Martin Schulz is megerősítette, hogy beszélt Orbánnal telefonon, aki megnyugtatta, nem akarja bevezetni a halálbüntetést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kínában a korrupciót, a közpénz lenyúlását halállal büntetik. Mi lesz veled, Viktor?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@human: Igy van! már a másik cikk alatt is mondtam én is. Ez a duma semmi másra nem volt jó, mint az idióta primitiv szavazóinak a manipulálására.
Ha meg olyanokkal beszél, akik mást akarnak hallani, akkor éppen az ellenkezőjét mondja.
Orbán egyébként csak ehhez ért és ebből is él már 25 éve. Hogy mindig azt mondja, amit a hallgatósága hallani akar. De ha megfelelően primitiv az a hallgatóság, akkor képes akár egy mondaton belül is ellentmondani önmagának. Jól csinálja szó sem róla... hiszen megválasztották.. újra s újra... - pedig tképpen 25 éve ezt csinálja.
Jankó123
Ezzel elhasználta a "telefonos segítségét" is a nagyvezír?
:-)
nemkati
Vattafák! Visszakozott a pocakos?! Vagy csak visszapattant a pofontól? :DDD
human
@micfild: A politikának van egy sajátossága, hogy nem azonnal tudjuk meg, ha egy politikus nem mond igazat. Orbán esetében is 4-5 évente fedezhetők fel hogy mást mond mint korábban. Ez a 4-5 év viszont olyan hosszú idő, hogy egy átlagember (iskolázottságtól függetlenül) már nem emlékszik, milyen elveket is vallott 4-5 éve Orbán. Egyszerűen nem érnek rá vagy nem is akarnak az emberek foglalkozni ezzel. Ezt ki is használja.
micfild
@human: Igen, Orbán azért lehet most hatalmon, mert a zemberek zöme amnéziás.
Arra sem emlékeznek mit mondott, vagy tett 1 hónapja, arra meg aztán végképp nem, hogy 4-5 éve mit mondott.
human
@micfild: A fordulatszáma valóban egyre gyorsul, mert már akár egy héten belül képes meghazudtolni önmagát. Legutóbb ugye a halálbüntetést visszaállításán kezdett agyalni, majd miután német kollégája számon kérte ezt rajta, akkor már azt mondta hogy ő nem is akart ilyet, hanem az állampolgárok akarják. Ez kb olyan mintha megkérdeznék valakitől, hogy mit szólna egy gyors numerához itt és most? Aztán a pofon után az illető szabadkozna, hogy ő nem akart ilyet csak érdeklődött, hogy mégis mit szólna hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.