A tapolcai választás három esélyese, a fideszes Fenyvesi Zoltán, az MSZP-DK-s Pad Ferenc és a jobbikos Rig Lajos csütörtök este vett volna részt az ATV-n megrendezésre kerülő jelölti vitán. Ám Fenyvesi ma este visszalépett a szerepléstől – értesült az Index.

Az újság szerint érthetetlen a Fidesz döntése, hiszen már a veszprémi választáson sem jött be az a taktika, hogy jelöltjüket gyakorlatilag bujtatták a sajtó elől. Ráadásul a kormánypárt tapolcai győzelme egyáltalán nem biztos: az elemzések szerint az MSZP-s és a jobbikos jelölt is egyformán jó esélyekkel indul.

Pedig a Fidesz komolyan veszi a kampányt: volt a térségben CÖF-rendezvény, kipróbálták az interaktív telefonos fórumot és csütörtökön maga Orbán Viktor is Tapolcára látogat.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Biztos nem fogadták el, az előre megírt kérdéseket. Mindenre meg még sem lehet azt mondani, "elmúltnyocév"GyurcsányBajnai"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nocsak, NINCS MUNÍCIÓ???
Vagy már ő is a góré nyomdokaira lép, NEM VITÁZIK???
Érdekes pedig még egy,két napja nagyon fente a fogát, hát már le is tett róla...
zöldszem
Biztos nem fogadták el, az előre megírt kérdéseket. Mindenre meg még sem lehet azt mondani, "elmúltnyocév"GyurcsányBajnai"
Manhattan
Szerintem Orbán állította le Fenyvesit. a 2006-ban Gyurcsány felmosta a padlót Orbánnal. Azóta nincs mersz vitázni, mert ahhoz gerinc is kell.
zöldszem
@Manhattan: Még csak, hogy gerinc! Önálló gondolat és kifejezési mód.
Vitatkozni papírból nem lehet!! Vitánál nincs előre megírt szöveg.
nezelodo
Nehéz lett volna válaszolni a bagázs viselt dolgait firtató kérdésekre. Pl a tapolcai kórház leépítésére, a fideszes mutyihavernak üzemeltetésre való átengedésére, (miközben országszerte dübörögtek a dakota kórházvédők, csak a tapolcairól a szentesiről, meg a körmendiről feledkeztek el), a nyomdász haver trafikfőnyereményéről, a kolontári adomány elsíbolásáról, az egyetemi kreditlopás pártszintű támogatásáról, a környékbeli önkormányzati építőipari pályázatok nyerteséről, a NP területén engedély nélküli építkezésről, az eladott kikötőről, egyéb állami ingatlanok felszívódásáról, a kistérségi társulásról, stb.
2006 óta valahogy viszketnek Orbánék a nyílt színű vitától, elégedjen meg a birkanyáj a "Folytatjuk" ígérettel. Mára már be is bizonyították, hogy mit jelent az ígéret, Quaestorosan MET-esen, Simicskásan, stb. folytatják.
nezelodo
Manhattan
Igen, ez volt az utolsó választási vita, amikor csúfos vereséget szenvedett Orbán.Hazudozásban viszont azóta is verhetetlen.
vonotok
Nem mer sem Ö, sem a " VEZÍR" vitára ki állni. mert az agyukban ott lebeg a színpad , amit Gyurcsány felmosott Orbánnal.
Tibor43
Fél,hogy nem a megszokott,hanem kellemetlen kérdéseket kap...
Aki Én
Orbán, 2014 május:
,,aki nem vállalja a vitát, az balek, az nem képes arra, hogy képviselje az országát."

Ki nem vitázik hosszú évek óta? Ki fél a nyilvános, élő vitától? Na és ennek mi az egyértelmű jelentése? A ,,sosem hazudtam életemben" típusú embereket könnyű szembesíteni hazugságaikkal, és ezt nem merik vállalni.
Abzug62
@zöldszem: De, a birkáknak lehet az elmúttnyócévre hivatkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.