböztek és Orbán úgy gondolja le tudja váltani Simicska cégbirodalmát.
A rémisztő az egészben, hogy ebben a képeltben a dolgozó ember nem szerepel. Pedig az, hogy a kivitelezések drágák, rossz minőségűek azt is jelenti, hogy az adófizetők pénzét pazarolja a kormány.
karma1
@human: Nos, igy mar teljesen vilagos...:o)))
Bercifiu
Lacikám! Ha elkészül az út, ugye meghívsz a borozódba. addig nem akarok menni, míg rossz az út, mert féltem a Trabimat.
panellproli
Ezek a rothadékok már annyi botrány után sem hunyászkodnak meg és húzzák meg magukat, ez is az aroganciájukat, pofátlanságukat pökhendiségüket és gőgösségüket bizonyítja. De még mindig van aki hisz a propagandájuknak!

p
bakegya
A tó környék gazdagsága ugye mint tudjuk a mészáros-és mészárosbeátrix főföldi jó élvező mutyológiai akadémikuss marha és disznótelepítéseit fontos,nagyon fontos összekötni az ő kricsnijével és azzal a Velence-partiszrtvizelő kastélyszállással aminek a testvérétől is megtagadta az őt illető részét-ez is egy ragya pali az ország arculatán állampénzen kitartva.
kukac50
A politikusok az uniós pénz nagy részét saját hasznukra fordítják,fele kerül csak oda ahova az unió szánta. Ezeket kellene uniós biztosoknak vizsgálni minden esetben!
Elszámoltatás hiánya miatt tehetik meg!
1magyar
@panellproli: Aki hisz, lefizetett. jó helyen lévő. Én csak olyanokkal találkozom aki nem hisz.
DogAdventures
Húzd ki magad, Kétlábú Majom! Bár a cápák legyőznek téged úszásban, a gepárdok futásban, a sarlósfecskék repülésben, a csuklyásmajmok ügyesebben másznak, az elefántok erősebbek, a mamutfenyők jóval túlélnek téged, mégis nálad a legnagyobb kincs:a nyelved.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.