Sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor Debrecenben a város polgármesterével, Papp Lászlóval. Nagyjából 30 milliárd forint szétosztásáról számolt be, aztán közölte, hogy a menekülttábort be akarja záratni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Valamire valamire...hát a haveroknak!
stirliitz
,,Szerinte a debreceni az nem menekülttábor, hanem bevándorlótábor. Mert a menekültekkel a magyarok nagylelkűek, szerinte akik idejönnek, azok nem azért jönnek, mert el kell jönniük. És bűncselekményt követnek el az illegális határátlépéssel. Orbán szerint Brüsszel azt akarja, hogy aki idejön, maradjon itt és még többen jöjjenek, és mi meg azt akarjuk, hogy menjenek haza azok is, akik itt vannak. Aztán azt mondta, hogy a debreceni menekülttábort be kell zárni, ezzel a problémával a magyarok nem kívánnak együtt élni."

Nagyon nem komálom a fideszt, de az idézett rész minden betűjével egyetértek!
eszegfu
Csak reménykedjetek, hogy 1x nem lesztek Ti is "menekülttábor" lakók! Most még bizakodók vagytok: van elég pénzetek és ez megold mindent...de biztos vagyok benne, hogy valamikor, ha nem is a közeljövőben, mindet vissza fogtok kapni.
silber13
Egy megbuggyant elme teljes összevisszaságának a kivonata ez az beteges elképzelés roham!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.