A jogalkotónak is érdeke, hogy a trafikban dolgozók biztonsága garantált legyen – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A kormányszóvivő a trafiktörvénnyel kapcsolatban azt mondta: "kiderült, hogy félreértés vagy bizonyos értelemben egy olyan automatizmus volt a trafikok kialakításával kapcsolatban, amit a jogszabály a szó szerinti formájában nem ír elő".

A jogalkotónak is érdeke, hogy az eredeti szándék – az, hogy a dohánytermékeket ne lehessen látni az utcáról, elzárva legyenek a fiatalkorúak elől – találkozzon azzal a szemponttal, hogy a bent dolgozók biztonsága is garantált legyen – hangsúlyozta.

Emlékeztetett rá: amikor sok évvel ezelőtt elszaporodtak a benzinkútrablások és a bankrablások, akkor a szakma és a biztonsági szakemberek megtalálták azokat a formákat és eszközöket, amelyekkel lehetett növelni a biztonságot. Most is erre van szükség – jelentette ki.

Azzal, hogy a fóliázás félreértés lenne, sokan nem értenek egyet, egy debreceni trafikos meg is írta, hogy miért nem.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
És ezt a félreértést eddig nem tudták tisztázni? Micsoda banda!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Természetesen mindig más a hibás.
Ha nem a ballib, akkor a trafikosok, akik nem tudják értelmezni a szabályokat.
mariaberta
És ezt a félreértést eddig nem tudták tisztázni? Micsoda banda!
jancsipapa
@mariaberta: Ez az .Eltelt vagy két év az indulás óta és senki nem mondta ,hogy hülyék minek fóliáztok .
papa.49
Szóvivőkém a félreértés az volt hogy megszülettél, az IGAZI FÉLREÉRTÉS VOLT AZT HITTÉK HOGY EMBER LEST BELŐLED, DE CSAK GENETIKAI HULLADÉK LETTÉL!!!
Január
Megy a csűrés-csavarás ezerrel és a szerecsen mosdatás.
Emiatt a félresikerült törvény miatt, a törvényhozók saját vagyonukból kártérítsék a károsultakat, megérdemelnék!
Vagy éppen ezért is van a sok mellébeszéd, mert, ha elismerik a rossz törvény, rögtön sok-sok perre számíthatnak?
justhpeter
Ez a szerencsétlen is fidesz szégyene. Több szót nem is érdemel.
mariaberta
@papa.49: Ha így haladunk, a végén még visszasírjuk a kuszafogú Selmeczi szenátorasszony-szóvivőt.
papa.49
@mariaberta: Isten őrizz a csaplárosnétól, jó hogy mostanában nincs itt!!!
Desischado
Érdekes, a debreceni trafikos nem ezt tapasztalta! Hazug férgek, csak kiakarnak mosakodni! Az egész trafikmutyit nem kellett eleve megcsinálni!
szaboria1
Hazug banda!!! Akkor amikor elkezdődött az első rablások akkor miért nem nyilatkozták, hogy nem kötelező az elsötétítés.
kukac50
Hazudoznak össze vissza, ki az a politikus aki előterjesztette? Álljon elő és vállalja fel ha nem egy csúszó mászó gerinctelen pondró.
papa.49
@kukac50: Azt már meg nem találni, mert nincsen vér a pucájában hogy a balfaxságát elvállalja a közvélemény előtt!!!
mate03
@jancsipapa: Inkább büntettek helyette! Az egész trafik törvény,úgy rossz ahogy van!Minden ami a trafikokban történt,a (fidesz) felelőssége!
világlátó
Maszatolás már a trafik mutyi kezdete óta. Tipikus példája a kormány gazemberségének. Ahogy a brókerbotrányok is ezt igazolják. Biztosak lehetünk abban, hogy nincs még vége. Van itt még néhány országromboló ügy a háttérben. Már szinte várom, mert arra gondolok, döljön ki minden bili, árasszon el mindent annak tartalma, mert az után talán végre csend ül kis hazánkra és jön a megtisztulás. Hiú ábránd, tudom, mégis bízom az ország negyedszázados fiaskója végének.Ez a 25 év semmi a magyar történelemben, volt itt sokkal tovább tartó mélyrepülés. Ennek is vége lesz egyszer és új idők jönnek.
" Az irigy , gonosz, torkos emberek mind meghalnak, de az irigység, a gonoszság és a torkosság az soha " Ez alapigazság. Talán abban bízhatunk, hogy népünk ma már könnyebben tájékoztatható / lásd Tv.1. /, könnyebben mozgósítható. Vajon kik fogják ezt megtenni? Ez itt a kérdés.
Toby
Hát persze, élből hihető, hogy Gecisztánban csupa félreértés minden, ami szarul sül el !
- Milyen a jogi előkészítő munka ?
- Mi az, ami nem látható előre egy lesötétített, pénzforgalmat is bonyolító trafik biztonságával kapcslatban ?
- Mi lenne, ha "illetékes patkányék" őszinteségi rohamot kapnának legalább egyszer és kiszakadna belőlük is az "elqrtuk, nem kicsit - nagyon !" ?
Yeromos
"dohánytermékeket ne lehessen látni az utcáról" Ekkora baromságot az nem zavarja őket, sőt kötelező volt kitenni a feliratot NEMZETI DOHÁNYBOLT kb 30 centis betűkkel.
Gondolják, annyira hülyék a fiatalokat, hogy nem bírják kikövetkeztetni a feliratból a terméket? (Talán még lézerjaninak sem okozna gondot)
human
Az is félreértés volt mikor a szekszárdi fideszgyűlésen elhangzott, hogy a nyertes "Csak elkötelezett jobboldali lehet."
Senara
"A jogalkotónak is érdeke, hogy a trafikban dolgozók biztonsága garantált legyen." ..Itt a kutya elásva ! Nem véletlen a magyarázkodás a "jogalkotók" ,részben felelősek, rablás sorozat és a gyilkosságért !
mariaberta
Előző véleményem fenntartásával megkérdezem? Ennyi hülye trafikos van, aki "félre érti" a kormány által bevezetett törvényt? Be kell őket iskolázni, hátha ragad rájuk valami értelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.