Janiczak Dávid Felkerestem a Down-szindrómás gyermek édesanyját - akit állítólag utcára tettünk - Peternák Lászlónét, akit tegnap a TV2 állított kamera elé. Előbb a TV2 riportja mely a "Tények" c. műsorban volt látható hamisan állított "tényekkel": http://tv2.hu/…/176621_down-koros_gyerekevel_utcara_tettek.… És a mai utánajárásunk eredménye a lényeggel - Mindenképp ajánlott a megnézése!: https://youtu.be/UvLcPMRylNI KÖZLEMÉNY Felkerestem a Down-szindrómás kisfiú édesanyját A mai napon felkerestem a TV2 és a Magyar Narancs riportjában szereplő Down-szindrómás kisfiú édesanyját, Peternák Lászlónét, hogy személyesen győződjek meg a helyzetükről és szükség esetén segítséget ajánljak fel nekik. Első körben a bérbeadásért felelő ingatlankezelőhöz fordultam, aki arról tájékoztatott, hogy Peternák Lászlóné sohasem állt velük szerződésben, ő mindenfajta jogcím nélkül élt az ingatlanban – vagyis a bérlők a bérbeadó hozzájárulása nélkül fogadták be a családot -, aminek...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
5hazi
verum ! Ha figyelmesen megnézed még egyszer a filmet ki derül,hogy a nő nem volt bérlő,és nem fizetett ! Az eredeti bérlő volt aki időnként ki fizette a hátralékok egy részét,mindig csak akkor mikor már a kilakoltatás került előtérbe,pontosan ennek elkerülése érdekében! Ez a nő semmilyen módon nem kapcsolható az ingatlanhoz ! Sima jogcím nélküli lakó volt !! Az eredeti bérlő,nem is igen ágált a kilakoltatás ellen.
verum
@5hazi: - ok. igaz.
Kétségtelenül az eredeti riport félrevezető.
cacus
Van még olyan idióta aki a TV2 híradóját szokta nézni? Sajnos még van...
pistapapa
Kiknek a kezében van a média is? Az egyik befogadott kisebbség uralja.Álhíreket keltve is gyalázzák befogadóikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.