Az Európai Parlament szakbizottsága Brüsszelben elsöprő többséggel szavazta meg Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő előterjesztését az úgynevezett hatodik kohéziós, azaz a felzárkóztatási jelentésről. A magyar képviselő az EP ezzel kapcsolatos álláspontjának a koordinátora.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Segítsen meg Téged Deutsch Tamás, Selmeczi Gabriella és leginkább Semjén Zsót !
karma1
Teljesen idegenkent,- mint aki most hallja eloszor dejcstompikat beszelni valamirol, - tan meg hinnek is neki, ha nem a partja es vezire uralkodasa alatt lett volna annyi munkanelkuli Ma.o.-n, mint meg soha. Senki mas nem novelte a kis- es kozepvallalkozasok adminisztracios teendoit, mint a jelenlegi kurmany, akik nemcsak a napi rutin papirmunkat duzzasztottak fel (megjegyzem: nemcsak a vallalkozasoknal, de pl. a tanaroknal is), hanem olyan utemben valtoztatjak az adotorvenyeket, amit meg a szakemberek is alig tudnak kovetni, hat meg a nem-adminisztrativ beallitottsagu vallalkozok. (Mint peldaul meszaros es meszaros, aki a sok vizvezetekszereles mellett nem egy aktakukac tipus, ezert aztan megtortenhetett, hogy 1 milliard forintocska meg az adobevallasabol is kimaradt. Hiaba, nehez az ecceru vizszerelok elete...:o))
Arra is kivancsi lennek, hogy vajon mit hozott fel az allitasai igazolasara, hol tart peldaul Ma.o. e te'ren? Eldicsekedett-e vajon a Szazadveg felmeresi metodikajaval, felmereseivel, elmeselte-e, hogy Ma.o.-n jelenleg aktiv munkavallalonak allitjak be a kulfoldon dolgozokat, adozokat is, meg azokat is beveszik az aktiv allomanyba, akik akar csak EGY orat is dolgoztak a felmeres tesztelt idotartamaban???

Ezzel eldicsekedett-e? Meg a vezir "egymillio munkahelyet teremtunk" c. projektjevel?

Es a baloldal most nem rohan ki, hogy dejcstompika kapta ezt a megbizatast, amikor Ma.o. vezeto helyen all a munkanelkulisegben? Mert az Altus megbizatasa miatt a fityisz mar az Uniohoz is elment panaszra, annyira fosik a megmerettetestol ...
nezelodo
Na végre kibontakozik a Tompika! Nem is értem, miért hagyta a pártja parlagon heverni a Dajcs hatalmas mennyiségű, a munka világában szerzett tapasztalatát! Éppen itt az ideje, hogy a zunijó mihaszna munkanélküli polgárai a Tompika útmutatása alapján térjenek vissza a munka világába. Na ezzel a zseniális elképzeléssel mit fog kezdeni a Fletó Altusa az elemzései során?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.